Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pitanje kompleksno prijatelju.Ok, da li to onda znaci da, ako pustim OB da radi svoje, da ce mi neki od MAC-ova koje izbaci mozda raditi, ili ipak nece? Nasao sam ih cca 20 za 3 razlicita portala i ni jedan nece. Cak i kada otvore listu. Izgleda da sam se poveselio prerano...
pošalji mi po jedan MAC od svakog portala pa da vidimo ili ne vidimoOk, da li to onda znaci da, ako pustim OB da radi svoje, da ce mi neki od MAC-ova koje izbaci mozda raditi, ili ipak nece? Nasao sam ih cca 20 za 3 razlicita portala i ni jedan nece. Cak i kada otvore listu. Izgleda da sam se poveselio prerano...
Pozdrav, ako moze mala pomoc kako da nadjem Saletov program za udp skeniranje ne znam tacno kako se zove a negde sam ga zagubio.
ovaj iptv udpxy scanMislis onaj stari u dosu? Ili IPTV udpx status?
Ja tek danas cuo za ta cuda. Niti sam znao da postoji. Navodno se i prodaje. Ali buraz, mnogo trazisVeliki pozdrav,ima li neko za pokloniti BleedOut ili Xtream Exploit v1 program za skeniranje,hvala za svaku vrstu pomoći.
postoji jos od 2014 god, a ti strucnjaci sto prodaju su skinuli sa neta za dzabe.Ja tek danas cuo za ta cuda. Niti sam znao da postoji. Navodno se i prodaje. Ali buraz, mnogo trazis
I ja bi to imao samo da vidim ako radi i kako radi...al jebi ga
Malo sam potrazio po netu samo za info. Koliko shvacam se ide o ****ble**?postoji jos od 2014 god, a ti strucnjaci sto prodaju su skinuli sa neta za dzabe.