Da li i vama izlazi "Ddos check browser " prilikom ulaska na forum?
PS. Neće biti ni radija, ni telefona... ostaje samo lična komunikacija i
Hm, a radio pre interneta? Bilo ga je i pre?
Nije bas da nece biti interneta, oni planiraju "internet karantin", sto znaci da ce Srbija imati svoj internet, Hrvatska svoj, Amerika svoj itd..
Na youtube, facebook, Google, Gmail, mozes da zaboravis. To su americke kompanije..
A zasto sve to? Zato da vesti ne bi curele, da ne bi ti znao recimo sta se desava tamo u Auatraliji, i da se ne bi ljudi organizovali i pruzali otpor..
Svaka drzava u ovom slucaju, moze kontrolisati svoj internet, sankcionisati sta god pozeli. A drzava Srbija ce imati potpunu vlast nad svojim internetom. To nece biti 'slobodan internet' vec vojni projekat.. Kad se desi neki ozbiljniji napad, a Srbija odsece svoj internet sa mreze, da spasi svoje podatke, tada je sve u vlasti vojske..
Rusija je ranije testirala svoj internet, odnosno kako bi funkcionisala da se odsece sa svetakog neta, a ovi su prethodno (2-3 meseca ranije) simulirali hakerski napad, Klaus Svab i kompanija, i sada to sprovode..
Ako neko misli, da je slucajnost njihova simulacija pada interneta i ovoga sto se sada desava, taj nije normalan.. Inace tako su simulirali i koronu..
Dolazi vreme kad ce ljudi da kazu,dosta nam je bre vise cekanja na Boga i njegova obecanja,Gde je to obecanje njegovog dolaska,a to se vec sada sve vise i vise cuje....Nadalje ovde su medju tih 90% takozvanih vernika najvise "pravoslavaca,katolika,muslimana itd " koji veruju u teoriju evolucije...licno sam cuo vise njih koji kazu "ja sam pravoslavac koji verujem u teoriju evolucije" i slatko se ismejem...Ljudi kazu da su teisti najvise zbog drugih ljudi da bi im se dopali,i radi tradicije ,a dela 0 na kvadrat.
2 Petrova, glava 3
3 I ovo znajte najpre da će u poslednje dane doći rugači koji će živeti po svojim željama,
4 I govoriti: Gde je obećanje dolaska njegovog? Jer otkako oci pomreše sve stoji tako od početka stvorenja.
Ovde se radi o ljudima koji su shvatili da Bog postoji (vecina njih), samo sto ne znaju ko je on..
To su stare vase price kako su svi oni samo nazovi vernici, a jesu bili pre.. Sada mnogi vide da se nesto cudno desava, i da je ovo vezano za duhovno, zato zauzimaju stav za Boga, ljudi se nekako dele na dve grupe. Na one koji podrzavaju dobro i one koji podrzavaju zlo - ovaj sistem.. To svakako nesto govori..
Istina je da Billovo cjepivo oslabi čovjekov imunitet za šest puta u odnosu na imunitet koji zdrav čovjek stvori prebolijevanjem Covida. Dakle, Billovo cjepivo zaista ubija.
Moja rodjaka je imala alergijsku reakciju na vakcinu! Nikada pre u zivotu nije bila alergicna ni na sta! Ne moze niko da mi tvrdi da vakcina ne oslabi imunitet! To zna svako ko je ucio medicinu! To je cinjenica, i cak se priznaje!
Pitanje je samo, da li je to vredno ili potpuno bezvredno? Ja bih rekao da je bezvredno, jer vakcinisati se protiv necega od cega umire jedva 1% ljudi je besmisleno!