Tumačenje avatara/profil slika na fb

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
490
A otkud ja znam? :mrgreen: .. ja sam samo postavila zanimljive informacije u vezi avatara, ali vidim da su se mnogi pronašli tu...:lol:

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
O pa vidim da su se neki već pronašli :mrgreen: Ako, ako, samo nastavite...:yea:

Moj je iz kategorije:govorim tiho i nosim mač sa sobom...;) Pa ko voli, nek izvoli... :) Sa akcentom na to da govorim tiho :)

Ja tu ne vidim nikakav mac.....samo neka kofa i nesto u njoj....mozda u kofi imas sredstvo za glas.....

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Ima li tu nešto i o tvom " Avataru ".....:dntknw:..

Lik iz crtaća - Ružna i sa manjkom pouzdanja

Eto, i to je objašnjeno .... Mene, hvala Bogu ovde nema .... Ja držim bass gitaru a ne gitaru - Razlika je poveća a nema ni tebe prijatelju, možeš da budeš happy ....
dance2.gif

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
490
Ja tu ne vidim nikakav mac.....samo neka kofa i nesto u njoj....mozda u kofi imas sredstvo za glas.....

Ajde, ajde, možeš ti to i bolje... :mrgreen: Ili ipak ne? :(

Eto, i to je objašnjeno .... Mene, hvala Bogu ovde nema .... Ja držim bass gitaru a ne gitaru - Razlika je poveća a nema ni tebe prijatelju, možeš da budeš happy .... :dance2:

A pa nije :mrgreen: Nije crtać u pitanju... a tebe nema ovde (sada) verovatno zato što si odmah nakon ove teme promenio avatar :D

Natrag