Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Kako može kad u takvoj situaciji čovjek ima halucinacije, ili još gore, može biti potpuno bez svijesti

"Ni visina, ni dubina, ni druga kakva tvar može nas rastaviti od ljubavi Božije, koja je u Hristu Isusu, Gospodu našem." Rimljanima 8,39

"A Isus pogledavši na njih reče im: ljudima je ovo nemoguće, a Bogu je sve moguće", Matej 19,26.

Ima li što Bogu teško? Važan je i najmanji impuls "za" čoveka u bilo kakvom stanju, i Bog će delovati. Inače, ni jedna tvar kao što vidiš ne može sprečiti taj impus koji Bog prepoznaje i deluje. Da, isto tako nisu verovali ljudi kada je Isus išao kod onih koji su ogrezli u najveće grehove i providio vreme sa tim ljudima pozivajući ih na kajanje. Nisu mnogi verovali, da je moguće jer su tvrdili da su oni odavno odlutali od Boga i da ih ništa ne može dovesti natrag. Isus tako nije mislio.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
"Ni visina, ni dubina, ni druga kakva tvar može nas rastaviti od ljubavi Božije, koja je u Hristu Isusu, Gospodu našem." Rimljanima 8,39

"A Isus pogledavši na njih reče im: ljudima je ovo nemoguće, a Bogu je sve moguće", Matej 19,26.

Ima li što Bogu teško? Važan je i najmanji impuls "za" čoveka u bilo kakvom stanju, i Bog će delovati. Inače, ni jedna tvar kao što vidiš ne može sprečiti taj impus koji Bog prepoznaje i deluje. Da, isto tako nisu verovali ljudi kada je Isus išao kod onih koji su ogrezli u najveće grehove i providio vreme sa tim ljudima pozivajući ih na kajanje. Nisu mnogi verovali, da je moguće jer su tvrdili da su oni odavno odlutali od Boga i da ih ništa ne može dovesti natrag. Isus tako nije mislio.

Zaista, na kojim si ti drogama? Neke teške jesu.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ne pravi se lud. Pitao sam te može li se predozirani čovjek, u vrijeme dok je predoziran, razumno i svjesno koristeći se slobodnom voljom odlučivati za Boga ili protiv Boga?

Ja ti odgovorih. Da, može, može u svakoj situaciji. Zar neveruješ?

Krasno. Mislim, "krasne" su mogućnosti razlučivanja tvoga uma i tvoga duha, točnije, bezgranične su. Eto, sada nam ti ovdje lijepo razjasni i pouči nas kako je Lot u potpunoj slobodi svoje slobodne volje i uz blagoslov i nagovor samog Boga, "naskakivao" na svoje kćeri i napravio im sinove.

P.S. Puno se toga od tebe može 'naučiti'. :)

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ne Mire, ja samo ti kažem da to nije moguće. Evo navedi mi kompjuter ili nešto što može čitati misli? Gde je takav uređaj? Ne postoji.

Ti si nepopravljiv covek! Ko si ti da tvrdis da je nemoguce kada su naucnici to vec napravili?

Hoces sve na tacni? Evo:

Računar koji čita misli​

Naučnici su uspeli da pretvore misaone signale iz mozga u govor. To bi moglo da bude od velike pomoći pacijentima s poteškoćama u govoru i znatno da im poboljša kvalitet života.​

Na prvi pogled deluje kao zastrašujuća naučnofantastična priča: računar može da čita ljudske misli. Ipak, prototip koji su napravili stručnjaci za mozak sa njujorškog univerziteta Kolumbija baš i ne izaziva strah. Ta mašina u stanju je da razume samo jasno formulisane misli sročene razumljivim rečima – a i to tek nakon više pokušaja.

Ta tehnika ne bi trebalo da bude upotrebljena za kontrolu misli, već bi trebalo da pomogne ljudima s problemima u govoru da napokon mogu da komuniciraju s drugim ljudima. Recimo, pacijentima nakon moždanog udara ili ljudima koji pate od uznapredovale amiotrofične lateralne skleroze (ALS). Naučnici se nadaju da bi oni uz pomoć robota ponovo mogli da govore.

Kompjuter čita misli

„Pokazali smo da se, uz pomoć odgovarajuće tehnologije, misli tih ljudi mogu dekodirati i na kraju čuti i razumeti“, objašnjava Nima Mesgarani, profesor neurologije i inženjerskih nauka sa univerziteta Kolumbija. On je zajedno s neurohirurgom Ašešom Dinešom Mehtom 29. januara ove godine objavio rezultate njihovog rada u stručnom časopisu „Scientific Reports“.

17956696_101.jpg

Napravili kompjuter koji čita misli

„Ako želite da nacrtate ili ilustrujete nešto, a niste umešni, kompjuter vam u tome može pomoći. Trebalo bi samo da pratite na koje detalje ste fokusirani i predvidite što želite nacrtati”, smatra istraživač Majkl Spejp.

Istraživači iz Helsinkija su razvili tehniku uz pomoć koje kompjuter modelira vizualnu percepciju posmatranjem signala ljudskog mozga. Jednostavnije rečeno – kompjuter pokušava da čita ljudske misli, javlja „Sajens dejli“.

Vec postoje masine u industriji koje rade uz pomoc ljudskih misli! To se vec koristi, postoje kompanije koja u proizvodnji to koriste, da bi izbegle povredu radnika kod teskih zahvata.. Osvesti se vise!

Znači ono što je Bog rekao "mećem neprijateljstvo između tebe i žene" je "malo sutra" po tebi. Ovo je užasavajuća teologija koju imaš.

Sta lupetas ti?

Znači Sotona može samo ono što može Bog. Ja onda "kakim" kada kažem da ne može. Divna ti nauka, ono "postaćete kao Bog"..lepo, lepo..sad znam da ti je nauka zapravo od same zmije. Širiš je i dalje.

Pa sotona i hoce da napravi ljude Bogovim! Ne moze to na prirodan nacin, ali moze tehnologijom!

"Kakis" Jovane, mnogo kakis!

Ne, Mire. Sotona ne može da kontroliše misli, jer to Bog ne bi dozvolio. On nije dozvolio da Sotona može da utiče na naše odluke. Tvoja nauka da ipak može je suprotna učenju Svetog Pisma.

Ne bi dozvolio, a dozvolio naucnicima da prave masine koje mogu da tumace ljudske misli i da im ubacuju druge misli u um.. To ce posebno biti omoguceno kako Illon Musk rece uz pomoc "neurolinka". A to su njegove reci! Ne mozes izbeci da je to rekao i da se to vec pokazuje ostvarivim!

Sotona odavno kontrolise ljudske misli, preko tehnologije, kompjutera, medija, tv uredjaja, telefona i propagandom! On programira ljudski mozak.. Nekima daje i vizije i cudesne manifestacije.. Naravno da mu je dozvoljeno da to radi!

Dozvolio hipnotizerima da uticu na misli, a vamo ne dozvoljava? Pa jesi li ti pri zdravoj pameti!

"Kakis" Jovane, eto kad moram tako da ti kazem! Ogranicen si adventizmom, znam zasto porices mogicnost citanja misli, zato sto tvoja crkva tvrdi da je sotoni to nemoguce! Naravno da je moguce!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Eto, sada nam ti ovdje lijepo razjasni i pouči nas kako je Lot u potpunoj slobodi svoje slobodne volje i uz blagoslov i nagovor samog Boga, "naskakivao" na svoje kćeri i napravio im sinove.

Ti kao neko ko kaže da je vernik bi trebao ovo znati.

Pijanstvo ošamućuje čula, ali nije ono što vodi direktno u greh. Jer za Boga nema prepreke i Bog je ostavio savest svakom čoveku i tu savest ne može ništa potpuno zagušiti osim čoveka samog. Znači, Lot je sam kriv a ne pijanstvo. Pijanstvo je otežalo njegovu moć rasuđivanja ali je ne može potpuno ugušiti jer

Lot je isključivi krivac jer u tom trenutku u njimu nije bilo ni zrno htenja, tj. potpuno lična odluka. Da je bilo i zrno htenja Lot bi i pijan mogao biti sačuvan.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Pa sotona i hoce da napravi ljude Bogovim! Ne moze to na prirodan nacin, ali moze tehnologijom!

Smešan si. Sotona je čekao na tehnologiju da bi sproveo svoje odluke. Inače on ne može bez tehnologije. Vidiš li koliko je ovo naivno.

Ne bi dozvolio, a dozvolio naucnicima da prave masine koje mogu da tumace ljudske misli i da im ubacuju druge misli u um.. To ce posebno biti omoguceno kako Illon Musk rece uz pomoc "neurolinka". A to su njegove reci! Ne mozes izbeci da je to rekao i da se to vec pokazuje ostvarivim!

I sam tekst kaže da ovo još nije moguće. Samo ti je to izmaklo. Oni se doduše nadaju, ok, nadaju se..ali nadanje je jedno a naučne činjenice drugo. Nego, vi teoretičari zavere na njihovim "nadama" gradite teoriju kao da je nešto već bilo i desilo se. Mnogo naivno, Mire. Ali veruj ti fantazijama.

Nego da znaš da je to protivno nauci Pisma. Jer da uređaj može da menja misli i utiče na naše odluke za Boga pa sam Sotona bi je sam napravio odavno. Misliš trebaju mu ljudi. Ovo što veruješ je naučna fantastika a ne hriščanstvo.

Mire, kloni se ovih naivnih verovanja. Za godinu, dve videćeš nadam se. Verujem da ćeš preokrenuti ovaj kurs gde si nakupio galimatijas svega i svačega i pročistiti to naukom Hristovom.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Zašto onda Bog nije pogubio Lota, jer je za ovo što je Lot učinio sam Bog propisao pogubljenje!? :)

Opet ti kao vernik bi ovo trebao znati.

Nije ga pogubio kao što ne pogubljuje ni nas kada činimo svakojake grehove namerno ugušujući svoju savest. Jer Bog je milostiv i žalostiv. Da nije odavno bi "pogubio" sve jer svako od nas je mnogo puta tako nešto uradio.

Jer Bog od početka zna kraj, i uvek ima rešenje za svaku krizu koju čovek napravi svojim nerazumnim i nedoličnim postupanjem.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Opet ti kao vernik bi ovo trebao znati.

Nije ga pogubio kao što ne pogubljuje ni nas kada činimo svakojake grehove namerno ugušujući svoju savest. Jer Bog je milostiv i žalostiv.

A zašto je Bog onda rekao da se takve pogubi? Onda je Bog lažov i prevarant?

P.SA. Lažov, prevarant i pod teškim drogama si ti, naravno, nije Bog.

Natrag