LEGEND
- Učlanjen(a)
- 14.09.2009
- Poruka
- 8.464
Ne, ne karikiraj. Ne moraju se ponositi Titom, ali trebaju znati istinu i objektivno suditi o toj istini.Znači oni koji se ne ponose Titom su izmanipulisani... i sve to posle toga :???:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ne, ne karikiraj. Ne moraju se ponositi Titom, ali trebaju znati istinu i objektivno suditi o toj istini.Znači oni koji se ne ponose Titom su izmanipulisani... i sve to posle toga :???:
To je srž svake ideologije, druže!Il' si s'nama ili protiv nas, to je srž takve ideologije...
.Ja sam služio Titovu gardu i na to sam ponosan i živeo sam u jednoj lepoj zemlji.
Neće te svi napasti, druže, iz Slovenije. Napašće te samo oni koji su izmanipulisani, neobaviješteni, zaslijepljeni nacionalizmom i koji nemaju pravo saznanje o tome kako je nekada bilo.
Znači oni koji se ne ponose Titom su izmanipulisani... i sve to posle toga :???:
Ne, ne karikiraj. Ne moraju se ponositi Titom, ali trebaju znati istinu i objektivno suditi o toj istini.
Ko ne skače Srbin nije !To je srž svake ideologije, druže!
Ako mu je cijeli svijet iskazivao poštovanje, degutantno je to karikirati.A sad se ne moraju ponositi ali je dovoljno da ukažu veće poštovanje... u obliku opšte formulacije, kako se to ne bi moglo zvati karikiranjem :???:
Neko je unapred izgleda predodređen da objektivno sudi :???:
Toliko strana rasprave i ništa na kraju ...
Ako mu je cijeli svijet iskazivao poštovanje, degutantno je to karikirati.
Niko nije unaprijed predodređen da objektivno sudi, ali su, izgleda, neki unaprijed predodređeni kao idealni mediji za manipulaciju i indoktrinaciju.
Glavna faca svog vremena ....
i nikad vise nece doci takvo vreme nazalost ....
Možda to i nije tako loše, kao što izgleda... dosta je i trajalo...
Samo da se mi dočepamo EU i sve će to da se sredi
Nismo se razumeli nisam na to mislio ali nema veze...Još je i lošije nego što izgleda.
Ako nas EU ne spasi, ništa neće...al' sutra.