Tito je bio...

Ko je bio Tito?

• Drug i drugarica

Votes: 19 5,7%
  • Predsednik jedne prelepe zemlje

Votes: 143 42,9%
  • Lovac na zebre

Votes: 28 8,4%
  • Kome ti to?

Votes: 22 6,6%
  • Lik iz jedne bajke

Votes: 17 5,1%
  • Legenda sa Drvara

Votes: 16 4,8%
  • Glavna faca svog vremena

Votes: 152 45,6%

• Total voters
    333
Član
Učlanjen(a)
28.09.2009
Poruka
6
Prvo pozdrav gospodine gardist !

A zašto ste onda pobegli kada vam je bilo dobro u tom sistemu , pa Milošević
je želeo da nastavi isto, samo da on bude Tito posle Tita ?
e moj prijatelju da se je mene pitalo nebi niko nikuda bežao niti se odcepljivao ali mene i meni sličnima niko ništa nije pitao ustvari naš glas se nije dovoljno daleko i glasno čuo.Mi koji smo ponosni na našu zajedničku domovinu i na našega Maršala Tita smo ipak crvena ološ koju je navodno i evropska zajednica osudila.Narod je podlegao lažnim obečanjima.Zar nema neki pregovor o tome?Obečanje ludom radovanje.
pozdrav svima koji poštuju još uvek bratsvo i jedinstvo i Maršala Tita

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
JosipBrozTITO.jpg

Legenda bio, legenda ost'o, 100%!​

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Po, ko zna koji put:

Druže, Tito, skrenuli smo s puta,
Sad nas jebe i Kurta i Murta!

Učlanjen(a)
02.03.2010
Poruka
23
pozdrav svima koji poštuju još uvek bratsvo i jedinstvo i Maršala Tita

"Lepo" je to "Bratstvo i jedinstvo" bilo koje se na kraju završilo u tonama krvi nedužnih naroda. Srbi su tu najgore prošli.

Ja ne mogu da shvatim vas koji gotivite Tita, koji je bio jedan od glavnih egzekutora nad Srbima...

Svi pričaju kao se "lepo živelo" tada dok je on bio itd... a niko se ne pita zbog čega je to bilo tako, i da je to sve bilo veštačko. Živelo se "lepo" od Jevrejskih kredita koji su oni ovde pumpali nama da bi bili "jaki" "stabilni" i "razvijeni", kad im više nismo trebali kao "jaki" onda su odlučili da nas rasture, a mi naivni pa verujemo i dalje u svakakve laži. I dalje živimo u iluziji.

Te pare koje su oni nama pumpali ovde na ime tog "lepog života", sada traže da se vrate sa enormnim kamatama koje niko nije ni vraćao niti i dan danas vraća, nego se stalno i iznova zaduživao i tako upadao u još veće dužničko ropstvo koje danas kulminira konačnom propašću naše države.

Poslednja izmena:
Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
images

117-66.jpg

20080207-bktkn8jayuif6ni3tadg3arkaw.jpg

zastava.gif

Dok sam živeo pod petokrakom i oslovljavan sa "drug", živeo sam kao gospodin, sada me oslovljavaju sa "gospodine", a živim mnoooooooogo lošije nego tada.

U Titovo vreme mogao si da spavaš u parku na klupi i da te niko ne dira, da putuješ svetom bez viza, bili smo cenjeni, a onda je došao Sloba, koji je započeo sunovrat, a za njim su se pojavili još veći "stručnjaci" i samozvani eksperti (jedino skidam kapu Đinđiću, broj ljudi koji je prisustvovao njegovoj sahrani dovoljno govori o njemu). Ipak, ovde je tema o Titu.

Učlanjen(a)
29.06.2009
Poruka
146
images

117-66.jpg

20080207-bktkn8jayuif6ni3tadg3arkaw.jpg

zastava.gif

Dok sam živeo pod petokrakom i oslovljavan sa "drug", živeo sam kao gospodin, sada me oslovljavaju sa "gospodine", a živim mnoooooooogo lošije nego tada.

U Titovo vreme mogao si da spavaš u parku na klupi i da te niko ne dira, da putuješ svetom bez viza, bili smo cenjeni, a onda je došao Sloba, koji je započeo sunovrat, a za njim su se pojavili još veći "stručnjaci" i samozvani eksperti (jedino skidam kapu Đinđiću, broj ljudi koji je prisustvovao njegovoj sahrani dovoljno govori o njemu). Ipak, ovde je tema o Titu.

Totalno se slažem sa tobom. Pa zbog same činjenice, da se tad živelo prilično bolje i stabilnije,zaslužuje da imam neko poštovanje prema tom čoveku.
Neko spominje da se tad živelo u iluziji na kreditima,pa što ovi sadašnji naši lelemudi nisu takvi igrači da to izvedu? A opet ,kredite vuku sa svih strana..

A što se tiče golog otoka i obračuna sa političkim ne istomišljenicima,tu su već ovi naši "moderni" bili vrlo dobri učenici, imaju veoma slične metode.

Natrag