U/P Skeneri i kako skenirati

Učlanjen(a)
13.12.2020
Poruka
151
Imam vrlo kvalitetnu listu sa EXYU kanalima tko želi probni test može se javiti u PP
 
Učlanjen(a)
01.05.2011
Poruka
295
Moderna vremena jbg, kada su boki i ekipa pricali da se to ne treba siriti onda su bili homofobi, pederi, skrtice....
Eto, sad svi sve imaju i liste traju cca 24h.
Zivio napredak jbg. :roll:
ja sam misljenja da se na ovom forumu nije bas puno pisalo o postupcima skeniranja. da bilo je nekih alata, skenera ali to i nije bilo sirokih razmera, no ono što moze danas da se nadje na internetu prevazilazi sva merila i mogu potvrditi ne na ovom forumu vec u nekim grupama ima vise skenera i skenerasa no portala, skoro da i niko ne trazi liste, 75% ih ima, vec se utrkuju da pokazu koliko ko i koje portale poseduju. naravno tu su i prodavci, reseleri koji se jedni drugima svete objavljivanjem interesantnijih portala. ipak na nekim mestima se zabranjuje postanje domacih servera ali ipak se omakne i to narocito od ljudi iz drugih zemalja, ne iz exyu-a. naravno, skoro svakodnevno se pojavljuju i nove zastite servera . tako da poneke liste ne traju dugo ali kao i uvek, postoji i nadju se nova resenja i tako to ide iz dana u dan.
 
Učlanjen(a)
28.12.2013
Poruka
68
Večer svima!
Dali ima gdje u grupi za skinut skener brute force noviji ja ima od 2022g
 
Učlanjen(a)
01.05.2011
Poruka
295
Večer svima!
Dali ima gdje u grupi za skinut skener brute force noviji ja ima od 2022g
ti mislis da se skeneri menjaju sa novijim i oni onda rade?
neznam koji je to iz 2022 no ja imam od pre 4 godine i jos radi i to na gurku :) . nezavisi skeniranje samo od skenera vec od vise stvari koje idu u taj skener.
znam da ti nisam puno pomogao ali ako nisi vican skeniranju, bolje si trazi listu koju trebas za gledanje no pricati o skeneru kad vidim da bas nisi neki znalac sto se tice skeniranja.
 
Natrag
Top