Sygic Navigacija

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.087
Sygic 24.4.3-2333

Bitna napomena - Mape su smještene u dva odvojena foldera. Do sada su mape koje su aktivne bile u folderu - maps.
Sada su mape koje npr. skinete sa SMD - TomTom 2024.07 SYGIC 23 # HERE 2024.03 su folderu offline_maps.

Fajl sa prekršajnim kamerama, odn. folder speedcams ako ga koristite, više nije u folderu sa mapama nego na putanji -
****/ Android/ Data/com.sygic.aura/files/speedcams.
Tako za TA mape fajl prekršajnih kamera ima naziv - ta_offlinespeedcams a za NT mape - nt_offlinespeedcams

Pri pokretanju navigacije WI FI mora biti isključen
. Kada je navigacija pokrenuta WI FI se može uključiti.
U protivnom fajl koji već imate npr. ta_offlinespeedcams će biti učitan sa servera Sygic-a i moguće da neće biti aktuelan za područje gdje se nalazite odn. postojeći fajl ce biti "pregažen"
.

Integrisano - Glasovno upozorenje za Prekršajne kamere i Prelaz preko pruge - Vedrana
Prekoračili ste brzinu - Jovanka

Podržava -
arm64-v8a

Ako želite promijeniti glasovna upozorenja instrukcije imate - Ovdje
Hvala - braonpas

Ako želite koristiti Srpski TTS instrukcije imate - Ovdje
Hvala - braonpas

Najnovije mape imate - Ovdje

Sygic-Premium-v24.4.3-2333_build_231240403-Mod-arm64-v8a

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.

Napomena - Sve što je navedeno - https://serbianforum.org/threads/sygic-navigacija.387146/post-3275554 - za korišćenje NT mapa i dalje vrijedi.

Član
Učlanjen(a)
23.01.2010
Poruka
833
Sygic sudbina

Pre 9 godina, na beta forumu (Google +), javno mi je nuđen "masan" dogovor da ne čeprkom po aplikaciji. Kolika je masnoća ne znam. Zašto sam kidisao na Sygic:
1. Pa zato što su glupi :). Ne shvataju da su korisnici krekovanih verzija pravili reklamu i prenosili drugima iskustva. Šta bi bio Garmin i iGO (Windows CE) da nije bilo krekovanih verzija?
2. To je bilo vreme kada su menjali UI, koji je danas i sjebali veoma dobru aplikaciju.
3. Iste godine, vlasnik, Michal Štencl je kupio kartu za putovanje u svemir koja je koštala preko 100 milki/eura.
4. Bahati Sygic je preuzeo češku aplikaciju BeOnRoad. Koja je u to vreme bila jedna od najboljih GPS aplikacija i koristila isključivo OSM mape. Ne zna se razlog jer je ubrzo ugašena. Iz tog perioda su nekoliko izdanja OSM mapa za Sygic.
5. Sygic kupili česi :)

PS: ne znam zašto sam ovo napisao.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
11.07.2012
Poruka
10
Hvala druzhe na informaiciju!!

Moji telefon ima Instalirano Android 14 i preko PC sam mogao da otvorim foled i da ubacim unutra akutelih kamera sa predhodne strane ove teme!

Evo vam dve slike za vidite , mozhda pomogne nekome drugome!
Pozdrav,
Pogledajte prilog 172596

Pogledajte prilog 172597

Drago mi je da ti je uspjelo prema informacijama koje je dao @mirkolj. Za mene je to sanak pusti. Probao sam drag and drop, probao sam Copy/Paste ali bez uspjeha. Speedcams folder mi uvijek ostane prazan. Gdje griješim, ako griješim, nije mi jasno.

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.087
SMD - TomTom 2024.08 SYGIC 23 # HERE 2024.06

NOVO - TomTom 2024.08

TomTom 2024.08 SYGIC23.x.x mape su za verzije Sygic 23.x.x
HERE 2024.06 su mape za Sygic Truck navigacije uz mogucnost koriscenja u Sygic Aura 23.x.x.

Bitna napomena - Mape su smjestene u dva odvojena foldera. Do sada su mape koje su aktivne bile u folderu - maps.
Sada su mape koje npr. skinete sa SMD - TomTom 2024.08 SYGIC 23 # HERE 2024.06 u folderu offline_maps.
Mape koje skinete iz same navigacije su u folderu - online_maps.

Fajl sa prekrsajnim kamerama, odn. folder speedcams ako ga koristite, vise nije u folderu sa mapama nego na putanji -
****/ Android/ Data/com.sygic.aura/files/speedcams.

Tako za TA mape fajl prekrsajnih kamera ima naziv - ta_offlinespeedcams a za NT mape - nt_offlinespeedcams

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.

Napomena - Sve sto je navedeno - https://serbianforum.org/threads/sygic-navigacija.387146/post-3275554 - za koriscenje HERE mapa u SygicAura - 23xxx i dalje vrijedi.

Postupak za dodavanje novih mapa imate - Ovdje

Član
Učlanjen(a)
30.08.2012
Poruka
33
kako ubaciti Sigyc u obicnu 5" winCE 6.5 navigaciju?
trenutno je ubacen igo primo ali novih mapa nema vec dugo a izmene su vec velike u celoj evropi

Član
Učlanjen(a)
31.12.2012
Poruka
933
Jednostavno samo moraš imati sygic za win,mape i licence,što mislim da baš nećeš lako napraviti a i mape su isto stare.

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.767
Nisu to iste mape.
Nije isti format mapa ni za starije verzije Sygic-a za Android i a kamo li za WinCE.
Osim toga, WinCE Sygic softver je očaj, slično važi i za TT i ostale. Samo i samo iGO

Nisu tolike izmene u evropi da poslednje iGO mape ne mogu da se koriste.
Ako ti baš smeta, onda koristi android mobilni telefon, tablet ili šta god za navigaciju

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.701
kako ubaciti Sigyc u obicnu 5" winCE 6.5 navigaciju?
trenutno je ubacen igo primo ali novih mapa nema vec dugo a izmene su vec velike u celoj evropi
Пробај iGo maps: TomTom Europe 2023.Q4
magnet: magnet:?xt=urn:btih:A6F0F240A3BCAE0DF8E7A53E2DCCFC67ADC06E2A&tr

Навител још увек продаје навигаторе на ос Win CE, што значи да има подршку и за свеже карте.
Можда њега да пробаш?

Poslednja izmena:
Natrag