Član
Učlanjen(a)
23.01.2010
Poruka
801
Kod mene Danica ne nestaje već aplikacija ne čuva podešavanjasamo je kontra

TT čuva podešavanja. Zaboravio si da je app SRB prevod stavljen umesto ENG jezika. Pa je normalno da podešavanja budu po default-u (ENG). Zato vraća snimljeni glas SAMANTA (valjda se tako zove).


REŠENJE:
Obrišete engleski glas SAMANTA i sve ostale (Predraga,...) ako ste ih preuzeli. Kada bude update mapa ili bilo koja promena, prilikom pokretanja aplikacija će vas upozoriti da glasa nema i da treba da ga preuzmete. Upozorenje će se samo isključiti i više vas neće obaveštavati a ostaće odabrani TTS, Danica.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
07.05.2013
Poruka
380
Hm...pre par dana sam instalirao Alfanum 2.4.. sa LP. Dobio Danicu i Stefana, i sve je bilo u redu. Od tada nisam ukljucivao TT. Evo, sada, kada sam procitao ovih par poruka, ukljucio sam, i gle cuda, Danica i Stefan su nestali. Ostao je samo Predrag. (Samantu sam ranije obrisao). To je sve bilo off line. Ukljucio wifi, dobio Stefana i Danicu, azurirao mapu po uputstvu -

"REŠENJE:
Obrišete engleski glas SAMANTA i sve ostale (Predraga,...) ako ste ih preuzeli. Kada bude update mapa ili bilo koja promena, prilikom pokretanja aplikacija će vas upozoriti da glasa nema i da treba da ga preuzmete. Upozorenje će se samo isključiti i više vas neće obaveštavati a ostaće odabrani TTS, Danica."

I za sada sve funkcionise. Znaci, sa Alfanum 2.4 su mi se glasovi izgubili. Vracam se na Klon verziju. ;)
 
VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.653
Dobro si se setio :)

Post #394 ove teme. Savetujem ti da pažljivo pročitaš diskusiju.
Do nekih boljih vremena mora se koristiti ovo izdanje, apdejte mapa moraš raditi ručno.
 
VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.653
Zašto, dosadilo ti je ovo izdanje? :)

Mislim da neće (skoro), a i nema potrebe
 
Natrag
Top