Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Takav dokument ne može da se nađe pretragom. Nepostoji. A ovo svako može da isfalsifikuje sa logom suda u Hagu i slično. To su već radili sa logom SZO i slično. Ovo ne postoji nigde zavedeno..ako ima evo daj da vidmo i nije problem. Ako postoji negde je zavedeno.Dobro, i sta to dokazuje? Proces jos nije ni zapoceo! Verovatno su prikazani procesi za koje se odrzalo sudjenje ili koji su zapoceti..
Nisu ni rekli da su otvorili nista pod tim brojem. Evo dopisa:
Pogledajte prilog 149479
Takav dokument ne može da se nađe pretragom. Nepostoji. A ovo svako može da isfalsifikuje sa logom suda u Hagu i slično. To su već radili sa logom SZO i slično. Ovo ne postoji nigde zavedeno..ako ima evo daj da vidmo i nije problem. Ako postoji negde je zavedeno.
Šta mogu priložiti oni koji su ovo postavili?
Koja budala bi falsofikovala i stavila broj koji mozes da proveris? Trebas biti neopisiv idiot da to uradis!
Ja sam cesljao sajt, i nisam nasao ni jedan predmet u razmatranju, odnosno za koji se vodi istraga a da je zaveden.
Sto moze znaciti da ova refefenca i broj jos uvek nije u sistemu zbog toga sto jos nije prihvacen slucaj..
A to ne znaci da je lazan.
Tvoja funkcija i zelja je da samo dokazes kako neko laze! To nije dokaz da je ovaj dokumenat falsifikat.
To su radili sa dokumentima SZO. E Mire, to nije ništa novo. Ja znam da ti to kad bi mogao ne bi radio. Ali ima kod antivaksera takvih ljudi, koji to olako rade.
S obzirom da je tako važan dokument čudno je da nigde ne može da se nađe.
, evo ja kažem, ako se pronađe taj dokument, ja ću priznati da je ovo istina. Fact-check sajt iz Estonije je uputio pitanje sudu u Hagu na koji je dobio odgovor, kako kažu, da taj Sud ne poseduje taj dokument.
Evo razmisli logčno..ako recimo taj dokumet nije na uvid javno jel tako, zato što je u pripremi, kako to onda se daje na uvid pojedincima koji ga plasiraju u javnost?
Ima li te logike onda ako ga oni ne objavljuju još na svom sajtu?
Kažem, ako se pronađe i dokaže da on postoji, nikakav problem. Ali to vidimo je na tankom ledu
Meni je nepojmljivo da neko uzme i falsifikuje ovako vazan dokument! I jos stavi broj kojim se moze proveriti autenticnost! Pa ko bi to uradio i zasto?
Ne bi zaradio novac, niti bi stekao slavu, ne bi unapredio pricu antivaksera.. Jedino ako je zeleo da naudi antivakserima a ima i takvih..
A gde je snimak ili prepiska razgovora sa sudom? Vidis i ti verujes tim fact chekerima (proveravao si 10 min), nekim pijandurama bez dokaza.. Opet ja ako sam i naseo na laz, to sto je postavio Mario sam proverio, video sam da postoje materijalni dokazi, da je slucaj zaveden pod drugim brojem u policiji..
Dokument je mogla prikazati osoba koja je izvrsila prepisku sa sudom, nista cudno. Osoba koja je potpisala dokument Hanna postoji i bavi se pravom.. Najbolje bi bilo nju upitati. Ako je ovo prevara, i osoba je advokat, ne bi sebi dozvolila takvu sramotu da izjavi da je potpisala nesto sto nije, to bi naudilo njenoj karijeri.
Ti bi voleo da ne postoji dokument, jer ti volis Bill Gates-a i slicne. A ja se takvih osoba uzasavam, najradije bi ih sve video iza resetaka.. Zlocinci su, i niko i nista nece promeniti moje misljenje!
dokument... Jeste dat olako pojedincu i on to javno objavljuje. Znaš, ipak nije logično. Nema ga...
Objavila ga je Hanna Rose na svom facebook profilu (i na svom sajtu), pravnica koja je vodila prepisku sa sudom, koja je i podnela ovu tuzbu!
Sve sam ti obrazlozio gore, postavio sam i slike sa njenog Fb profila
i tamo se ona zali na Retures sto tvoji FACT CHEKERI cenzurisu njen dokument sto je postavila i lazno tvrde da tuzba nije podneta i da ne postoji pod tim brojem..