Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
"Ja" pa ja .
Pa ko je napisao nego ja?
Ovaj narod je voleo Miloševića i voli svakog "Miloševića" jer ima dinarski mentalitet koji voli da se suprtostavlja većim i jačim od sebe
Netacno! Narod se suprotstavlja nepravdi!
Nadji mi da smo ikada "iz inata" podrzali nekog hitlera? Nikada nismo podrzali zlo, pa makar i ceo svet bio na strani zla!
Nije narod podrzao Milosevica zato sto se borio protiv jaceg, vec zato sto je bio na strani slobode i istine!
Medjutim ubedili su nas da je Milosevic zao i laze narod, izjavljivali su nam ljubav, i pricali kako ce nas primiti u EU samo ako se resimo Milosevica. Tad se narod okrenuo protiv njega!
Medjutim prevarili su nas! Danas se vidi da je sve bila laz! Nema nista od EU, a ceo svet i cela evropa je americka ispostava, kao sto je Milosevic i govorio! Ne postoji ni jedna jedina zemlja u EU koja je nezavisna!
a kada dođe do "guše" onda se navodno primirimo i čim se ukaže prilika nova opet udri po Zapadu.
Pa ti si humor
Naravno da neces izaci na megdan ako nemas oruzje i vojsku! Cekaces da se ukaze prilika!
To sto su nas ubedili da Milosevic laze, vidimo danas da je bila laz! Mislim, ti mozda i dalje verujes kako nam oni zele dobro i da nas vole, a to je zalosno!
Samo je Đinđić uspeo da odoli tome, ali zato je i stradao.
Nije tacno! Djindjic se povampirio zadnji put kad je bio kod Sredera, vec sam pisao. Trazio je da mu Sreder resi kosovo, a ovaj besan odgovorio kako necemo nikad uci u EU i necemo dobiti nazad kosovo! Ocekivao je da Djindjic slepo izvrsava njegova naredjenja, a ne da jos postavlja uslove. Tada je Djindjic ustao i posvadjao se sa njim zalupivsi mu vrata!
Nego sta, nego je proradio "balkanski mentalitet"!
E posle toga Djindjic pocinje da radi u intersu Srbije, okrece se protiv EU! A to je vec predstavljalo veliku opasnost da izgube tek osvojenu Srbiju, i zato su ga ubili! Ujedno i da bi dali primer drugima sta ih ceka ako se usprotive! Prica o zemunskom klanu je cista laz!
Priznacu ti, jeste Djindjic bio heroj tih nekoliko poslednjih dana svog zivota! I da nije proradio taj - "balkanski mentalitet", on bi i dalje bio ziv! Ali ko zna gde bi Srbija tada bila..
Poslednja izmena: