Učlanjen(a)
02.10.2020
Poruka
20
Izgleda sam pronasao sta je problem i kako resiti, kao prvo instalirao sam onu stariju Alfanum app 1.1.1 umesto 1.2.0(nista tu nisam dobio pa cu to da vidim kasnije da vratim) testirao sam sve moguce kombinacije preko sat vremena mozda i dva i sta se desava, kad zatvorim app i pokrenem ponovo Danica je uredno cekirana ali se ne oglasava pa sam da sad ne smaram jer sam hiljadu varijanti probao i nasao da svaki put da bi Danica radila MORAM da udjem u Alfanum i pustim da odradi preslusavanje ono " poklon od BD", i onda izadjem iz Alfanuma, otvorim tomtom i sve radi savrseno.
Sad zasto se to desava i kako namestiti da ne moram svaki put da otvaram i pustam Alfanum, mozda neko ima ideju sad i ova kombinacija radi u 100% slucajeva, ne omane ni jednom ali mora da se oglasi Danica preko Alfanuma prvo.
Drugo sve su dozvole date i tomtomu i Alfanumu.
Neko ideju sto nece da radi dok ne odradim izgovor preko Alfanuma.
Ako je bitno android je 7.1.2 px3 mediatek cip sa 2GB RAM-a.
Hvala i za sve do sad drustvo jos ako i ovu enigmu sad resimo castim pivom
Edit:
Verujem da se na telefonima nijednom ovo ne desava meni ne treba na telefonu zato ni ne instaliram da probam kod mene, ne znam dal je neko pokusavao na auto multimediji da instalira ovo i da li je imao problema, ocito na telefonima tog problema nema?
 
Učlanjen(a)
15.08.2014
Poruka
916
Drugo, sve su dozvole date i tomtomu i Alfanumu.
Neko ideju sto nece da radi dok ne odradim izgovor preko Alfanuma.
Hvala i za sve do sad drustvo jos ako i ovu enigmu sad resimo castim pivom
Edit: Verujem da se na telefonima nijednom ovo ne desava meni ne treba na telefonu zato ni ne instaliram da probam kod mene, ne znam dal je neko pokusavao na auto multimediji da instalira ovo i da li je imao problema, ocito na telefonima tog problema nema?
Druže, ja sam uspeo na telefonu da simuliram "grešku" (problem) koji opisuješ. Nije sporno da si dao sve dozvole jer ti TTS Danica radi. Ali, iz nekog razloga, kao da gubi App permission (dozvolu) za Storage ON. Pogledaj snimak.:

TTS Danica TomTom NDS

Pošto je data dozvola Storage ON, Danica se korektno javlja
. Kada ukinem Storage dozvolu, Danica se ne oglašava a Serena krene onu mešavino srpsko-engleskog "Pozdrav... naglas čitati znakov...". Vratim se u aplikaciji NDS korak nazad, u Zvuk. Ponovo postavim Storage ON i Danica ponovo korektno izgovara pozdravni deo. Zanimljivo, ako NDS aplikaciju ostavim u Izbor glasa, vratim se da ponovo uključim Storage, na snimku od 01:34, zabagujem i Serenu i Danicu. Zabagujem i TomTom NDS aplikaciju i tada jedino pomaže običan restart telefona.
Dakle, uspeo sam da simuliram grešku, ali ne znam zašto tvoja multimedija, po mojoj pretpostavci, nakon isključenja, kao da gubi dozvolu za Storage u Alfanum.... Nažalost, ništa ti nisam pomogao, možda će neko moći. Kao da memorija multimedije izgubi podešavanje, i čudno, izgleda samo to, za Storage.
 
UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
2.971
Udaljili ste se od teme - TomTom NDS.
30-40 postova a malo ih ima veze sa temom.
Pokusajte to rijesiti medusobnim slanjem PP a onda objavite konacno rjesenje problema.
 
UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
2.971
TomTom NDS v.1.9.2

TomTom Navigation_v1.9.2.apk
-

Podrzava -
armeabi-v7a
arm64-v8a


Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Napomena - Ako imate instalisanu prethodnu verziju - TomTom NDS v.1.9.1 - ovom verzijom mozete je "pregaziti" i bit ce sacuvana sva podesavanja.

TT_NDS_1.9.2.jpg


Srpski glas - Jovanka

Ako vec imate srpski glas - Predrag - onda sa linka - Srpski glas - Jovanka -skinite fajl -110.7z - raspakujte ga i folder - 110 - zamijenite sa postojecim u -
***\Android\data\com.tomtom.gplay.navapp.nds\files\ContentKitData\voices.

Kada pokrenete navigaciju dobit cete obavjestenje da glas nije kompatabilan sa... ali to ignorisite.
Sada cete u podesavanjima - glasovi - imati - Jovanka - mada ste selektovali - Predrag.

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
 
Natrag
Top