Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Zvijer i Bludnica postoje neprekidno. U prvom stoljeću bijaše to Neron, a u 20. boljševička Rusija.

To je tvoje učenje a ne KC.

Ja razumem tebe, to je tvoja sloboda ali KC se neće složiti sa tobom. Za KC ovo ostaje isključivo Neron jer KC tumači Otkrivenje u preterističkom gledištu. To znači, da se proroštvo ispunilo i neće se ponavljati. Ovo što ti tvrdiš je "disperzacionizam" tj.ponavljanje proroštva u raznim epohama a KC takav vid tumačenja ne poznaje.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
To je tvoje učenje a ne KC.

Ja razumem tebe, to je tvoja sloboda ali KC se neće složiti sa tobom. Za KC ovo ostaje isključivo Neron jer KC tumači Otkrivenje u preterističkom gledištu. To znači, da se proroštvo ispunilo i neće se ponavljati. Ovo što ti tvrdiš je "disperzacionizam" tj.ponavljanje proroštva u raznim epohama a KC takav vid tumačenja ne poznaje.

Citiraj zvanično učenje Katoličke crkve o ovome i opovrgni me. U protivnom, prestani naprdati besmislice.

P.S. Dakle, citat što KC uči, i izvor koji koristiš.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pa navedi ti gde se pominje SSSR u KC kao zver iz Otkrivenja? Nigde.

Nigdje se ni u Svetom pismu ne navode imena ljudi koji će u raj i imena ljudi koji će u pakao. Samo se navodi princip po kojemu će Bog ljude razvrstati "jedne sebi zdesna i druge slijeva". Zato Bog vrlo jasno i kaže:

Mt 25,40: što god učiniste jednomu od ove moje najmanje braće, meni učiniste! Zatim će reći i onima slijeva: 'Odlazite od mene, prokleti, u oganj vječni, pripravljen đavlu i anđelima njegovim!

Kao što vidiš, djecoubojice će završiti tamo gdje će završiti i Zvijer, Bludnica koja je pijana od krvi svetih. A nitko nije pijan od krvi svetih koliko su pijane od krvi nevine djece SSSR i Rusija. Čovječe, zapravo klanjatelju Zvijeri i Bludnice, u SSSR-u i Rusiji od 1957. do 2019. ubijeno je 109 milijuna nevine djece. Židovi i Rimljani su ubili jednog Isusa, a ovi tvoji boljševici su ubili 109 milijuna Isusa - jer pročitasmo gore Isusove riječi: što god učiniste jednomu od ove moje najmanje braće, meni učiniste!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Pošto si pomenuo Otkrivenje 17, to je tema. Ono ni po učenju KC ne podrazumeva SSSR niti može na bilo koji način biti vezano za ubijenu decu jer se pominju sveti. Sveti su oni koji su verni Bogu...koji svojom voljom dolaze Bogu..to ne mogu biti deca niti ona u stomaku jer nisu u stanju da se dragovljno opredele za Boga.

Sve dakle, ovo govori da je ovo tvoje samovoljno tumačenje, koje nije ni u skladu sa crkvom kojoj pripadaš a ni sa smisliom iz Pisma.

Tako da je to promašaj. Ali ti si sad zagrejan jer si ovo pročitao i dopalo ti se. Niko tebe sada ne bi mogao ubediti u pogrešnost tumačenja jer si sada očaran ovim tumačenjem. Tako da je nepotrebno bilo kakvo dalje ubeđivanje.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pošto si pomenuo Otkrivenje 17, to je tema. Ono ni po učenju KC ne podrazumeva SSSR niti može na bilo koji način biti vezano za ubijenu decu jer se pominju sveti. Sveti su oni koji su verni Bogu...koji svojom voljom dolaze Bogu..to ne mogu biti deca niti ona u stomaku jer nisu u stanju da se dragovljno opredele za Boga.

Jesu li po tebi ta djeca u utrobi "nakupina stanica" ili su to Božja stvorenja stvorena na sliku Božju?

Sve dakle, ovo govori da je ovo tvoje samovoljno tumačenje, koje nije ni u skladu sa crkvom kojoj pripadaš a ni sa smisliom iz Pisma.

To je učenje Crkve od apostolskih vremena. Ivan za Bludnicu kaže da je pijana od krvi svetih. A Rusija (SSSR i RF) u 62 godine 209 milijuna nevine djece

Tako da je nepotrebno bilo kakvo dalje ubeđivanje.

Uvjeravanje!?!? Nije mi niti na kraj pameti. Vas koji ste popili otrov "boljševičke zmije", koja je podvalila ženama - kurvajte se i ubijajte začtetu djecu, nije moguće razuvjeriti i Bogu vratiti.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
"Jao, jao, grade veliki, Babilone, grade silni! Kako li te u tren oka stiže osuda!" U tren oka opustje toliko bogatstvo!" ...... "Tako će silovito biti strovaljen Babilon, grad veliki, i nikada ga više biti neće! i u tebi se našla krv proroka i svetaca i svih zaklanih na zemlji. (Otk 18)

Nakon toga dolazi pobjeda novog Jeruzalema, zaručnica koja se pripremila za svoga zaručnika.

Dano joj je odjenuti se u lan tanan, blistav i čist!" A lan - pravedna su djela svetih. (Otk 19, 8.)

Odjevena je u suncu (Otk 12,1). Ovo je naravno, B. D. Marija.

Što ovo znači? Čistoća srca će pobijediti. Sve babilonske perverzije će se razotkriti i vidjet ćemo stvorenje, posebno, muško i žensko, upravo onako kako je Bog zamislio – Njegova slika i prilika – kao slavni znak i “otajstvo koje je sakriveno od vječnosti u Bogu” (Tob 19,4), kada i kako, ne znamo ali će se dogoditi jer je tako Bog dao obećanje.

Marijino Bezgrešno srce će pobijediti. Moramo postati kao Marija u smislu da i mi možemo reći: Neka bude po tvojoj riječi! Marijin Fiat je promijenio tijek povijesti. Zamislite, kad bi svi bili kao Marija?

Blago čistima srcem oni će Boga gledati! (Mt 5, 8)
Marija je utjelovila Božju slavu. Bog nam je došao preko njene maternice. Zato se boj odvija preko maternice.

Neprijateljstvo ja zamećem između tebe i žene, između roda tvojeg i roda njezina: on će ti glavu satirati, a ti ćeš mu vrebati petu. (Post 3, 15)

Zvijer želi ubiti život.

Zmaj stade pred Ženu koja imaše roditi da joj, čim rodi, proždre Dijete. (Otk 12, 4)

Đavao želi pretvoriti maternicu u grob. Isus je pretvorio grob u maternicu.

Iz Isusovog groba rođen je naš Život vječni.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
E zato postoji razlika između zakona "ljudskog" i zakona Božijeg. Zakon Božiji ukazuje na prednost roditelja. Što je sasvim normalno. Mi pričamo dakle o ekstremnim situacijama, ako je ili...ili.

Zakon koji si ti naveo ne ukazuje na prednost majke!

Vec sam lepo objasnio da je to manipulacija prevodom!

Ne postoji rec "pobacaj" u izvornom tekstu!

Jedino ako se umetne ta rec tada ispada da je majka u prednosti, jer ta rec znaci da dete sigurno umire, a u izvornom tekstu stoji rec "prevremeno rodjenje" sto znaci da dete ne mora umreti! Ako dete ne umire u svakom slucaju, onda se zakon odnosi i na dete! Pa se rec "smrt" ovde odnosi i na dete, jednako kao i na majku - kad kaze : "ako se dogodi smrt"!

Ne mozes ti meni tvrditi da je zakon selektivan i da se tu govori "jedino o smrti majke", jer onda i dete od 9. meseci za Boga je bezvredno i njegov zivot nije bitan!

Ovo ne mozes reci, prvenstveno ako uzmemo u obzir izvorni tekst, jer on o "prevremenom rodjenju" govori a ne o "pobacaju" tj. smrti deteta!

To sto bi ti voleo u tekstu ne stoji!

Sve to ima smisla za rođeno dete. Onda ide "oko za oko,zub za zub"...kako bi se to moglo primeniti na fetus koji nema predispozicije za to?

Tebi dete od 9 meseci koje izidje iz materice nije "rodjeno"???

A ovamo medicinu vrednujes vise nego leba..

Nauka kaze da je dete od 9 meseci potpuno formirano ljudsko bice, samo je pitanje trenutka kada ce izaci i roditi se! I dete od 8 meseci se moze roditi poptuno normalno bez ikakvih problema..

Znaci, ignorises medicinu!

Druga stvar, rekao sam u tekstu ne pise da "dete umire" (pobacaj) vec pise da se "prevremeno radja", sto ovde bitno menja smisao i tumacenje! Tako ne pise da se radi o "mrtvorodjenom detetu" vec o detetu koje moze da prezivi!

Ti meni pricas kako zakon Bozji ne regulise situaciju "ako dete prezivi"?

Pa sta se desava ako dete prezivi i bude povredjeno? Ti kazes da se zakon time NE BAVI i uopste to ne regulise, dete mu nije bitno, vec samo zivot majke!

Izvini Jovane, ali ovakvo tumacenje ne prolazi, jer Bozji zakon se mora odnositi na sve moguce situacije i na zivot deteta koje se "moze roditi povredjeno!" I u tom slucaju mora predvideti i "odstetu za dete" kojem je potrebno lecenje!

Tvoja manipulacija tu ne prolazi!

Ovo su oni koji "slepo veruju medicini" ->

FB_IMG_1657306932093.jpg

Poslednja izmena:
Natrag