- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
A zašto je Bog onda rekao da se takve pogubi? Onda je Bog lažov i prevarant?
Ti kao vernik, mnogo postavljaš pitanja. Ne bi trebalo da su ti nepoznate ove stvari.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A zašto je Bog onda rekao da se takve pogubi? Onda je Bog lažov i prevarant?
Ti kao vernik, mnogo postavljaš pitanja. Ne bi trebalo da su ti nepoznate ove stvari.
A što ću kad nisam pametan k'o ti. Zato, molim te, reci mi zašto Bog nije pogubio Lota
Pa to je za tebe vidim jednačina sa dve nepoznate.
Ne budi onda kurva, pomozi mi kad sam vidiš da ne znam.
Nego, kada već se interesuješ, valda imaš i ti neki odgovor zašto Bog nije Lota uništio? Šta ti kažeš?
Smešan si. Sotona je čekao na tehnologiju da bi sproveo svoje odluke. Inače on ne može bez tehnologije. Vidiš li koliko je ovo naivno.
sam tekst kaže da ovo još nije moguće. Samo ti je to izmaklo. Oni se doduše nadaju, ok, nadaju se..ali nadanje je jedno a naučne činjenice drugo
Nego da znaš da je to protivno nauci Pisma. Jer da uređaj može da menja misli i utiče na naše odluke za Boga pa sam Sotona bi je sam napravio
pročistiti to naukom Hristovom.
Stručnjaci: Ukidanje korona-mera u Srbiji možda već od marta
Od broja novozaraženih koronavirusom, posle školskog raspusta i praznika, zavisi odluka zdravstvenih vlasti o popuštanju ili potpunom ukidanju epidemioloških mera u Srbiji.rs.n1info.com
Ukidanje mera u Srbiji moguće od marta. Što je i bilo za očekivati. Jasno je da uvođenje mera nije ni bilo u cilju nekog novog poretka, kako su mnogi skloni bili misliti, uplašeni merama koje su neophodne u ovakvim situacijama.