Član
Učlanjen(a)
07.05.2013
Poruka
380
I ja sam imao probleme s tts glasom Danica, jer se podešavanje nije čuvalo, već se uvek vraćalo na glas Predrag. Otkad sam podesio da Alfanum ne štedi bateriju telefona ovaj problem je nestao. Navigacija kod mene sada radi odlično.
Probao sam i to ali nista. Pa sam mislio da je zbog "ukljucenog izgovora nasih slova" , ukljucivao, iskljucivao..Nekad Danica radi, tu je, a nekad nestane. Npr. nocas je sve dobro bilo, a sada, kada sam procitao tvoju poruku...probao, i malo je ima, malo je nema. K'o da se igra zmurke sa mnom. :D
 
Učlanjen(a)
25.06.2013
Poruka
162
@JaSamBG Moram priznati da je danas i meni nestala Danica.Posle nekog vremena bez mobile data upalim navigaciju i Samantha kaze "skrenaj levo" o_O. Verzija androida je 12 UI 4.1
 
Učlanjen(a)
25.06.2013
Poruka
162
Isteklo vreme za EDIT :roll:
Posle male istrage ustanovio sam da su podešavanja baterije za aplikacije Alfanum i TomTom NDS postavljena na OPTIMIZED.
Nakon promene na UNRESTRICTED Danica nije nestajala u bilo kojoj simulaciji rada bez interneta (uključujući i restart).
Kada odete na u Podešavanja>Aplikacije>AlfanumTTS>Baterija promenite prema PrtScr iz spojlera.
Putanja može da se razlikuje u zavisnosti od verzije android OS-a na vašem uređaju.
 
Član
Učlanjen(a)
07.05.2013
Poruka
380
Za Alfanum sam podesavao tako i nestajala je. Za TomTom nisam, probacu. :) Zanimljivo..danas je nestala iz cista mira. Nekoliko puta sam probao i radilo je sve kako treba, posle par sati ukljucim da proverim, kad nema Danice. :D Nema pravila..

edit

Ukljucio bez restrikcija i Alfanum i TomTom. Probao par puta, sve OK, restartovao telefon, Danica nestala. Odem online, nema Danice. Tek iz treceg restarta navigacije se pojavila.
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
25.06.2013
Poruka
162
A koje dozvole si dodelio TomTom-u ? Jesi li probao da uključiš sve dozvole?
Kod mene je telefon već 40 min. u oflajnu pri tome palim gasim TomTom,prisilno zaustavljam TomTom i restarujem telefon.
Još uvek je tu Danica.
 
Član
Učlanjen(a)
07.05.2013
Poruka
380
Sad sam sve dozvolio. Videcemo sta ce se desavati..

Evo, nestade. Otisao ofline, radi. Restartovao telefon, radi. Otisao online nestade. Ostala mi samo Serena. Restartovao navigaciju i pojavio se izbor izmedju Serene i Danice.

Iskljucio wifi, iskljucio navigaciju, iskljucio je iz ram-a, ukljucio...nestade Danica. :D

Da nastavim...restartovao navigaciju, i dalje sam ofline i pojavio se izbor Serena ili Danica. Ovo mi se prvi put desilo da se i u oflajn modu pojavi Danica. Do sada sam morao da budem online.
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
28.04.2014
Poruka
12
Kod mene Danica ne nestaje već aplikacija ne čuva podešavanja. Ponovo se podešavanje vraća na glas Predrag. Koristio sam TTS 1.2.0 i TTS klon v1.1.1. Ne dešava se često kao ranije, ali se ipak dešava. Pored toga postoji ažuriranje mape za Srbiju od pre par dana koje kod mene ne može da se odradi. Ne mogu da ubacim dodatnu mapu, pokušao sam da izbrišem mapu Srbije i da ubacim ponovo i uvek se javlja poruka o grešci. Evo screen shot-a.
 

Prilozi

  • Screenshot_2022-11-28-06-57-55-299_com.tomtom.gplay.navapp.nds.jpg
    Screenshot_2022-11-28-06-57-55-299_com.tomtom.gplay.navapp.nds.jpg
    26,4 KB · Pregleda: 16
Natrag
Top