Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ок, има нас разних. На жалост, већина тражи да им се сервира на тањиру, неће да губе своје време на претраге. Има и оних који не владају тематиком и зато и служи форум, да се информишу.Čim je on video "sveže mape za Sygic na gpsp" zna i za iGO-ove
Очигледно је да је Sigyc избацио WinCE из подршке, чим не можеш наћи ништа конкретно.Doticni se zahvaljuje na trudu i odgovorima. Pretrazio sam brdo foruma ali nigde nista konkretno. Uvek postoji neko ko je probaoa pa mozda se i javi i podeli informacije. GPSPower.net uzimamk kao relevantan sajt za pretragu ali ni na njemu nema nista detaljnije. Inace, Sygic koristim na mobilnom telefonu i radi savrseno pa sam imao ideju da ga ubacim i u obicnu winCE navigaciju
Zar nije 18.08. bila zadnja u Korculi? Da li si putem html file provjerio da li su sve vec unutar ovih koje sam objavio? Ako ne daj mi u pm sve koje su nove a nisu tu jer sumnjam da su sve ove sa spiska odjednom tu.jel možeš za sygic da ubaciš ove o danas.
Ove od danas