Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, možeš da ne veruješ. Ali ti rekoh, oni su već svojim prethodnim izborima pripremili teren da prihvate i ove sadržaje

Covece, jesi li ti svestan sta pises? Dete je psihicki i fizicki nezrelo, ono ne zna sta je masta a sta realnost! Sta god mu ponudis ono ce prihvatiti, mozes ga ubediti da deda mraz postoji!

Zato deci ne priznajemo pravo glasa do 18. godine, jer su psihicki fizicki i emocionalno nezrela!

Ti pises da ona nesto "biraju", a ona ne biraju nista, jer nisu to u stanju, ona prihvataju sta im se servira! Ponudis im deda mraza ona prihvatiti, ponudis im zlo ona ce prihvatiti. Podlozna su bilo kakvim uticajima spolja! Njihov um je neformiran.

Ti blage veze nemas sa psihologijom i biblijom. Izvini sto moram to da ti kazem.

Otprilike kao kada Pismo kaže da ko mrzi na brata svojega on je krvnik brata svojega. Kako je pitamo se on krvnik kada ga nije ubio? Pa već ga je ubio u svojoj glavi mrzeći ga

Deca nemaju formirane emocionalne sposobnosti, one su u procesu razvijanja, i ako se u tom periodu dete emocionalno zlostavlja, ono postane psihopata.

Radjena su istrazivanja na tu temu, to su mracna istrazivanja, ali postoje podaci u MUP-u Srbije. Ja sam prisustvovao kada je policajac objasnjavao eksperimente nad decom, i dokazano je da od deteta mozes napraviti sta god pozelis. Od muskog deteta zensko, od zenskog musko, mozes ga istrenirati da bude ubica itd.. Ovo kod odraslih ne mozes tako lako, njima su potrebne droge.. Necu da pricam dalje o eksperimenta, to sto je radjeno u americi je odvratno..

Ti dakle nemas pojma o psihologiji i kako spoljasnji faktor utice na formiranje uma male dece, a ja sam to sve ucio na casovima, i psihologiju odraslih takodje..

Zato nemoj meni da pricas te budalastine. Dete nema sposobnost da razluci dobro od zlog, niti ima formirane emocinalne osecaje, da moze samostano da donosi odluke, i zato mu je potreban neprestan nadzor!

Ovo uci i biblija, dok je dete malo, ono je pod starateljem, do roka ocevog. Svo vreme ono se uci! Nije mu dozvoljen nikakav izbor, jer nema sposobnost da donosi pravilne odluke, vec je podlozno spoljsnjim uticajima.

Dakle, uvek postoji priprema, prethodnim izborima. To je i psihologija i Biblija.

Priprema postoji ali kao nametnuta spolja! Ne postoji svesna odluka deteta da ce da radi nesto lose sve dok ne primi instrukcije spolja, dok nije pobudjeno spoljasnjim uticajima!

Rekao sam, ti pojma nemas o psihologiji, ja sam psihologiju ucio, morao sam zbog posla kojim se bavim! A ti ovu oblast uopste ne poznajes!

Prestani s tim glupostima!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Kao što vidiš, dete ima svest, nije nezrelo. Donosi odluke, planira. A mogao je i drugačije. Nećeš pobogu reći da je morao ovo da uradi i nije mogao dugačije?

Hajdemo da budemo ozbiljni.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Kao što vidiš, dete ima svest, nije nezrelo. Donosi odluke, planira.

Ok, ajde daj detetu pravo glasa na izborima, daj mu pravo da odlucuje! Sta ce se desiti? Da li ce njegove odluke biti racionalne ili iracionalne?

Prvo sto ce odabrati jeste da ne ide u skolu!

O cemu ti covece pricas?

Kako dete moze da odluci bilo sta ispravno, kada nema sposobnost sagledavanja sire slike. Kada je nezrelo i psiholoski i fizicki i emocionalno?

I ti kazes onda da posto deca imaju sposobnost "nesto odluciti" da trebamo prihvatiti njihovo pravo da odlucuju?

Sta pises ti bre?

Deca nisu uracunljiva, njihove odluke ne mogu nikada biti racionalne kao odraslih osoba, i zato je potrebno usmeravanje starijih.

A posto su nezrela i psiholoski i emocionalno, jos uvek se formira njihov um, ti njih mozes instruisati da rade sta god pozelis, jer su naivna i nesposobna da racionalno shvate posledice!

Ovo poslednje je sto se zna i sto se zloupotrebljava! Decu zato instruisu mediji, televizija internet i okolina! Na kraju deca postaju psihopate i ludaci, kao sto vidimo!

Mozes do sutra da pises gluposti ovde i tvrdoglavo mi oponiras.. Ali ti psihologiju ne poznajes ili se pravis lud!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Mire, samo te pitam da li hoćeš da kažeš da on nije mogao da to ne uradi? Hajde molim te da uozbiljimo diskusiju.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Točno, psihologiju skoro pa ne zna, ali se ne pravi lud nego uživa u zlu koje se oko njega događa i uživa u ovome da tebe ovako maltretira.

Jel ti vidis sta on ovde pise? Napisao je da "dete ima svest, nije nezrelo.. i ima sposobnost da donosi odluke".

Izgleda da deca imaju pravo da biraju sta god hoce i donose odluke, pa kad ih sutra navuce neki pedofil, ako dete pristane na sex, to nije zlocin, jer "dete ima svest da odlucuje i nije nezrelo"!

Boze me sacuvaj!

Pa bas zato su njegovi liberalisti i izmislili "decja prava", i spustaju prag punoletstva na 12 godina, da to omoguce! Bas zato deca u Srbiji mogu da prijave roditelja ako ih udari, a roditelj zato moze da zavrsi i u zatvor!

A onda pricaju kako su "roditelji krivi"? Pa za sta je roditelj kriv kad ne sme da udari dete, a ulica nam zato vaspitava decu!

Vidis, Jovan ovo podrzava! On je na strani liberalista i "decjih prava"..

Mire, samo te pitam da li hoćeš da kažeš da on nije mogao da to ne uradi? Hajde molim te da uozbiljimo diskusiju.

Ko nije sta mogao da uradi ili ne uradi?

Dete ce uraditi ono cemu je nauceno, kako je programirano!

Pricaj mu o deda mrazu, on ce poverovati da deda mraz postoji!

Dete ne moze da odluci pravilno, jer nema sposobnost shvatanja!

On sve upija bez razmisljanja!

Lupetas ovde neverovatne gluposti, kako je dete u tom uzrastu sposobno da nesto shvati ili pravilno odluci!

Ne, nije! Jer nema formiran um, on je kao list papira u koji se upisuje sadrzaj!

I zato sve upija, okolina programira njegov um, uci se iz onoga sto posmatra, ako je zatrpano negativnim sadrzajima, on postaje zao!

Ovo je dokazano!

Zato molim te, prestani! Ti kao da nemas osecaja nikakvih! Podrzavas one koji zlostavljaju decu!

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Znači, nastavljaš sa neozbiljnim razgovorom. Ok, Mire. Ne bih imao potrebu da u tome učestvujem. Pozdrav.

Sta je tebi ozbiljan razgovor? Pricas kako su "deca sposobna da odlucuju"?

Znas li ti ko tako prica? To pricaju pedofili! Oni traze da se deci da legitimitet da odlucuju!

Na pitanje sam ti odgovorio, taj decak je postupio kako je programiran kontentom sa interneta!

Da li bi postupio drugacije, naravno da bi, kada bi bio programiran drugacijim sadrzajem! Ali nije!

I nista on nije birao, ti pricas o izboru, a dete ne moze da bira u tom uzrastu! Pusti mu film o deda mrazu, za njega je deda mraz stvaran! Isto je tako hitler za ovog decaka stvaran i on se sa njim identifikovao!

I sam znas ovo, zato nemoj da negiras! Kad si kao dete gledao filmove Brus Lija, pa kad se nagledas filmova, i izadjes na ulicu imas zelju da istuces nekog, mislis da si mnogo jak, imitiras vidjeno! I to je bas taj period i uzrast ovog deteta!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Pričam o ovom mladiću od 13 godina, ne o marsovcima ili bebama. Mire....

Ali nema svrhe jer ne želiš objektivno saglavanje stvari, gde momak od skoro 14 ljeta, ipak ima svoju odgovornost. Šta da pričamo dalje kada ti naravno ne priznaješ da njegova odgovornost ipak postoji.

Apsolutno dalje tu nema razumnog razgovora. Ali neću dalje ni tebe da opterećujem daljim zaključcima, pošteno je da svako ostane u svom uverenju. Nema potrebe da se mi tenziramo sa ovom pričom.

Pozdrav brate.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pričam o ovom mladiću od 13 godina, ne o marsovcima ili bebama. Mire....

A o kome ja pricam o marsovcima?

Znaci, ti zastupas agendu da je dete od 12+ godina sposobno da samo odlucuje, a to ukljucuje i seksualne odnose s pedofilom?

Jel tako? Tako je!

Cuj dete od 13 godina on naziva "mladicem"???

Ali nema svrhe jer ne želiš objektivno saglavanje stvari, gde momak od skoro 14 ljeta, ipak ima svoju odgovornost.

Nema on dovoljnu zrelost za bilo kakvu odgovornost, niti ima sposobnost shvatanja sta je dobro a sta zlo! U tom uzrastu je sve jos uvek u domenu maste!

Svi mi se igrali igrackama u tom uzrastu, i njegova generacija se danas jos uvek igra pistoljima.

To je bolesno sta ti pises.. Tu agendu idi prodaji tvojima!

momak od skoro 14 ljeta, ipak ima svoju odgovornost. Šta da pričamo dalje kada ti naravno ne priznaješ da njegova odgovornost ipak postoji.

Alo, kao prvo ja ne pricam uopste o njegovoj sadasnjoj odgovornosti, vec o progrmiranju uma kojem je bio izlozen jos kao mladji! To je posledica onoga sto se pre neki dan desilo! Nije on gledao ta ubistva juce, pa sutra izasao da ubija, vec je to gledao godinama kao mladji!

Apsolutno dalje tu nema razumnog razgovora. Ali neću dalje ni tebe da opterećujem daljim zaključcima, pošteno je da svako ostane u svom uverenju. Nema potrebe da se mi tenziramo sa ovom pričom.

E bas necu da te pustim, zato sto se pravis lud, evo necu..

Tu tvoju agendu o detetu sposobnom da odlucuje sa 12+ do 13 godina prodaj nekom drugom, mi smo ovde normalni! Nije jos izasao ni iz osnovne skole, tek je 7 razred, a ti pricas o njegovoj sposobnosti da odlucuje!

Ja sam zaprepascen!

Natrag