Novi sam na preporuku komsije sa drugog sf foruma, pozdrav svima i hvala na alatima i objasnjenjima.
Zanimaju me cetri stvari.
Prva: Na koji nacin rade mac liste? Da li vlasnik liste cija je mac adresa ima prioritet tj. da li kad ja pustim njegovu listu a on gleda trenutno necu moci da gledam u isto vrijeme? Desavalo mi se da mi mac lista nekad ne radi i opet proradi, neke sam cak i obrisao a nisam znao da rade, samo u tom trenutku nisu radile.
Druga: Zasto neke u/p liste imaju 1 konekciju a npr. 10 ljudi gleda i lista ne trza a neke imaju 1 konekciju i 0 ljudi gleda, ja pustim i trza? Da li je to do servera? Zbog toga sto svi skeniraju ili nesto trece?
Treca: Post od international sa kf
'posto vidim da su napokon na sf nadosli da je 4 red vazan a ostalo ostaje isto evo vam moj kombo ,netreba te nista generisatii bilo koje druge zaj******** , ,samo mjenajte 4 red ,2C,2B,2A ,2E,3A,3B itd sve ostalo ostaje isto ,i naravno server to uradite sa noptead sa edit ireplace ,kombo zagarantovano nalazi ,liste i to ko sa trake ,ovaj kombo je star 4 godine ,link sa moga droboxa ,i nikakav generator i zaj********vam netrebaju ,mozda vozimo traktore ,ali imamo to od 2012 za smijanje ili plakanje ,sto bi rekli u rajvosa joj levata ,braco mila'
Kod:
https://www.dropbox.com/s/zryruohc4l790co/00-1A-79-1C-all_macx - Add To Word.rar?dl=0
Kaze njegov kombo? Moje pitanje je da li je i on generisao mac adrese sa php mac generator? Jer vidim da su adrese sortirane po abecedi kao sa tvjom skriptom koja je postavljena prije 3 dana a on kaze da ovo ima od 2012, zar su ove liste bile i 2012 godine?
Cak i njegov post je skoro identican kao ovaj tvoj iznad u kojem i on spominje 2C,2B,2A ,2E,3A,3B i notepad replace. Zasto kaze da je 4 red vazan kad se i 4 red mijenja isto kao i zadnja 2 samo sto je on objavio 5 ili 6 ovih koje se vrte stalno po forumima?
Cetvrta: Da li je skener od salezli najbrzi i najbolji ili je svejedno koji skener koristimo? Koja je uopste razlika izmedju njih?