Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jasno mi notesom to lako menjam, ali dodavanjem u skriptu dobijam 7 parova, namesto 6 ? i to me zbunjuje, istu skriptu imam u MyAdmin klijentu i tamo menjam to uspesno i dobijam za razlicit 4-ti par, razlicit MAC kombo, promenom u notesu zadnja dva para su uvek ista.
Ma ja cu to sa My Admin klijentom, ali ovo mi ipak nejasno
Hvala Ti za vreme, pozdrav
;
231.031112616 Seconds
iliti
3.850519 Minutes
311,296 KB file se kreira
Kod:https://drive.google.com/uc?export=download&id=0BzXBkJ6UZ7kiTmw2UTFsc3czcG8
koristen ovaj stari generator
[raw]<iframe src="//pastebin.com/embed_iframe/ziQ8My7n/noheader" style="border:none;width:100%"></iframe>[/raw]
Kod:https://pastebin.com/raw/ziQ8My7n
Ova skripta sta sam stavio moze za koliko grupa hoces, cak i ne moraju biti grupe. moze i bez dvijetacke, ma sta god stavis onaj staticni_dio izgenerisace ostatak mac adrese. petlja se prilagodjava velici staticnog dijela, zato je kod i toliki, inace bi stalo sve u jedan red.Zato sam ti rekao da ispraviš MAC.php u php folderu jer ta skripta je za 3 grupe a ova druga za 2. Sad i ne moraš, evo losmij je uradio sve.
Ovaj post bi trebao da ima najviše lajkova u ovoj temi al' mislim da ga niko neće ni vidit. Svaka čast na ovom. Sad ovo ubacit sa tvojim skenerom i eto hiljade listi. Tj. meni poruka daj listu nisam našao ništa sa skenerima, nemam ja kaže volje da to učim i čekam.
Dobro neko reče neki dan, obrišite kaže sad sve ovo kad sam ja skinuo.
Ova skripta sta sam stavio moze za koliko grupa hoces, cak i ne moraju biti grupe. moze i bez dvijetacke, ma sta god stavis onaj staticni_dio izgenerisace ostatak mac adrese. petlja se prilagodjava velici staticnog dijela, zato je kod i toliki, inace bi stalo sve u jedan red.
Ako se ide na vise kombinacija fajl je znatno veci, ne znam hoce li skener moci to da ucita kao combo listu.
Pisi na engleskom mozda bi bolje prevede google transalteŽao mi je momci puzeći kroz MAC možete ga koristiti sa svim Panel o server???