Izgleda sam pronasao sta je problem i kako resiti, kao prvo instalirao sam onu stariju Alfanum app 1.1.1 umesto 1.2.0(nista tu nisam dobio pa cu to da vidim kasnije da vratim) testirao sam sve moguce kombinacije preko sat vremena mozda i dva i sta se desava, kad zatvorim app i pokrenem ponovo Danica je uredno cekirana ali se ne oglasava pa sam da sad ne smaram jer sam hiljadu varijanti probao i nasao da svaki put da bi Danica radila MORAM da udjem u Alfanum i pustim da odradi preslusavanje ono " poklon od BD", i onda izadjem iz Alfanuma, otvorim tomtom i sve radi savrseno.
Sad zasto se to desava i kako namestiti da ne moram svaki put da otvaram i pustam Alfanum, mozda neko ima ideju sad i ova kombinacija radi u 100% slucajeva, ne omane ni jednom ali mora da se oglasi Danica preko Alfanuma prvo.
Drugo sve su dozvole date i tomtomu i Alfanumu.
Neko ideju sto nece da radi dok ne odradim izgovor preko Alfanuma.
Ako je bitno android je 7.1.2 px3 mediatek cip sa 2GB RAM-a.
Hvala i za sve do sad drustvo jos ako i ovu enigmu sad resimo castim pivom
Edit:
Verujem da se na telefonima nijednom ovo ne desava meni ne treba na telefonu zato ni ne instaliram da probam kod mene, ne znam dal je neko pokusavao na auto multimediji da instalira ovo i da li je imao problema, ocito na telefonima tog problema nema?
Sad zasto se to desava i kako namestiti da ne moram svaki put da otvaram i pustam Alfanum, mozda neko ima ideju sad i ova kombinacija radi u 100% slucajeva, ne omane ni jednom ali mora da se oglasi Danica preko Alfanuma prvo.
Drugo sve su dozvole date i tomtomu i Alfanumu.
Neko ideju sto nece da radi dok ne odradim izgovor preko Alfanuma.
Ako je bitno android je 7.1.2 px3 mediatek cip sa 2GB RAM-a.
Hvala i za sve do sad drustvo jos ako i ovu enigmu sad resimo castim pivom
Edit:
Verujem da se na telefonima nijednom ovo ne desava meni ne treba na telefonu zato ni ne instaliram da probam kod mene, ne znam dal je neko pokusavao na auto multimediji da instalira ovo i da li je imao problema, ocito na telefonima tog problema nema?