Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Baš vala. Samo oni koji mozak ni najmanje na uključuju ne vide da se ovde radi o kompilacijama snimaka i tekstova bez konteksta. Ne postoji ni jedan tekst ovde koji je Bil izgovorio da se pustio u kontekstu cele emisije ili intervjua gde ga izgovara..nego samo iseckano, prekrojeno.

Antivakseri čini mi se, zapadaju u tešku dekadenciju. Ni jedan nov način iznošenja svojih stavova nemaju, već koriste stare metode u novom ruhu..sa već 1000 puta ponoljenim neistinama, načinima prekrajanja tekstove..i slično. Naučiti se neće, ništa.

Ali mi se ovde čini da se radi više o zabavi i dečijoj igrariji. Mora se nečim zabavljati čovek, još ako uspe ubediti sebe da je upravu...bravo za one koji su ovo postavili...mislim "zabavno" je. Mikijev zabavnik. :). Nižu se slikice, tekstići, daje se privid ozbiljnog a sve zabava za populus.

Kad vidim recimo ovakve komentare na ovaj mikimaus video i ja se smeškam:

"E moj brate.Otvoreno to kaze.A kad mi to kazemo nasim doktorima ,oni okrecu i izvrcu sve maopacke"(idi begaj...otkrio si ameriku)

Onda ide fenomenalan zaključak i odgovor:

"nitko nije glup, a doktori najmanje, doktori su toliko duboko zaglibili u teškom kriminalu najgore vrste da se ne moramo brinuti za njih, oni su sami sebi prepisali patnju i pakao na zemlj kad se ovo ubrzo sve razotkrije.."(bravo, sjajno razotkrivanje..kako to niko nije znao do sada..hvala velikodušno na vašem mudrom rezonovanju)

Još jedan vrhunski i "pronicljivi" zaključak kaže ovako:

"Oni bi kao u onom filmu oduzimali drugima vrijeme zivota i dodavali sebi, vragovi."(baš vala, divno onako poetski a precizno rečeno, srž suštine :))

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Tradicionalist je onaj koji prima uzore van Torah i Evanđelja i koji ih citira i smatra jednako važnim. Isus to ne čini, ni apostoli.

Prema Isusu i apostolima židovska Tora je "finito", i ona ni u čemu ne obvezuje kršćane. A da je Tora za kršćane "finito", evo ti i dokaza:

Lk 16,16: Zakon i Proroci do Ivana su, a otada se navješćuje kraljevstvo Božje i svatko se u nj silom probija.

2 Kor 3,14: Ali otvrdnu im pamet. Doista, do dana današnjega zastire taj prijevjes čitanje Staroga zavjeta: nije im otkriveno da je u Kristu prestao.
----------------

A onda kada ti ukažem da sama tradicija ne može biti izjednačana sa Torah, a evo i zašto(jer razni ljudi unose svoje zablude, pa tako i u Talmudu ima takvih stvari) onda ti ustaješ protiv toga te počinješ da braniš princip da je tradija ista kao i Pismo i da je potrebna.

Ja ne znam što si ti po vjeri, možda "talmudo-kuranaš", ali čisti Židov nisi, jer pravi Židovi o Tori i Talmudu ovako vjeruju:

Tako je usmena Tora (Talmud) zapisana i izjednačena s pisanom Torom, te joj se ne smije dodati niti oduzeti od onoga što je napisano u Babilonskome Talmudu, kao što se to ne smije učiniti ni s pisanom Torom. (rabin Kotel Dadon, Židovstvo)

Jevreje dakle osuđuješ za takav stav a onda i sam isti zastupaš.

To je dakle nedosledno.

Upravo je obrnuto, ja sam dosljedan istini i dobru. U židovskoj tradiciji, u Talmudu, stoji da treba lihvariti sve nežidove, stoji da je Isus kopile, a u Svetoj Tradiciji Kristove Crkve stoji da treba ljubiti svakog čovjeka, dakle potpuno jednako kao što stoji i u Svetim spisima Novog zavjeta. Zbog toga ja prihvaćam Svetu Tradiciju Kristove Crkve jer je od Boga, a od koga je tradicija tvojih Židova po kojoj treba lihvariti sve nežidove i po kojoj je Isus kopile jedne kurve, reći ćeš nam ti sada i ovdje.

Zato ne može biti izjednačeno predanje(Talmud, crkveni oci) sa Torah i Evanđeljem.

A tko si ti da kažeš što može a što ne može? Što se Talmuda i ostale židovske tradicije tiče, po kojoj je Isus kopile jedne kurve, to idi i razglabaj sa svojim Židovima. A što će Kristova Crkva prihvatiti i čuvati iz svoje Tradicije, "šape dalje od toga", jer se to tebe "talmudo-kuranaša" ne tiče. To je stvar nas kršćana.

P.S. Jeste li primjetili kako je htio izjednačiti židovsku tradiciju, po kojoj je Isus kopile, sa Svetom Tradicijom Kristove crkve!?!?!?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Izrael: Odobreno i četvrto cijepljenje protiv koronavirusa, a krivulja broja smrti raste​

U Izraelu bilježe ogroman broj zaraženih omikron varijantom koronavirusa, mada je ova zemlja trećom i čak četvrtom dozom Pfizerovog cjepiva procijepila značajni dio populacije. Zaraza je u Izraelu na daleko višoj razini nego što je prosjek u EU ili u Sjedinjenim Državama. Mnogi se pitaju ima li to veze upravo sa visokom procijepljenošću.

U omikron valu Izrael je u jednom danu prebrojao 10.968 slučajeva na milijun stanovnika, što je 4 puta više od vrhunca omikron vala u EU ili 5,5 puta više u odnosu na najveći zabilježeni broj u Sjedinjenim Državama. Ovi podaci pokazuju da treća i četvrta doza nisu jamstvo zaustavljanja širenja zaraze.

Najpoznatije klinike popunjene su između 90 i 108 posto. U izolaciji je više od 6100 liječnika i sestara. U bolnicama nikada nije bilo više pacijenata. Od blizu 6000 hospitaliziranih, čak ih je 47 posto u kritičnom stanju.
--------------------

Dakle, sada je očito, Izrael je dokaz, da su cjepiva zapravo otrov, cjepiva-ubojice. A da ironija bude najveća (ai pravedno je), Židovima se dogodio svojevrsni "Talmudaški paradoks", jer im u Talmudu stoji kako Židovi imaju pravo i trebaju ispitivati lijekove na nežidovima, a evo im se dogodi da baš oni Židovi postadoše najveći "labaratorijski štakori" farmakomafije. I još jedan apsurd i paradoks ove "plandemije" (planirane pandemije) je činjenica da su u ogromnoj većini ta farmakomafija - vlasnici farmaceutskih tvrtki - upravo Židovi. "Tko će kome, k'o svoj svome"!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
A tko si ti da kažeš što može a što ne može?

Ne ja nego Isus. Isus je dao primer da se ne treba oslanjati na ljudske tradicije već samo na Torah-Pismo. One su i tada postojale uz Torah. Ali kako to da Isus nikada ne citira to drugo već samo Torah.

Nisi naveo ni jedan citat gde se Isus poziva na rabinske tekstove ili spise izvan Biblije. Recimo kada govori o proroštvima o svom dolasku šta citira? Torah ili neku rabinsku tradiciju? Kada ukorava ljude za greh, šta citira? Torah ili neki drugi rabinski spis?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Izrael: Odobreno i četvrto cijepljenje protiv koronavirusa, a krivulja broja smrti raste

Opet Narod Hr. :). Sad čekam opet neki članik iz "Nulte Tačke" iz Srbije i tako redom. Samo plasirate tabloidne vesti na forumu.

da ironija bude najveća (ai pravedno je), Židovima se dogodio svojevrsni "Talmudaški paradoks",

Mora malo začina antisemitizma :). Zasnovanog na lažnim citatima iz Talmuda(mrzitelja jevreja delo). Bravo. Hića može mirno spavati..ima svojih glasnogovornika više nego u II svetskom ratu.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ne ja nego Isus. Isus je dao primer da se ne treba oslanjati na ljudske tradicije već samo na Torah-Pismo.

Isus kaže ovako za Toru:

Lk 16,16: Zakon i Proroci do Ivana su, a otada se navješćuje kraljevstvo Božje i svatko se u nj silom probija.

A sveti apostol ovako:

2 Kor 3,14: Ali otvrdnu im pamet. Doista, do dana današnjega zastire taj prijevjes čitanje Staroga zavjeta: nije im otkriveno da je u Kristu prestao.

Opet Narod Hr. :). Sad čekam opet neki članik iz "Nulte Tačke" iz Srbije i tako redom. Samo plasirate tabloidne vesti na forumu.

Židovi su izvor, nebitno je tko je sve prenio. Zar ti svojim Židovima ne vjeruješ?

Mora malo začina antisemitizma :). Zasnovanog na lažnim citatima iz Talmuda(mrzitelja jevreja delo).

Istina je istina, a ako je to tebi antisemitizam, to samo pokazuje da je tvoj otac otac laži, pa si alergičan na istinu. Međutim, tvoja alergija na istinu nije moj nego tvoj problem.

Pod jedan, opće je poznato da su Židovi u znatnom dijelu vlasnici farmaceutskih tvrtki. I pod dva, u židovskim svetim knjigama stoji ovo:

Dozvoljeno je lijekove na nežidovima isprobavati, da bi se ustanovilo da li su lijekovi štetni.“ (Šulah aruh, Joreh deah 158a).

Bravo. Hića može mirno spavati..ima svojih glasnogovornika više nego u II svetskom ratu.

Hića je najmirnije spavao kad su mu subotari u Njemačkoj "gladili jaja", slaveći mu rođendane.

Adventisti su nastavili podupirati Hitlera i slavili su njegov 51. rođendan 11 dana nakon što je rat na zapadu eskalirao njemačkom invazijom na Dansku i Norvešku 9. travnja 1940. godine. (napisao subotar Zdravko Plantak)

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Isus se nikada ne poziva na nekog fariseja, rabina i slično već samo na svete spise. Zašto?

Jesi li ti pri sebi??? :ludd/: Zašto bi se Bog pozivao na nekog farizeja??? A što se tiče Tore, i Isus i apostoli su jasno potvrdili da ona za kršćane ne vrijedi. Vidi:

A sveti apostol ovako:

Ali se zato vi Židovi pozivate na farizeje i rabine, vama su i Mojsijev zakon (Tora) i Talmud potpuno jednaki. Vidi:

Tako je usmena Tora (Talmud) zapisana i izjednačena s pisanom Torom, te joj se ne smije dodati niti oduzeti od onoga što je napisano u Babilonskome Talmudu, kao što se to ne smije učiniti ni s pisanom Torom. (rabin Kotel Dadon, Židovstvo)

Natrag