Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja studiram Tehniku i Informatiku na ovom fakultetu, treća sam godina... Faks je dosta težak, posebno mislim na drugu godinu, ali ga vredi završiti! Najteže su matematike (kojih ja na smeru imam čak 5) i kad se one polože, računajte da ste završili 80% fakulteta... Dobro, jeste ih teško završiti, posebno usmene delove kojih zaista ima mnogo, ali se bar možete posle hvaliti da znate višu matematiku i nekad to znanje iskoristiti i preneti ga nekom drugom...
U suštini, samo treba redovno učiti i gledati da položiš iz prvog puta sve, jer posle je sve teže i teže položiti, mislim na svaki predmet...
Neki predmeti te oslobađaju usmenog, naravno ako nećeš veću ocenu... Knjige, pa uglavnom učimo sa materijala koje nam profesori postavljaju na forum, nešto kupujemo u skriptarnici u okviru faksa, a retko kad neko traži knjigu da kupimo... Mada, kupovali smo neke knjige u prvoj godini... Videćete kad dođete na treću godinu, kako je sve lakše, a i ove godine smo dobili dosta stručnih predmeta, zanimljivih i vrednih pažnje na predavanjima... hehe... Pozz i ako nekoga nešto još zanima u vezi faksa, može da me pita!