Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Dobro, i sta to dokazuje? Proces jos nije ni zapoceo! Verovatno su prikazani procesi za koje se odrzalo sudjenje ili koji su zapoceti..

Nisu ni rekli da su otvorili nista pod tim brojem. Evo dopisa:

Pogledajte prilog 149479
Takav dokument ne može da se nađe pretragom. Nepostoji. A ovo svako može da isfalsifikuje sa logom suda u Hagu i slično. To su već radili sa logom SZO i slično. Ovo ne postoji nigde zavedeno..ako ima evo daj da vidmo i nije problem. Ako postoji negde je zavedeno.

Šta mogu priložiti oni koji su ovo postavili?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Takav dokument ne može da se nađe pretragom. Nepostoji. A ovo svako može da isfalsifikuje sa logom suda u Hagu i slično. To su već radili sa logom SZO i slično. Ovo ne postoji nigde zavedeno..ako ima evo daj da vidmo i nije problem. Ako postoji negde je zavedeno.

Šta mogu priložiti oni koji su ovo postavili?

Koja budala bi falsofikovala i stavila broj koji mozes da proveris? Trebas biti neopisiv idiot da to uradis!

Ja sam cesljao sajt, i nisam nasao ni jedan predmet u razmatranju, odnosno za koji se vodi istraga a da je zaveden.

Sto moze znaciti da ova refefenca i broj jos uvek nije u sistemu zbog toga sto jos nije prihvacen slucaj..

A to ne znaci da je lazan.

Druga stvar, sta ako je broj sakriven, zbog potencionalne opasnosti po svedoke i ucesnike sudjenja, koje bi otkrivanje ovog broja ugrozilo?

Tvoja funkcija i zelja je da samo dokazes kako neko laze! To nije dokaz da je ovaj dokumenat falsifikat.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Koja budala bi falsofikovala i stavila broj koji mozes da proveris? Trebas biti neopisiv idiot da to uradis!

To su radili sa dokumentima SZO. E Mire, to nije ništa novo. Ja znam da ti to kad bi mogao ne bi radio. Ali ima kod antivaksera takvih ljudi, koji to olako rade.

Ja sam cesljao sajt, i nisam nasao ni jedan predmet u razmatranju, odnosno za koji se vodi istraga a da je zaveden.

Sto moze znaciti da ova refefenca i broj jos uvek nije u sistemu zbog toga sto jos nije prihvacen slucaj..

A to ne znaci da je lazan.

S obzirom da je tako važan dokument čudno je da nigde ne može da se nađe.

Tvoja funkcija i zelja je da samo dokazes kako neko laze! To nije dokaz da je ovaj dokumenat falsifikat.

Ne, evo ja kažem, ako se pronađe taj dokument, ja ću priznati da je ovo istina. Fact-check sajt iz Estonije je uputio pitanje sudu u Hagu na koji je dobio odgovor, kako kažu, da taj Sud ne poseduje taj dokument.

Istina će biti pre ta jer tog dokumenta u pripremi nema. Evo razmisli logčno..ako recimo taj dokumet nije na uvid javno jel tako, zato što je u pripremi, kako to onda se daje na uvid pojedincima koji ga plasiraju u javnost? Ima li te logike onda ako ga oni ne objavljuju još na svom sajtu?

Kažem, ako se pronađe i dokaže da on postoji, nikakav problem. Ali to vidimo je na tankom ledu.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
To su radili sa dokumentima SZO. E Mire, to nije ništa novo. Ja znam da ti to kad bi mogao ne bi radio. Ali ima kod antivaksera takvih ljudi, koji to olako rade.

Nisam ja tvrdio da nema falsifikata. Ali na ovome vi fejk chekeri gradite pricu kako je sve lazno. To ne moze da prodje, jer i sa vase strane su lazi, cenzure, manipulacije prevare i sto je najgore eksperimentisanje nad ljudima!

S obzirom da je tako važan dokument čudno je da nigde ne može da se nađe.

Meni je nepojmljivo da neko uzme i falsifikuje ovako vazan dokument! I jos stavi broj kojim se moze proveriti autenticnost! Pa ko bi to uradio i zasto?

Ne bi zaradio novac, niti bi stekao slavu, ne bi unapredio pricu antivaksera.. Jedino ako je zeleo da naudi antivakserima a ima i takvih..

, evo ja kažem, ako se pronađe taj dokument, ja ću priznati da je ovo istina. Fact-check sajt iz Estonije je uputio pitanje sudu u Hagu na koji je dobio odgovor, kako kažu, da taj Sud ne poseduje taj dokument.

A gde je snimak ili prepiska razgovora sa sudom? Vidis i ti verujes tim fact chekerima (proveravao si 10 min), nekim pijandurama bez dokaza.. Opet ja ako sam i naseo na laz, to sto je postavio Mario sam proverio, video sam da postoje materijalni dokazi, da je slucaj zaveden pod drugim brojem u policiji..

Ako je neko to upotrebio u svrhu manipulacije, sramota je, ali opet to ne diskredituje celu pricu..

Ja i dalje ne verujem da bi neko ovo lazirao, osim ako je zeleo da obezvredi citavu antivaksersku pricu ili je umno bolestan..

Evo razmisli logčno..ako recimo taj dokumet nije na uvid javno jel tako, zato što je u pripremi, kako to onda se daje na uvid pojedincima koji ga plasiraju u javnost?

Dokument je mogla prikazati osoba koja je izvrsila prepisku sa sudom, nista cudno. Osoba koja je potpisala dokument Hanna postoji i bavi se pravom.. Najbolje bi bilo nju upitati. Ako je ovo prevara, i osoba je advokat, ne bi sebi dozvolila takvu sramotu da izjavi da je potpisala nesto sto nije, to bi naudilo njenoj karijeri.

Nasao sam i druge slucajeve koje pomenuta osoba vodi pred medjunarodnim sudom! Dakle ona je prva adresa za proveru ovog dokumenta, a ne sud, koji ce izjaviti da ne postoji predmet. Da li zbog toga sto je u pripremi ili zbog zastite svedoka!

Moguce je da se predmet sakrije iz sigurnosnih razloga dok se ne steknu uslovi za obelodanjivanje..

Ima li te logike onda ako ga oni ne objavljuju još na svom sajtu?

Ima, ako su prikazani samo oni predmeti koji su usli u proceduru, moguce je da ga ne objave i da je ovaj referentni broj samo interni broj, a ne javna referenca, mozda cak i ne pripada tom sudu, vec se oni na njega samo pozivaju..

Kažem, ako se pronađe i dokaže da on postoji, nikakav problem. Ali to vidimo je na tankom ledu

Ti bi voleo da ne postoji dokument, jer ti volis Bill Gates-a i slicne. A ja se takvih osoba uzasavam, najradije bi ih sve video iza resetaka.. Zlocinci su, i niko i nista nece promeniti moje misljenje!

Evo, ja cu se javno izvinuti ako sam izneo dezinformaciju, nije do mene i nije namerno. A sta ces ako se pokaze suprotno?

Jos cu proveriti ovo, ne deluje mi kao laz..

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Nasao sam da je taj dokument originalno postavila Hannah Rose, zena koja se bavi pravom. Postoji cak i link do njenog facebook profila.. A na sajtu gde je postavljen ovaj dokument ona poziva sve da stupe u kontakt sa njom ako su im potrebne informacije u vezi sa medjunarodnim sudom i slucajem..

Zasto je tvoji fact chekeri nisu upitali za broj i validnost dokumenta?

Ups.. Jesu pitali su je, odnosno ona se zalila posto su je ocigledno tvoji fact chekeri cenzurisali.. :)

Evo sta im je ona odgovorila:

Screenshot_20220208_224704.jpg

Screenshot_20220208_224751.jpg

Jel tebi ovo izgleda da zena laze ili tvrdi da to nije njen dokument?

I na kraju evo dokaz da to jeste njen dokument.. Postavila ga je na svom fb. profilu, gde vrsi pritisak na Medjunarodni krivicni sud, i poziva iste da izvrse istragu na osnovu tog dokumenta. Cak je tagovala Medjunardni Sud u tom postu, postavila je link do njihovog naloga na fb:

Screenshot_20220208_230043_com.facebook.katana.jpg

Tebi je ovo fejk?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Dakle, jos jednom se pokazalo, da je tvoj FACT CHECKER tim, cenzurisao zenu - pravnicu, koja je podnela tuzbu medjunarodnom sudu! Cak tvrde da ta tuzba i ne postoji!

Zena je advokat, ima druge slucajeve pred medjunarodnim sudom pravde koje vodi ili je vodila! Mozes to proveriti ako ukucas njeno ime u pretragu na sajtu ICC. Nije joj u interesu da se sramoti..

Dakle, ne radi se o nekom prevarantu..

Ona zahteva istragu na svom fb profilu, na osnovu dokumenata koje je podnela, i koje je medjunarodni sud uvazio ali jos nije sproveo istragu! Ona zahteva od ljudi da se ukljuce i da izvrse pritisak na sud, da on sprovede istragu.. Racunajuci da ce ubrzati proces..

Ko onda ovde laze?

Tvoji FACT CHEKERI ili MARIO BOJIC koji je originalno preneo ovu informaciju???

Naravno, lazete vi, i to po ko zna koji put!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Meni je nepojmljivo da neko uzme i falsifikuje ovako vazan dokument! I jos stavi broj kojim se moze proveriti autenticnost! Pa ko bi to uradio i zasto?

Ne bi zaradio novac, niti bi stekao slavu, ne bi unapredio pricu antivaksera.. Jedino ako je zeleo da naudi antivakserima a ima i takvih..

E Mire, tebi je čudno ali nekima ne.

A gde je snimak ili prepiska razgovora sa sudom? Vidis i ti verujes tim fact chekerima (proveravao si 10 min), nekim pijandurama bez dokaza.. Opet ja ako sam i naseo na laz, to sto je postavio Mario sam proverio, video sam da postoje materijalni dokazi, da je slucaj zaveden pod drugim brojem u policiji..

Evo uzmimo da su oni izmislili. Ali nije probnlem može da se razmoti i to. Ostaje da dokument koji ne sme da prikaže zvanično na svom sajtu jeste dat olako pojedincu i on to javno objavljuje. Zbnaš, ipak nije logično. Nema ga...

Dokument je mogla prikazati osoba koja je izvrsila prepisku sa sudom, nista cudno. Osoba koja je potpisala dokument Hanna postoji i bavi se pravom.. Najbolje bi bilo nju upitati. Ako je ovo prevara, i osoba je advokat, ne bi sebi dozvolila takvu sramotu da izjavi da je potpisala nesto sto nije, to bi naudilo njenoj karijeri.

Hm..Mire, Mire..sada ču poverovati da si naivan a nisi. Isto seradi sa dokumentima SZO....i sličnih institucija. Gomila falsifikata. I ne znam kako nikakko da vidiš da je to postalo nešto noramlno.

Ti bi voleo da ne postoji dokument, jer ti volis Bill Gates-a i slicne. A ja se takvih osoba uzasavam, najradije bi ih sve video iza resetaka.. Zlocinci su, i niko i nista nece promeniti moje misljenje!

Voleo ja ili ne voleo činjenica je da takvog dokumenta nema. Ako se nađe, nije problem..uvek ću prihvatiti činjenično stanje

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
dokument... Jeste dat olako pojedincu i on to javno objavljuje. Znaš, ipak nije logično. Nema ga...

Objavila ga je Hanna Rose na svom facebook profilu (i na svom sajtu), pravnica koja je vodila prepisku sa sudom, koja je i podnela ovu tuzbu! I ne samo to, ona je vodila ili vodi jos nekoliko slucajeva pred medjunarodnim sudom, dakle nije fejk, stvarno se bavi pravom..

Sve sam ti obrazlozio gore, postavio sam i slike sa njenog Fb profila, i tamo se ona zali na Retures sto tvoji FACT CHEKERI cenzurisu njen dokument sto je postavila i lazno tvrde da tuzba nije podneta i da ne postoji pod tim brojem..

Time se bavite da cenzurisete zenu - pravnicu! I ona je to navela kako je cenzurisete, a ti si to gore citirao i jos se hvalis kako je to dokaz!

Sramota jedna!

ZNACI, SVE LAZETE!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Objavila ga je Hanna Rose na svom facebook profilu (i na svom sajtu), pravnica koja je vodila prepisku sa sudom, koja je i podnela ovu tuzbu!

Pa nije ona Mire....nije. Koliko sam stigao pogledati radi se o drugim ljudima. Kasno je sada...sutra nastavljamo.

Sve sam ti obrazlozio gore, postavio sam i slike sa njenog Fb profila

Ah..opet pojedinac ima sve a glavna institucija nema. Mire, stvarno..ja te pitam za konkretan dokaz a ne šta pojedinac objavljuje na FB profilu.

i tamo se ona zali na Retures sto tvoji FACT CHEKERI cenzurisu njen dokument sto je postavila i lazno tvrde da tuzba nije podneta i da ne postoji pod tim brojem..

Zamisli ona sada može da objavljuje javno a Sud primio njenu tužbu i ne objavljuje. Pa gde to ima..samo u vašem nekom konceptu.

Natrag