Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
slatkisu moj..vec nekoliko tema je zavrsilo kao spam..jedna je zbog njih zakljucana..ja vise ne znam sta da pisem..da li da uopste bilo sta pisem..pored nekih prijatelja neprijatelji ti nisu potrebni..stvarno sam se razocarala u neke ljude..ali mnogo..bas mnogo..
ne lupajte ... nema foruma bez spama i ne moze se nikako zapretiti gube se tako korisnici a ako su neke uvrede onda uredu ...
Ali kako o tome se radi, uvek će sve da se svede na neku priču koja će po svojoj samom prirodi da se pretvori u spam. Tu dogovora nema, ne treba preterivati sa tim elementima... to će uvek biti zaključak kakav god da je pojedinačan primer... uvek naš treba da bude prvi korak :dntknw:slazem se. ali ostajem pri misljenju da im nekako treba skrenuti paznju ...
Pa ja smijem ali necu da otvaram nove teme...ne isplati se rekoh ja narod je stoka:blum3:jel mi verujes slatkice da vise ne smem temu da otvorim od ovih spamera ... odmah ce da je useru i zavrsice ovde ... a tome mora na put da se stane ... stvarno nema smisla vise ...
Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
sacekaj malo ... tacno je da nema foruma bez spama ali sta ako taj spam ne prestaje vec je iz dana u dan sve jaci i sve gori??? sta u takvim situacijama da se radi?
pa ne spamuju valjda svi korisnici non stop ... oni koji su aktivni u tome a nema ih puno,zapretiti im ako to ne ispostuju popice caj od banovine i to je to dalje polemike nema :dntknw:sacekaj malo ... tacno je da nema foruma bez spama ali sta ako taj spam ne prestaje vec je iz dana u dan sve jaci i sve gori??? sta u takvim situacijama da se radi?