TV pretplata

Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
15
placam redovno iako imam kablovsku ko zna kako ce da bude kasnije dok se dokaze ko je u pravu ............
 
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ubikonjac

Što se zastarelosti tiče nije to baš tako.
Mislim da na ovom linku imaš dovoljno objašnjenja za celu priču
Kod:
http://www.elitemadzone.org/t278373-28
 
Član
Učlanjen(a)
18.07.2009
Poruka
5
Video sam tu temu (odlična je) ali mene interesuje konkretan epilog sa npr. Leskovčanima koji su masovno prošle godine u ovo doba dobili opomenu pred utuženje.
Nisam nigde pronašao informaciju na čiju štetu su okončani ti procesi ako ih je opšte bilo.
 
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Pravno si onda shvatio kako stoje stvari. Ali mnogo bitna je i praksa s obzirom da se radi o dugovanjima prema državi. Kako jedan sud presudi time bi trebalo i ostali da se rukovode...u normalnim državama :|
 
Član
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
1.291
Pretplatu sam placao prvih par meseci i prekinuo...
Koristim kablovsku tv...neka se dogovore sa kablovskim operaterom za placanje,jer nemam nikakvu antenu za prijem signala...cak ni najprostiju sobnu.

ako dodje do suda-videcemo...opredelio bih se za kaznu zatvora...slatko da se odmorim...a i nema toliko zatvorskih mesta koliko ima neredovnih platisa.
 
Član
Učlanjen(a)
01.09.2009
Poruka
482
Koliko znam ,mesec-dva unazad,na sporednim se stranama "Press"-a i "Kurira" pojavilo obaveštenje o tome da je Ustavni sud doneo presudu u smislu zakonitosti obaveze plaćanja pretplate.Ja je oduvek plaćam (istina,teška srca i to ne ekonomskih razloga radi),ali znam da su po mojoj zgradi počele da stižu osmodnevne opomene pred utuženje.
 
Član
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
3.294
Mene interesuje kako mogu da odjavim tv jer nemam nikakvu antenu,znaci njihove usluge ne koristim.Koristim Open a placam i tv pretplatu.Znam da u ugovoru sa Telekomom pise da me taj ugovor ne oslobadja placanja tv pretplate ali ja ne koristim usluge RTSa i glupo mi je da tako bude i dalje(placam a ne koristim).Ranije je bilo jako komplikovano odjaviti tv,zna li neko kako je sad:???:
 
Član
Učlanjen(a)
29.11.2009
Poruka
1
:dntknw:problem TV pretplate javnim servisima u svim državama u okruženju već je postao ustavno pitanja i predstavlja porez, a ne ugovorni obvezni odnos. Samo se porez može nametnuti, a pretplata se ugovara. Krajnje je vreme da svi podignemo konačno svoj glas. Ako nešto plaćamo želimo to i da gledamo i da učestvujemo u kreiranju svojih potreba, a ne da nam se kao RTS 1 i 2 nameću njihove beskonačne reprize repriza, trošenje para u privatne projekte i PINK reklame do besvesti. Većina nas gleda RTS preko još jednog provajdera Total TV ili Digi TV i ponovo to plaćamo. Dokle i ko će zaštititi nas od nameta.
 
Natrag
Top