Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Konkurisacu za dom, i dobicu ga 99% da li cu ga iskoristiti ne znam. Prethodne 4 godine sam bio u domu i znam kako je, pa zbog toga. Ne znam kakav je smestaj, koliko ima kreveta u sobama i sl-To ce presuditi gde cu ziveti. Bio sam skoro u Cacku da pogledam neki stan, zvao od kuce zena ga nahvalila ko da je dvorac. Na lepom je mestu iako je malo dalje od faksa, ali stan kao stan je katastrofa jos mi trazi 150e, a najveca fora je sto je ona komunjara . Sutra cu da zovem kupio sam neke oglase u Ca, pa u cetvrtak da idem da pogledam... Ti?
Pa upisali smo faks valjda cemo stici, bar do tog II sem. Ne znam sto se ovog predmeta tice, nisam ga imao u srednjoj, ali mislim da nece biti veliki problem, sve se da nauciti. Meni je trenutno najveci problem jezik. Eng mi slabo ide, moracu da idem na neke casove. Nije mi cimanje za fax, ali sam siguran da ce mi trebati u zivotu (realno vec mi treba, ne u velikoj meri ali...).
E ljudi kakvo je stanje sa knjigama za fakultet. Da li ima onih fora da su profe napisale knjigu pa traze da se kupi njegova knjiga i da se donese na potpis da bi mogao izaci na ispit. inace koliko deru za knjige???