Tražiti Boga srcem i umom

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Valda se u životu (po rodovima) kako reče Hristos to mora videti. Ako je čovek promenjen od Boga, to se vidi. Ako su mu dela ista kao u svetu onda se i to vidi.

Tako je, sve se vidi. Tako se i tvoja djela, 'upregnuta u kola' pokvarenog svijeta, odlično vide. Tvoje zalaganje da se pederima omogući da orgijaju na ulicama, jer je to njihovo 'ljudsko pravo' (kako pokvarenjaci imenovaše sotoninu agendu) uočljivo i desetine puta onovljeno, tako da ti 'nagrada za ovo ne gine'.

Šta je odlika vernoga? Ljubav, mir, trpljenje....zakon Božiji u srcu i na delu.

Ja bih još dodao, gadio se tebi sveti Pavao ili ne:

Gal 5,22-24: Plod je pak Duha: ljubav, radost, mir, velikodušnost, uslužnost, dobrota, vjernost, blagost, uzdržljivost. Protiv tih nema zakona. Koji su Kristovi, razapeše tijelo sa strastima i požudama.

A Kristovi (kršćani) su oni koji o Kristu vjeruju ovako:

Tit 2,13: iščekujući blaženu nadu i pojavak slave velikoga Boga i Spasitelja našega Isusa Krista.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Citiraj nam svaku zapovest da vidimo šta kažu.

Evo ih sviju:

Ljubi Gospodina Boga svojega svim srcem svojim, i svom dušom svojom, i svim umom svojim. I druga: Ljubi svoga bližnjega kao sebe samoga.

Jesi siguran? Mislim pre svega na tvoj karkater. Da li možeš reći da je tvoj karkater u skladu sa zakonom Hristovim?

Da, u skladu je. Ako te zbunjuje moja oštrina, Isus je protiv antikrista bio još oštriji od mene. A svim antikristima, dakle koji niječu dfa je Krist Bog, nedvosmisleno je obznanio kako i gdje će završiti. Ovako:

Iv 8,24: Uistinu, ako ne povjerujete da Ja jesam (Jahve - kako se Bog objavio Mojsiju), umrijet ćete u grijesima svojim."

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Evo ih sviju:

Ljubi Gospodina Boga svojega svim srcem svojim, i svom dušom svojom, i svim umom svojim. I druga: Ljubi svoga bližnjega kao sebe samoga.

Da, u skladu je. Ako te zbunjuje moja oštrina, Isus je protiv antikrista bio još oštriji od mene. A svim antikristima, dakle koji niječu dfa je Krist Bog, nedvosmisleno je obznanio kako i gdje će završiti. Ovako:

Iv 8,24: Uistinu, ako ne povjerujete da Ja jesam (Jahve - kako se Bog objavio Mojsiju), umrijet ćete u grijesima svojim."
Ne, mislim na ono što je u mislima i motivima. Jer zapovest kaže ljubi svom mišlju svojom i umom. Bdiješ li nad time?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ne, mislim na ono što je u mislima i motivima. Jer zapovest kaže ljubi svom mišlju svojom i umom. Bdiješ li nad time?

Da, bdijem.

A bdiješ li ti, nad svojim mislima i motivima? S obzirom da tražiš da se ulice ostave na raspolaganje pederima, kako bi mogli, kako si ti govorio konzumirati svoja ljudska prava, i orgijati na ulicama. Podsjetit ću te i slikovito. Izričito si tražio baš ovo što se vidi na fotografiji.

1663587597616-png.156165

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465

To je zapovest.

Onda ćemo videti to u svakdnevnom životu. To se mora videti.

A bdiješ li ti, nad svojim mislima i motivima? S obzirom da tražiš da se ulice ostave na raspolaganje pederima, kako bi mogli, kako si ti govorio konzumirati svoja ljudska prava,

Da. Moj motiv je ispravan, i baš zato nesmatram ove opasnošću. Ako meni nisu opasnost, zašto bi bili drugima?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ako meni nisu opasnost, zašto bi bili drugima?

A tko si ti da odrediš da svima bude onako kako tebi paše? Tebi paše uživati u orgijanju pedera na ulici, pa bi to nametnuo svima!? Da, tko si to ti - Staljin, Tito, Enver Hodža .. ?

Uživaj ti u ovome, ali tako da ovu sliku staviš na zid u svojoj spavaćoj sobi, a ne tako da na gledanje uličnih orgija primoraš sve zdrave ljude. Zato, evo ti je još jednom ovdje pa uživaj, a onda je nosi u svoju spavaću sobu. I zaista, neće ljudi ponovo u 21. stoljeću dopustiti da im Staljini, Tite, Hitleri i slični ovakve stvari i druga slična zla nameću.

1663587597616-png.156165

Poslednja izmena:
Natrag