TV komentatori

Član
Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
347
EUROSPORT ima dvojicu komentatora koji prenose fudbal dosta originalno,stim sto jedan non-stop koristi postapalicu "ovaj" i to me izludjuje.Ne znam koja su im imena:dntknw:.
 
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Hahahaha....da, da...Maki car. :)
Obožavao sam da gledam utakmice koje je on prenosio. Legenda prava.
Šteta što su u SportKlubu ispali toliko glupi i otpustili ga.

Pa nisu ga baš otpustili
Dobio sam odličnu ponudu sa NTV „Hayat“ i nisam mnogo razmišljao da li da je prihvatim, to jeste iz Srbije preselim u Bosnu i Hercegovinu. Osim toga, moje poreklo je Bosansko i neće mi biti teško da se adapitiram u bh. metropoli“, rekao je Mijajlović, apostofiravši:
„O drugim razlozima mog otkaza na Sportklubu ne bi govorio, osim što mogu reći kako igrači menjaju klubove, normalno je da i mi novinari menjamo medijske kuće. Sve je stvar profesionalizma...“,

Negde sam pročitao da su mu zamerili zbog toga što preterano hvali igrače iz bivših jugoslovenskih republika

Evo jedan legendaran klip
[YOUTUBE]k7lfRUPRzpA[/YOUTUBE]

Ne mogu da pronađem klip, neko ga je snimao telefonom dok je u studiju prenosio. Baš se vidi kad je pao gol kako je skočio iz stolice, popadaše mu neki papiri sa stola.....legenda :D

Ali ovo kad sam video...to se zove klasik :)
[YOUTUBE]gEzRJtSdN5k[/YOUTUBE]
 
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Nemoj pojma šta si propustio.... uvek ovako komentariše bez obzira koja je utakmica u pitanju...dobro, ovo sa Bosnom je vrhunac, nikad nije ovako poludeo :)
A posebno je prošle godine bio slab na Ibiševića i Salihovića (Zmajevi od Bosne) i Hofenhajm :)
 
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ma on je otišao sa SportKluba baš zbog toga što si napomenuo. Preterivao je sa hvaljenjem igrača iz Bosne pogotovo. Došlo je do sukoba i napustio je SK.

Nije samo iz Bosne nego i iz drugih republika i pa čak i Albance. Ako si gledao Keln znaš koliko je "cenio" Milivoja Novakovića :)
 
Član
Učlanjen(a)
03.04.2010
Poruka
1
Marjan Mijailovic je najbolji komentator na Balkanu,ako neko ima mogucnosti neka prati njegove prenose Lige sampiona utorkom na FTV Sarajevo.Covek je NEVEROVATAN...
 
__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.369
Imam ja priliku i tacno se ismijem budaletini...
 
Natrag
Top