Bože sačuvaj.
Još samo kaži ovdje ljudima zašto si ti tako zaluđen Billom Covidom?
Hoce posto poto da dokaze da je on u pravu a ti nisi. Jos gore, on nije sposoban ni sam sebi priznati da nije u pravu. A to se zove - "kognitivni poremecaj". Od toga vecina ljudi ovde pati.. Meni je zao zbog toga.. Morbidno je i pravdati nekoga ko pravdanje ne zasluzuje uopste, kao sto je osoba Bill Gates, i onda to jos pravdati biblijom ili 10. zapovescu, kao sto on radi..
Da se covek ne odrekne svog prava na profit, i ne pristane na pojeftinjenje da bi covecanstvu pomogao, moze samo mrzitelj ljudi! To si dobro rekao..
On se poziva na neka "zakonska prava" i teskoce da se to izvede, ali kada se radi o ovakvoj vanrednoj situaciji zakon i prava patenta vise ne vaze, pogotovo ako se primeni "vanredno pravo", a to je u slucajevima vise sile, tada se i privatno vlasnistvo i privatna imovina moze konfiskovati!
Naci cu u zavodu od Bill i Melinde Gates patent na koronu (NE COVID, sto fact chekeri manipulisu da je neko tvrdio da on ima patent na COVID, vec on ima na MODIFIKOVAN KORONA VIRUS), trenutno ne mogu naci, jer sta god da ukucam izadje mi FACT CHECK idiotizam, a znam da sam procitao u zavodu za patente (Bill je naslovljen kao vlasnik tog patenta) i sad ne mogu da nadjem gde sam to procitao, adresu i screenshoot sam izbrisao. A sankcionisali su citav internet, toliko je ovo bolesno sta nam rade!
Fondacija Gejts ne može imati jer oni nisu institucijcija koja se bavi naučnim istraživanjima niti je akreditovana za to. To može samo institucija koja je specijalizovana za to. Gejts Fondacija nije naučna, medicinska već dobrotvorna institucija. Nije mi jasno samo kako možeš napraviti ovakav previd.
Moze svako imati patent, ne mora to biti naucna i akreditovana ustanova! Ja mogu registrovati patent premda nisam naucnik! Odakle ti to uopste da samo akreditovani naucnici i institucije mogu posedovati patent? Ja sam nasao u zavodu za patente i jasno pise BILL AND MELINDA GATES PATENT broj patenta, naziv MODIFIKOVAN KORONA VIRUS itd..
Nego sad ne znam gde i u kom zavodu sam to procitao! Toliko ste zasuli net sa FACT CHECK idiotizmima i sve cenzurisali, da ja prakticno ne mogu vise nista da nadjem! Vi ste bukvalno manijaci, eto da se ne izrazim jos gore..