Član
- Učlanjen(a)
- 15.04.2010
- Poruka
- 5
Ponavljam Tito je bio običan kriminalac,hoštapler,lopov,ubojica i jedna obična budaletina koja je terorizirala i podjednako Srbe,Hrvate, i sve ostale. Neka nam se više nikada ne ponovi, a vama kojima nedostaje plačite za njim ko vas j..e.
Ludimate,lepo si im rekao.
Dodato posle 11 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Au koliko ne istine i mržnje u tri reda...
Da, samo si zaboravio da spomeneš dvostruku igru i proračunatu taktiku ЈVUО iliti Ravnogorskog Pokreta,njihove pregovore sa izdajničkom vladom Milana Nedića,njihovu taktiku da ne treba ulaziti u otvoreni sukob sa nemačkim okupatorom sve dok ne bude pred kolapsom.
Postojale su četničke grupe kojima je prioritet bila borba sa partizanima, praktično preuranjena bitka za vlast.
A vidim da Tita širom interneta nazivaju anti srpskim a ovi drugi anti hrvatskim...indikativno je da to rade upravo oni koji imaju nacionalističke znakove u avatarima...
Po meni još jedan dokaz da je dobro radio svoj posao
Hekleru,jesam nacionalista,ali u onom najpozitivnijem smislu.Nisam sovinista (nadam se da razlikujes ta dva pojma) niti sam to ikada bio.Da ne ulazimo u polemiku,pitam se da li stvarno nikada nisi cuo za streljanja srpskih civila 100 za jednog od strane Nemaca i ustaske (primetio si,ne kazem Hrvatske i muslimanske) pokolje nad nezasticenim Srbima tokom celog rata.Nazalost, Jasenovac je ''radio'' sve do aprila '45.,nije bilo Josipa Broza i hrabrih partizana da ga uniste.Nisu imali vremena,morali su da oslobadjaju Srbiju od srpskih cetnika.
Dodato posle 9 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Notorna je laž da su partizani napadali isključivo četnike. To znaju i ptice na grani, i kada čovjek, bez ikakvog zazora, iznese ovakvu tvrdnju, onda sve drugo što kaže ima istu "težini".
Jurivaka,pretpostavljam da si o istoriji na ovim prostorima ucio samo iz komunistickih knjiga i komunistickih filmova,tako da,moj ti je savet,prestani da se bavis ovom tematikom.Manje ce te boleti glava,a i nas ostale.
Poslednja izmena: