Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Zabrane su svete i svetinje. Zato vas je Bog pobio u Sodomi, jer ste prekršili Njegovu zabranu.

Boro, jako tanko duhovno iskustvo. Samo mantra i zabrane.

Božja zabrana ti je "tanak argument". Ovo je samo dokaz da si ti za sotonine pokolje, kad ti se gade Božje zabrane.

Nego, još mi nisi odgovorio, ako sve ovo dolje nisi vjerovao na temelju Pisma, na temelju čega si onda vjerovao?

On je na zemlji bio Bogočovek.

Pa ovo

Tako je. On je na Zemlju došao kao Bog i kao čovek:).

Pa ovo

Brate Zaokret, ... Trojstvo jeste Biblijska nauka i do sada ni ti ni Piramida ni Kainos itd...niste dali adekvatno tumačenje Biblijskih tekstova koja podupiru stav da Isus nije Bog ili Duh Sveti. Evo recimo na temi tumačenje Jovan 1,1 si stao i nisi odgovorio na pitanja.

Pa ovo

Ali da ne bude zabune...Elen Vajt jasno veruje u Božasntvo Oca, Sina i Duha Svetoga....i ovaj sled "hijerarhije" nije vezan za poredak u Božasntvu...čim poredi Oca, Sina i Gavrila...ili čak Lucifera...

Pa ovo

Ali da ne bude zabune...Elen Vajt jasno veruje u Božasntvo Oca, Sina i Duha Svetoga....i ovaj sled "hijerarhije" nije vezan za poredak u Božasntvu...čim poredi Oca, Sina i Gavrila...ili čak Lucifera...

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Jovane, ti si jako komplikovan covek. Zasto komplikujes nesto sto je jednostavno?

Nije uopće kompliciran, nego je jako pokvaren, ili teško bolestan.

Ako zakoni nisu tu da "uvode moral" zasto onda ne ukines zakon o kradji? Ili zakon o ubistvu? Posto moral nije bitan, a ovi se ticu morala?

Kako mozes da pises takve gluposti?

Kad shvatiš koliko je pokvaren neće te više ništa kod njega iznenaditi niti ćeš se ovako čuditi.

Ti samo pricas kako neko nesto "namece", i vrsi represiju, a u opste se ne radi o tome da neko hoce da namece "verske zakone"! Radi se o civilizacijskim normama! Ti zakoni proizlaze iz srca, a ne iz verskog miljea! Oni su uskladjeni sa prirodnim zakonima, i proisticu iz njega.

Zato nije prirodno da muskarac voli muskarca, i zato treba da se zabrani, jer nije u skladu sa prirodnim zakonom, a ne zato sto ovo kaze biblija!

Ti uopste ne razumes poentu!

Kada shvatiš koliko je pokvaren, bit će ti jasno da on sve ovo ne tvrdi zato što ne razumije, nego baš iz svoje pokvarenosti.

Bozji zakoni se odnose na pravilno obozavanje Boga (to je prva ploca zakona), a moralni zakoni proisticu iz svesti svakoga coveka, i uskladjeni su sa prirodnim osecajima, a to su gradjanski zakoni!

Niko ne namece verski zakon!

Zabrana homoseksualizma uopste nema veze sa verskim zakonom, vec proizlazi iz prirodnog osecaja i teznje svakog coveka. Zato treba da se zabrani, to je neprirodno, i nije u skladu sa covekovim osecajima i teznjama.

Isto je sto se tice svih drugih zakona koje sam pobrojao, i na kojima insistiram!

Razlika između tebe i njega nije u tome što ti razumiješ a on ne razumije, nego u tome što si ti za vršenje Božje volje a Jovan je za vršenje đavlije volje.

Ti mantras neprestano, a ni 3% ne razumes o cemu mi pisemo!

Niko ne zeli da menja ljude iznutra, da uvodi neke verske zakone! Cilj je da se poboljsa red i mir na ulicama i u javnosti!

Razumije, razumije, nego ljubi zlo.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Razlika između tebe i njega nije u tome što ti razumiješ a on ne razumije, nego u tome što si ti za vršenje Božje volje a Jovan je za vršenje đavlije volje.

Iako je ovo volja Bozja, opet su ti zakoni unutarnji osecaj svakog normalnog ljudskog bica. Zdravog ljudskog bica!

Gradjanski zakoni na primer- "ne ubij", "ne cini preljube", "ne lazi", "ne kradi" - ne proisticu iz nekog verskog zakona, vec proisticu iz srca, ona su sastavni i neotudjivi deo ljudskog bica, njegovog poimanja i osecaja za ispravno i neispravno!

To kaze i Apostol Pavle! Da su ljudi ove zakone doneli vodeci se savescu i osecajima!

On meni govori kako ja zelim da "namecem neke verske zakone", a niko ne prica o verskim zakonima!

Sve ono sto sam ja pobrojao je sastavni deo gradjanskih zakona, i ono sto ja predlazem ih jos dopunjuje, i pomaze da ulice i okolina budu sigurnije!

On izgleda zeli anarhiju, haos na ulicama, nemoral i nasilje! Ili ne moze da shvati da se ovi zakoni ticu "sigurnosti" a ne "vere"..

Koliko sam mu samo puta objasnjavao i malom detetu bi vec bilo jasno..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nije uopće kompliciran, nego je jako pokvaren, ili teško bolestan.

Kako ti sebi daješ olako pravo da najcrnjim uvredama svoga sagoovornika ocrniš, a posle kažeš kako si ti ipak religiozan čovek.

Ipak Boro, nemaš iskustva sa Bogom. Duhovna praznina.

Nego, vidiš, vernici poput tebe ubijaju i netrepnu, poput onog juče u Srbiji, nesretnog Uroša iz Mladenovca, koji nosi veliki krst u kolima, veliki vernik i patriota(po svojim objavama) ali eto ubi 8 ljudi bez da je trepnuo.

To je taj tip "vernika" danas, koji svoju mržnju, svoj bes, svoje grešne sklonosti nije pobedio niti je ikada shvatio da je hrišćanin onaj koji se bori sa grehom a ne koji izvodi mantre o veri.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Znaci ti si sebican i mislis samo na sebe?

Ma ne, to je samo odgovr na ono tvoje, koga birga za to što ti misliš. Pa isto onda koga briga šta drugi misle. Zašto je nekoga baš briga za ono što ja mislim ali treba jda je briga što onaj koji misli suprotno treba da bude. Onda je isto i ovo što siti rekao sebičnost u smilu..šta nasbriga što ima ljudi koji se ne osećaju ugroženi.

Sta hoces sad da kazes? Naravno da treba zabraniti i reklame i serije i filmove i programe koji sadrze nasilje! To nije valjano regulisano zakonom. Ti si imao situaciju da su na tv palmi i televiziji most, proteklih godina u sred bela dana emitovani erotski filmovi.

Zato što Mire, to nije uzrok ovoga što se desilo. Nije brate moj, jer bi taj učinio isto ili sličnoi bez toga. Jer ko gaji greh u srcu, ko gaji zlo, pa ono će se ispoljiti na bilo koji način.

Zato uvek trebamo da krenemo od sagledavanja pravih uzroka a ne onih koji to nisu. Ovaj mladić bi bio verovatno spasen od ovog zločina da mu je otac govorio od malena da treba da bude dobar, da treba da pobedi ljutnju u svom srcu, da ga je naučio da se moli Bogu za pobedu nad svojim egom. Ali otac i majka kao i većina u zemlji, to ne rade sa svojom decom. Ne uče ih kao male da znaju da se bore sa grehom jer to ni sami ne rade. I naravno da se onda dešavaju ovakve stvari. To se ne bi dogodlilo da su učeni od malena ovim vrednostima.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Iako je ovo volja Bozja, opet su ti zakoni unutarnji osecaj svakog normalnog ljudskog bica. Zdravog ljudskog bica!

Gradjanski zakoni na primer- "ne ubij", "ne cini preljube", "ne lazi", "ne kradi" - ne proisticu iz nekog verskog zakona, vec proisticu iz srca, ona su sastavni i neotudjivi deo ljudskog bica, njegovog poimanja i osecaja za ispravno i neispravno!

Tako je. Tako rezonira ljudsko biće, ali zdravo ljudsko biće.

Kako ti sebi daješ olako pravo da najcrnjim uvredama svoga sagoovornika ocrniš, a posle kažeš kako si ti ipak religiozan čovek.

Takve kao ti Isus je nazivao okrečenim grobovima.

Nego, vidiš, vernici poput tebe ubijaju i netrepnu, poput onog juče u Srbiji, nesretnog Uroša iz Mladenovca, koji nosi veliki krst u kolima, veliki vernik i patriota(po svojim objavama) ali eto ubi 8 ljudi bez da je trepnuo.

Nisu to vjernici, kršćani. Vjernici kršćani su oni koji vjeruju da je Isus Krist Bog. Takvi ne ubijaju, osim ako nisu teško bolesni.

To je taj tip "vernika" danas, koji svoju mržnju, svoj bes, svoje grešne sklonosti nije pobedio niti je ikada shvatio da je hrišćanin onaj koji se bori sa grehom a ne koji izvodi mantre o veri.

Ti ili ne znaš što je grijeh ili priželjkuješ što više grijeha i zla na ovom svijetu. Da nije tako, ti se ne bi zalagao za slobodu svakovrsne sodomije na ulicama i u medijima.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Kod tebe su reči izrečene iz prljavih motiva, kod Isusa iz čistih.

Svi znamo kako se ponašaš na forumu. Nije lepo opravdavati svoj greh poredeći se sa Isusom.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nisu to vjernici, kršćani. Vjernici kršćani su oni koji vjeruju da je Isus Krist Bog. Takvi ne ubijaju, osim ako nisu teško bolesni.
Kako to, iako kažeš veruju da je Isus Bog, ipak mogu poludeti? Kako ih ne spasi da polude to što veruju da je Isus Bog? Znači ipak ne pomaže to što neko veruje dogmu, već samo ako menja karakter. Sam si došao nevoljno do poznanja.

Pozdrav.

Natrag