Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Loš primer. Uzeo si sobu za primer a u prirodi je sasvim drugačije. Zato si promašio sa zakonitostima.

Baš čudno s obzirom da govoriš o zakonima termodinamike a uzmeš potpuno neadekvatan primer.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Loš primer. Uzeo si sobu za primer a u prirodi je sasvim drugačije. Zato si promašio sa zakonitostima.

Baš čudno s obzirom da govoriš o zakonima termodinamike a uzmeš potpuno neadekvatan primer.

Kao što je Bog jednako Svemoguć i jednako Svepostojeći ‘i na travi i u sobi i na Marsu i u crnim rupama’, tako i Božji prirodni zakoni jednako vrijede u svim prostorima i u sva vremena. Inače, znanstvenici ovo ne bi nazvali zakonima, nego nekontroliranim pojavama. Prestani se sramotiti.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ja sam citirao. Kažu da je uticaj betona eleminisan pod uslovima kojim mere temperaturu. Ti ne veruješ stručnjacima, ja tu ne mogu ništa.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Sva tvoja priča je u vezi sa alternativnim. Pogledaj samo za koliko stvari si pod uticajem alternativnog pravca.

Da si ti istrazivao koliko ja, i da si se uverio da nas lazu u krupnim stvarima, koje su vezane za covekov postanak, svemir, oblik zemlje, prirodu.. I da si se uverio da to rade namerno... Da su svi oni na vrhu povezani i sa tajnim drustvima i da su prikriveni okultisti.. Zar bi im verovao i jednu jedinu rec!

Jovane, znas i sam kako namerno skrivaju cinjenice protivne evoluciji!

Zasto bi normalni ljudi to radili? Koji je njihov interes da kriju od ljudi istinu?

A ti kazes da je sve ostalo istina, da o obliku zemlje ne lazu, da o vakcinama ne lazu, da su uzrok ratova realni sukobi, da je nasa istorija istinita, da ne kriju pravi uzrok globalnog zagrevanja, pravi uzrok kratkog zivotnog veka coveka itd..

Ti ovoj nauci verujes SLEPO!

Zar je pogresno traziti dokaze? Zar je pogresno kritikovati i proveravati? Ne! To je pohvalno! Ali ti se tome ismejavas!

Skoro nema ni jedne stvari u kojoj nisi pod tim uticajem

Nisam ja pod "uticajem" alternativnih medija i slicnih koji su tek nedavno zakljucili da nas nauka, drustvo i mediji lazu. Ja sam to i ranije razumeo! Samo nisam znao da to ide toliko daleko..

Prekretnicu sam doziveo kada sam pogledao par videa o ravnoj zemlji. Prvo sam se smejao (kao i vi), a onda sam se zapitao, sta ako.. I otvorio sam sajt NASA-e, skinuo sliku astronauta koji drzi zastavu na mesecu i provukao je kroz fotoshop.

Moja reakcija je bila da sam bukvalno pao sa stolice, tj. pukla mi je stolica od soka!

Posmatrao sam sliku NASA-e, za koju se tvrdi da je originalna. A provuceno kroz fotoshop planeta zemlja je na toj slici stajala unutar prozirne KOCKE, dok je astronaut koji drzi zastavu bio isecen, rubovi oko njega su bili ostri i vidi se da jeubacen na pozadinu!

TAJ COVEK NA SLICI NIJE BIO U SVEMIRU!
HTEO SAM DA VRISTIM NA SAV GLAS!

Posle toga Jovane, ni ti niti bilo ko drugi me me ne moze ubediti kako ja treba da verujem NASA-i bilo kakvim samozvanim "strucnjacima" koji sluze sistemu! Jer ti ljudi su iindoktrinirani prevareni ili svesno lazu.

Da budem jasan, nije sve sto oni kazu lazno, ali je nerazumno da ti ocekujes od mene da ja nesto bez provere prihvatim!

Od tog trenutka, vise nista nije isto za mene!

Da, postojao beton. Pa se temperatura isto tako merila na par metara od betona, u travi i u hladovini. Isti je efekat tada i sada. Ali rekoh, rekosmo dovoljno.

Kako mozes da izmisljas?

Ja sam postavio dokaz da beton nije postojao u to vreme! Naveo sam citat i odakle je! Zar ja lazem?

Znaci ti si taj koji ima kognitivni problem. I ocigledno je sta god da ja postavim nece vredeti!

Ponasas se kao oni koji se ismejavaju ravnoj zemlji. Pa i ja sam se tako ismejavao u pocetku, ali onaj astronaut Jovane, uopste nije bio smesan!!!

Znači i dalje ostaješ pri svojoj tvrdnji da ovaj dolje kamin nema utjecaja na temperaturu zraka u sobi!?!?

Pravi se lud.. Ja mu lepo dokazem da beton nije postojao u vreme kada su merili temperaturu na travi 20 metara udaljenoj od puta, a on kaze da su se oni "odmakli na travu zbog uticaja betona".

Pa kako kad nije ni postojao beton?

Ne vredi, jer ako neko zeli da se pravi lud, on ce se praviti lud na sve dokaze!

Ispada da mi lazemo, i imamo neki manijakalni poremecaj da izmisljamo...

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ja sam citirao. Kažu da je uticaj betona eleminisan pod uslovima kojim mere temperaturu. Ti ne veruješ stručnjacima, ja tu ne mogu ništa.

Ajde ti citiraj to ponovo, i te tvoje naucnike koji kazu da je "uticaj betona eleminisan" pod tim uslovima koje oni primenjuju. A onda i razloge zasto je eleminisan?

Osim dokaza "rekla kazala" oni nemaju nista!

Niti jednu studiju kojom dokazuju da se time "uticaj eliminise" niti bilo sta slicno..

Sta vise, pobija ih istorija, jer su tako merili i ranije 1800-ih godina, kada betona nije bilo, a da nije bilo betona u gradovima, to sam vec dokazao citirajuci sa wikipedije!

Pa zasto su se onda prvobitno odmicali na travu?

E vidis, stoji napisano da su se odmicali zbog ZEMLJE a ne zbog BETONA. I samo treba procitati!

To sto ovi danas tvrde da se odmicu na travu da eleminisu uticaj betona, se zasniva na neznanju i "pretpostavci" ili namerno lazu!!!

I prestani da se ludiras. Stvarno ne mogu da verujem da si toliko tvrdoglav..

Jel ti imas bilo kakvu studiju ili sta cime ces to potvrditi, osim price "Rekao je Pera strucnjak"?

Pa al ti je to dokaz..

Evo i ja kazem da to ne minimizuje uticaj betona, i sta sad?

Ovo me podseca na one koji kazu: "verujte teolozima, jer oni znaju najbolje" i ne postavljajte im pitanja!

Pa zasto onda ne verujes crkvi Jovane?

Boze, stvarno svasta!

Poslednja izmena:
Natrag