- Učlanjen(a)
- 15.08.2014
- Poruka
- 946
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A jel moze Jovanka na 1.9.1 da se ubaci ovom metodom i putanjom?TomTom NDS v.1.9.2
TomTom Navigation_v1.9.2.apk -
Podrzava -
armeabi-v7a
arm64-v8a
[Hidden content]
Napomena - Ako imate instalisanu prethodnu verziju - TomTom NDS v.1.9.2 - ovom verzijom mozete je "pregaziti" i bit ce sacuvana sva podesavanja.
Pogledajte prilog 132646
Srpski glas - Jovanka
Ako vec imate srpski glas - Predrag - onda sa linka - Srpski glas - Jovanka -skinite fajl -110.7z - raspakujte ga i folder - 110 - zamijenite sa postojecim u -
***\Android\data\com.tomtom.gplay.navapp.nds\files\ContentKitData\voices.
Kada pokrenete navigaciju dobit cete obavjestenje da glas nije kompatabilan sa... ali to ignorisite.
Sada cete u podesavanjima - glasovi - imati - Jovanka - mada ste selektovali - Predrag.
[Hidden content]
Ok, video sam ne moze, hvala.
*** TomTom
Ispravke grešaka i poboljšanja
dublje izmene u kodu, u UI-ju
*** david0vich MOD
Dodat je Srpski jezik u sve EN varijacije u poklon verziji
Važi sve što i za prethodne modifikacije
Napisaću do kakvog zaključka sam došao na osnovu instalacije NDS 1.9.2 na 3 različita telefona.
E bas je tako i kod mene na mediji, kad mi je SD unutra onda je putanja bas ta na SDu, obrisem li aplikaciju i izvadim SD onda se logicno instalira na internoj i nema cela putanja onda napravim te foldere i ubacim 110 datoteku ali nista se ne desava ostaje Predrag iako sam napravio nedeostajuce foldere i ubacio glas Jovanke.Napisaću do kakvog zaključka sam došao na osnovu instalacije NDS 1.9.2 na 3 različita telefona.
Huawei Y6II (Interna i SD card), Android 5.1. Instalirao sam sa interne, aplikacija se instalirala na internoj a na SD Card se nalazi putanja iz pomenutog posta.
Samsung J5 (Interna i SD card), Android 6.0.1. Instalirao sam sa SD kartice, aplikacija se instalirala na INTERNOJ a na SD Card se nalazi putanja na kojoj mogu da zamenim folder 110 (Jovanka).
Na telefonu Samsung Galaxy S7 , Android 8.0.0, imam samo INTERNU memoriju. U njemu NEMAM SD card. U Android folderu je samo putanja
\Android\data\com.tomtom.gplay.navapp.nds\files\ServiceConnectors.
Prema tome, u tom telefonu ne mogu da zamenim folder 110 i tako dobijem glas Jovanke.
Na osnovu ovog iskustva, kod mene bi važilo pravilo :
SD Card\Android\data\com.tomtom.gplay.navapp.nds\files\ContentKitData\voices.
Dakle, glas Jovanka (folder 110) se kod mene može ubaciti samo ako telefon ima SD Card. U telefonima koji nemaju SD Card ja ne nalazim folder ContentKitData gde se nalazi podfolder voices i ne mogu ubaciti glas Jovanka...
@end_user, izgleda da moj zaključak ne važi za tvoju multimediju iako si rekao da ona ima SD Card, pošto si pogledao putanju i napisao da ne može da se izvrši zamne... Ili zaključak zavisi i od Android verzije, pa i od verzije NDS !?
Da li neko ima drugačije iskustvo?
EDIT
Koristio sam više puta MOD verziju 1.9.1 sa Alfanum TTS. Generalno imam primedbe na algoritam rutiranja (rerutiranja), ali na to se ne može uticati. Prijatnim glasom sam izuzetno zadovoljan. Jedino sam primetio da postoji greška u trenutku kada stižemo na odredište. Navigacija kaže :
Stigli ste na odredište, dolarski znak, lejbel, kardinalni znak, sa leve (tj. desne) strane. Možda je ovo neko već pomenuo. Ja do sada nisam koristio Alfanum... To je verovatno problem koji može da reši samo drugar BD.