Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ja ne sumnjam unapred, ja proverim pa onda dovodim u pitanje,

Obrnuto Mire. Ti prvo gledaš da li to tvrdi zvanična nauka a osporavaju alternativci, i onda prihataš to. Nema tu realno puno razmatranja.

Stvar je što ti na pogrešnom mestu tražiš potvrde da si na putu pravednosti. Recimo, tebi je pojam vere i pravednosti oličen u opovrgavanju zvaničnog, jer je smatraš po prirodi stvari iskompromitiovanom, da je tu centar delovanja sotone i svaka sumnja u to je po tebi već neka vrsta glasa Božijeg. Radi se o tome, kao što rekoh da na pogrešnim stranama vidiš sotonu i isto tako glas Božiji. Međutim, glas Božiji je nešto drugo od sumnjanje u zvaničnu nauku.

Ali razmisli. I dalje možeš videti gde se treba boriti sa sotonom. Ne na ovom polju.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Postojao Mire. Itekako. Nije kao sada, ali je postojalo.

Kazes postojao je beton, a gradovi tek poceli da se grade.. Cak ni u americi tada nije postojao beton a kamo li u drugim delovima sveta! Pa jesi li ti pri zdravoj svesti???

"Prvi betonski pločnik na svijetu izgrađen je u Invernessu u Škotskoj 1865. Dio betonskog pločnika postavljenog u Edinburghu u Škotskoj 1872. koristi se i danas. Jedna od najranijih upotreba betona u Americi bila je izgradnja kuće u stilu grčkog preporoda u New Yorku 1835." - "First Concrete Pavement | ASCE"

Postojala je kaldrma, sto nije isto! Imas na netu pa vidi kada su se gradili gradovi i poplocavali betonom. Sve to je bilo blatnjavo, imas cak i slike kako je to izgledalo, niko nije ni pomisljao da beton ima bilo kakav uticaj, a kamo li pomenuo njegov uticaj na merenja temperature! To se pominje danas!

Ajde ovako, postavi mi bilo kakvu izjavu tadasnjih naucnika, da su se odmakli na travu da mere temperaruru, zato sto su zakljucili da im beton smeta???

Takva izjava ne postoji nigde! Ali postoji da su se pomerali zbog uticaja "zemlje"!

Dakle, ti ovde pises nebuloze!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Obrnuto Mire. Ti prvo gledaš da li to tvrdi zvanična nauka a osporavaju alternativci, i onda prihataš to. Nema tu realno puno razmatranja.

Ja ne osporavam nesto samo zato sto to osporavaju alternativci. Ja prvo proverim i jedno i drugo i koji su dokazi, pa onda sucelim misljenja i donesem svoj zakljucak. Zato i imam dosta toga da zamerim i alternativcima.

A ti si taj koji unapred prihvatas zvanicnu nauku, i to radis bez provere i prethodnog suceljavanja.. Ti cak i ismejavas alternativce, pa kako bilo sta od njih mozes uvaziti? Ti se gadis na bilo sta sto je alternativnog izvora..

Inace, ovo o betonu, alternativci i ne pominju! Gde si ti cuo da neko tvrdi da je beton uzrok?

Ali postoje ljudi koji razmisljaju, za razliku od vas koje su ogranicili propagandom i indoktrinacijom, i istrenirali da mejstrim ne dovodite u pitanje..

Vecina onoga sto sam ja ovde pisao, i ne potice od "alternativaca" i nema s njima nikakve veze, ali se tebi cini da ima, prosto zato sto postoje ljudi koji slicno razmisljaju, koji su i dosli do istih zakljucaka..

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ja ne osporavam nesto samo zato sto to osporavaju alternativci.

Sva tvoja priča je u vezi sa alternativnim. Pogledaj samo za koliko stvari si pod uticajem alternativnog pravca. Skoro nema ni jedne stvari u kojoj nisi pod tim uticajem.

Ali dobro, malo da se odvojimo od tog betona, jer smo rekli šta sve treba reći. Važnije je uvideti motive.

Kazes postojao je beton, a gradovi tek poceli da se grade

Da, postojao beton. Pa se temperatura isto tako merila na par metara od betona, u travi i u hladovini. Isti je efekat tada i sada. Ali rekoh, rekosmo dovoljno.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Da, postojao beton. Pa se temperatura isto tako merila na par metara od betona, u travi i u hladovini. Isti je efekat tada i sada. Ali rekoh, rekosmo dovoljno.

Znači i dalje ostaješ pri svojoj tvrdnji da ovaj dolje kamin nema utjecaja na temperaturu zraka u sobi!?!?

1697615342382-png.162273

Natrag