TV pretplata

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
@Kalimerčica RTS ti je moderna RTB...tu nema šta da se priča...a i Tijanić mi je u top 5 ljudi koje mrzim iako ih ne znam lično...

@black wizard
Da ,to što sam napisao to i mislim a to i znači jer je to istina...pitaj bilo kog profesora geografije i on će najbolje da ti pojasni....nije možda jedini ali većinu ovih gradova što vidiš po tablicama nemaju zvanični status grada....to nisam ja izmislio,niti beogradjani,to je jednostavno tako u zakonu....
A za vreme DZ SCG mi faktički nismo ni imali glavni grad,jer se Skupština nalazila u Beogradu a vrhovni sud u Podgorici ,a to su ti 2 osnovne tačke po kojima se gleda koji je glavni grad...ne po njegovoj površini niti broju stanovnika,gustini naseljenosti i slično.

Izvinjavam se za malo skretanje sa teme,ali molim da se ovaj post ne briše (kao što je obrisano 20setak ove nedelje -.- bez obrazloženja)

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
@Kalimerčica RTS ti je moderna RTB...tu nema šta da se priča...a i Tijanić mi je u top 5 ljudi koje mrzim iako ih ne znam lično...

@black wizard
Da ,to što sam napisao to i mislim a to i znači jer je to istina...pitaj bilo kog profesora geografije i on će najbolje da ti pojasni....nije možda jedini ali većinu ovih gradova što vidiš po tablicama nemaju zvanični status grada....to nisam ja izmislio,niti beogradjani,to je jednostavno tako u zakonu....
A za vreme DZ SCG mi faktički nismo ni imali glavni grad,jer se Skupština nalazila u Beogradu a vrhovni sud u Podgorici ,a to su ti 2 osnovne tačke po kojima se gleda koji je glavni grad...ne po njegovoj površini niti broju stanovnika,gustini naseljenosti i slično.

Izvinjavam se za malo skretanje sa teme,ali molim da se ovaj post ne briše (kao što je obrisano 20setak ove nedelje -.- bez obrazloženja)

za to sto ti nestaju postovi uobicajeno je. nisi ni prvi ni zadnji koji se zali. a za ovo drugo, necu da diskutujem. Na ulasku u Nis stoji Grad Nis a i na bilo kojem medjunarodnom sajtu za vremenske prognose stoji The City of Nis tako da nema svrhe pricati o toj podeli misljenja. I, da, u pravu si, ovo nije tema. Zato, udaramo tacku

Član
Učlanjen(a)
07.08.2009
Poruka
350
Poceti sa TV preplatom, a zavrsiti sa polemikom da li postoje gradovi u Srbije, stvarno je SRPSKI.

Član
Učlanjen(a)
14.01.2011
Poruka
0
vidim da su mnogima smanjili dug tjs.otpisali sve do poslednje godine.meni ne,u pricama sa drugarima sam stekao utisak da je to zbog toga sto sam prve 2-3 rate platio.sad mi je oko 23000.drugar koji kaze da nije platio nijednu oko 9700.sta kazete?

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Dug prema njima stariji od godinu dana je zastareo. Ali zastarelost se ne podrazumeva nego se na nju moraš pozvati kad te tuže.
Njima naravno nije u interesu da ti to kažu i naravno da žele da naplate sve.

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
thumbnail.php

Niko od nas nije sklopio ugovor o placanju usluge TV pretplate, kao sto je to npr, za struju.
A, to sto izvucu iz sesira metodom slucajnog izbora nekog jadnika od njih 80& sto ne placa u Srbiji...C...C...C...

Nema ugovora, nema para, pa onaj bas "lep covek" na celu RTS-a moze da se slika, zato se opustite, njihova tuzba moze da se zakonski obori u svako doba. A i potrazivanja zastarevaju za godinu dana...osim kod Djilasa, taj salje opomene za Infostan od pre 10 godina. Prva mi je stigla na nekih 40-tak hiljada, ja je iscepao, a kada se digla prasina u javnosti, oni kao revidirali, pa mi je stigla druga opomena na 50-tak dinara. Bas mala razlika. Jos mi u toj opomeni pisalo da mogu da platim na rate. Kakvi papci, razmisljao sam da idem da sklopim ugovor da isplatim tu sicu u ratama. Uplatio sam ipak, eto, da pomognem ovu trulu drzavu. Ja volim da pomazem drzavu, tako da mi je jednako drago i kada ne dobijem na Bingu...pomogao sam novcano Srbiju.

No, vratimo se RTS-u.
Kakav to oni program imaju koji bi trebao da se placa "javnom servisu Evropske Srbije"?

RTS1:
Repriziranje "Bele Ladje", "Moj rodjak sa sela"...to su serije koje volim, ali prikazivane su relativno skoro, pre cca 2 godine. A, da tu su i oni glupi "Srecni ljudi" i jos neke serije tog tipa, izvucene iz naftalina. O dupeuvlakackom kvizu "Zdravo Evropo" i da ne govorim.

RTS2:
Ispiranje mozga sa skupstinskim prenosima. To mu dodje kao Cirkus "Medrano".

Sve ostale televizije same se izdrzavaju reklamama i veci deo njih ima bolji program od RTS-a. One narucene ankete i samoreklame o gledanosti na osnovu nekih "piplmetara" i "Stratedzik Marketinga", pa to mogu da obese macku o rep, a uz to, samohvalisanje meni zvuci strasno prepotentno i ljigavo.
Dobro su im ukinuli i ono sisanje para za najnizu licitaciju za Punta sto su imali svako vece.

Placam KDS kablovsku, a svaki operater debelo placa svakoj televiziji da bi reemitovao njihov program, pa tako je slucaj i sa RTS. Dva puta da se placa, pa to ne ide, Tijanicu i Tadicu, zao mi je.

A da nije preskupa pretplata na RTS - "Reprize Trpaj Samo" TV - >500din za jedan reprizni kanal, a kablovska za 700-800 nudi 50-ak kanala... i jos je kablovska po izboru - dok je harac na Tijaniceviziju obavezan
Recimo - ja bi dao Tijanicu rado 2 dinara... toliko mu vredi program ako je po onoj staroj Borinoj "2 dinara druze"

Na RTS-u jedino volim jutarnji program, Dusicu Spasic i Maju Nikolic.yes3

Usput, moram da stavim neku sliku, pa ko je bistar...

im.ashx

Poslednja izmena:
Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
A zna li neko sta bi sa tim problemom oko placanja TV pretplate. Otislo pred Ustavni Sud i...dalje nista nisam cuo, ""DZA ili BU"?

Natrag