Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
ako su tako inovativni i kreativni pretpostavljam da onda misliš da su jako inteligentni i pametni , ne razumijem onda što su tražili uvijek znanstvenike i doktore iz Rusije, čak i njihovi talentirani doktori išli su u Rusiju da nauče neke stvari. Nisam neki fan Rusije ni Putina, no

Bas tako, sve tudje naucnike i strucnjake iz raznih oblasti su regrutovali da im razvijaju industriju! Oni to zovu "ljudskim resursima", a sama rec kaze sta su oni za njih, "resurs".

Da, Mire namjerno su nas razbili jer smo imali svoju proizvodnju, iskreno svaka zemlja bivše Juge ima svoje ljepote, bili smo kao Švicarska i kao takvi prijetnja, a šta sad radimo samo uvoz i strani prodajni centri. Nije odgovaralo toj velikoj Americi i modernom Zapadu pa je bilo zavadi pa vladaj, a glumi dobrotvora. Kao što je pisano u Bibliji kraljevstvo koje je podijeljeno propada

Na zalost to nam se desilo. Nije kriv narod, vec oni na vlasti koji su se nasli na pozicijama da odlucuju. Da su samo odluke bile razumnije..

Lepo je Mire što romansiraš tu priču o Jugoslovenstvu, ali to je više tvoja želja nego realna priča.

Tebi nije realna jer ti nisi ziveo u to doba, i nemas pojma kako je bilo.. Znaju malo stariji od tebe..

samo nekoliko godina kasnije Hrvati hoće da izađu iz te države. I tako to biva i u prvoj i u drugoj Jugoslaviji

A ko je hteo da izadje? Hrvati kao narod sigurno ne, vec oni koji su bili na vlasti, i tako je uvek bilo! Oni su indoktrinirali narod!

Mentalitet se "stice"! Pa tako ako neko stalno vrsi pritisak i ubedjuje ljude, onda narod poveruje!

Ti izgleda zelis reci kako su Hrvati prirodno "mrzeli srbe" i da im je to u krvi i "genima"? Da je to njihov "mentalitet"?

Jesi li ti svestan sta pises???

Jes, mi susjedi smo krivi za sve, izgleda da je to taj mentalitet o kome pričaš usađen zapravo u tebi, pa ga projiciraš baš na sve ostale, svugdje ima svega...

Bas je Jovan pravi dokaz da se "mentalitet stice", jer to sto on pise uopste nije mentalitet Srba, oni ne podrzavaju americke vrednosti!

Takodje, Hrvati nisu "mrzitelji srba" kao sto on zeli predstaviti, vec su vlasti indoktrinirale narod.. Ali on tvrdi da je "Hrvatima mrznja genetski urodjena"..

Ipak jest funkcioniralo neko vrijeme i ljudi koji su živjeli tada većinom zaista govore romantično o dobrim starim vremenima Juge..

Kako neko moze tvrditi da su svi narodi bivse SFRJ pristali na "bratstvo i jedinstvo" iz straha?

To je nemoguce!

Nije tacno, vec su svi narodi verovali u to!

Ali postojali su agenti koji su ubaceni i zeleli su razbiti Jugoslaviju, jos je Tito o tome pricao, ima snimak gde on o tome govori! I nalozio je da mu cuvaju Jugoslaviju kad on umre, molio ih je!

Ipak dzabe je Tito molio, kada je narod zaboravio i naseo na americke zamke!

Znas, ima jedan slucaj, kad su amerikanci ratovali ne secam se gde, za vreme II svetskog rata, lokalno stanovnistvo je verovalo u vampire. I onda posto su ameri gubili rat, dosli su na ideju (CIA je sprovela) da neprijateljske zarobljenike obuku u uniforme, da im probuse rupe na vratu i okace ih za drvo da im sva krv izadje. A onda bi ih tako bez krvi sa rupama na vratu ostavljali po sumi. Kad su naprijateljske snage nailazile, uplasile su se vampira, jer su svi bili sujeverni! Tako je moral vojnika polako padao.. A kada se ta prica uveliko rasirila, neprijatelj je izgubio motivaciju da se bori i predao se amerikancima!

Tako su amerikanci izvojevali pobedu!

Bas ovaj primer pokazuje cime se sve sluze, i na sta su sve spremni!

Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Papa Franjo, teža masončina, komunist, boljševik poziva mađare da puste strane imigrante u zemlju, da obogate istu svojom kulturom, da naprave natalitet Mađarske i ostalih EU zemalja, a na kraju kad ovi postanu većina da skrate svojim domaćinima glavu. Prvo neka on ugosti 15000 pakistanaca, marokanaca, tunežana, afganistanaca, pa nek Orban koji brani kršćanske vrijednosti isto pokuša, da vidimo eksperiment.

Učlanjen(a)
27.03.2023
Poruka
737
Papa Franjo, teža masončina, komunist, boljševik poziva mađare da puste strane imigrante u zemlju, da obogate istu svojom kulturom, da naprave natalitet Mađarske i ostalih EU zemalja, a na kraju kad ovi postanu većina da skrate svojim domaćinima glavu. Prvo neka on ugosti 15000 pakistanaca, marokanaca, tunežana, afganistanaca, pa nek Orban koji brani kršćanske vrijednosti isto pokuša, da vidimo eksperiment.

ako je zaista mason to je strašno mnoge pape su se borile protiv masonerije u prošlosti

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
ako je zaista mason to je strašno mnoge pape su se borile protiv masonerije u prošlosti
Kao što si postavila slike pionira sa rukom ispod kaputa, tako i ja tebi dajem dokaz

bus-riding-pope.jpg

Učlanjen(a)
27.03.2023
Poruka
737
Kao što si postavila slike pionira sa rukom ispod kaputa, tako i ja tebi dajem dokaz

bus-riding-pope.jpg
Što sam postavila to ili sam samo spomenula tu sliku? Mislim ipak da je ovo drugo. Dobro, nije ni bitno, ionako sve već viđeno. Realnost je da su pojedinci na toj spomenutoj ASD slici zaista masoni, nađeni u njihovom registru a vi tj. tvoja crkva to negira i kaže da je to bilo samo uobičajeno držanje ruku u tom vremenskom razdoblju. Moje mišljenje može biti pogrešno, ali mislim da imate neku poveznicu s masonerijom, ne svi naravno..
Poznato je danas da je adventista Nathaniel Faulkhead ostao u masoneriji (neki čovjek ga je potražio u registru) ili se vratio istoj, iako je Ellen White imala za njega objavu da nitko tko je povezan s tajnim društvima ne može u Kraljevstvo nebesko

Poslednja izmena:
Natrag