Tumačenje avatara/profil slika na fb

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Iskreno, avatar uvek šalje neku poruku...Na kraju krajeva, on nas prezentira...Ta slika, to smo mi...E sad, neko je neki avatar postavio šale radi, neko kao ''mamac'' da privuče pažnju, neko da bi bio cool..U svakom slučaju, ulazak u diskusiju sa čovekom, mnogo govori o njemu, a ta diskusija će potvrditi avatar koji je izabrao ili opovrgnuti isti...

Član
Učlanjen(a)
31.05.2011
Poruka
134
Najgore su "nafurane" klinke.. 5 kila pudera, 3 kg maskare, IZBACI SISE, po zelji zaciniti Photoshopom i LAJK je tu :mad:

Evo klasicnog primera:

25605_107413165958388_100000691144440_104376_3770882_n.jpg

Stefana Nafurana Mala (Swe was mrzim) :S

Član
Učlanjen(a)
07.06.2011
Poruka
120
Iskreno, avatar uvek šalje neku poruku...Na kraju krajeva, on nas prezentira...Ta slika, to smo mi...E sad, neko je neki avatar postavio šale radi, neko kao ''mamac'' da privuče pažnju, neko da bi bio cool..U svakom slučaju, ulazak u diskusiju sa čovekom, mnogo govori o njemu, a ta diskusija će potvrditi avatar koji je izabrao ili opovrgnuti isti...

a kakvu poruku salje recimo ova moja slika? bas me zanima komentar. :)

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
a kakvu poruku salje recimo ova moja slika? bas me zanima komentar. :)
Iskreno, ja dugo nisam imala avatar, moje reči, stav, razmišljanje i odnos prema ljudima sam ja...Avatar sam stavila kasnije, odnosno odabrala, a jedan prijatelj ga je obradio za mene...
Znači, ako bih gledala samo tvoj avatar bez komunikacije, odnosno ako bih zaključak donosila o tebi bez bilo kakve komunikacije, ne bih znala šta da zaključim...zaista...Recimo, neki ''mračan'' tip..., koji na neki način želi biti drugačiji od drugih, ali i primećen, ali ne agresivno...polako...Nick, na argentinskog trenera...Voli fudbal...
E sad, tvoja razmišljanja i način komuniciranja mogu projektovati nešto sasvim drugo...

Član
Učlanjen(a)
07.06.2011
Poruka
120
hahaha... svidja mi se komentar, al dobro kazes bez nekakve komunikacije zakljucak bi mogao biti svakakav.
la volpe je lik iz jedne igrice (assassins creed) i sasvim slucajno sam bas njega odabrao za ime na SF... ako znas engleski i ako te zanima vise o tom liku mozes procitati ovde _http://assassinscreed.wikia.com/wiki/La_Volpe

eh da, o sebi mislim da nisam mracan tip ni malo. :)

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Da, a slučajno se i i argentinski fudbalski trener zove La Volpe...Znam engleski i pročitaću, kada si već stavio link...Biću kulturna iako sam Master....
E sad, da li si mračan ili nisi mračan tip, na nama je da procenimo...., a na tebi da te to ne dotakne uopšte....

Natrag