Član
- Učlanjen(a)
- 08.07.2010
- Poruka
- 490
A otkud ja znam? :mrgreen: .. ja sam samo postavila zanimljive informacije u vezi avatara, ali vidim da su se mnogi pronašli tu...:lol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Takve osobe verovatno spadaju u kategoriju domacica u 4 deceniji a tumacenje serpe bi glasilo "samotakovrhdobro kuvam ,uz`i me za zenu ".:dntknw:A u koju kategoriju se svrstavaju oni koji postave sliku,recimo, neke plave serpe sa tufnama? :stupid:
:-DZnaci ja sam smarac bez mozga jer imam plocice na stomaku?
Inteligentno zapazanje.
Leleeeee Mlato zamlato pa ti si bubuljicavi klinac ?!? :???:A daaaaaaj :'( Znam malo vise od dva akorda
O pa vidim da su se neki već pronašli :mrgreen: Ako, ako, samo nastavite...:yea:
Moj je iz kategorije:govorim tiho i nosim mač sa sobom... Pa ko voli, nek izvoli... Sa akcentom na to da govorim tiho
Ima li tu nešto i o tvom " Avataru ".....:dntknw:..
Lik iz crtaća - Ružna i sa manjkom pouzdanja
Ja tu ne vidim nikakav mac.....samo neka kofa i nesto u njoj....mozda u kofi imas sredstvo za glas.....
Eto, i to je objašnjeno .... Mene, hvala Bogu ovde nema .... Ja držim bass gitaru a ne gitaru - Razlika je poveća a nema ni tebe prijatelju, možeš da budeš happy ....