New Sygic Skin
Sygic mape V9
Ja sam koristio mape V9 slučajno. Želeo sam da vidim kakve su. Video sam oznaku 2021.12 i uzeo njih. Stavio umesto 2021.09 i slike su u prilogu. Ova centralna slika je sa izmenjenim skinom. Skinuo sam ga s drugog foruma i ubacio u otključani 20.9.10. Putanja je
C:\Users\Win10\Desktop\Sygic_20910_Premium_Skin_P30.apk\assets\res\skin\
Naravno, prepravljena apk se mora potpisati...
Inače, vidim samo da V9 mapa Srb ima 11 fajlova, u odnosu na 9, koliko ih ima 2021.09. Nisam proučavao čemu služe, a i ne zanima me. Content je dobijen skidanjem V9 mape Srb. Ostalo, speedcams..., sam ubacio iz originalnog Maps, koji je već postojao...
Četvrta i peta slika iz priloga pokazuju čudnu narav Sygica. Kakvo je ovo dolaženje do cilja "Apoteka Oaza zdravlja"!? Ulaz i apoteka su iz Ulice Ratka Mitrovića. Navigacija vodi iza zgrade odakle se sigurno ne može ući. Nisam proverio o čemu se radi. Nije ni bitno... Poslednje dve slike su iz večerašnje vožnje do BIG Tržnog Centra Rakovica. Na poslednjoj slici, navigacija kaže da skrećem desno a ne ekranu se vidi da mora levo, kako sam i izabrao... Sigic!? Prelepa navigacija koja ne vredi "dve pare" za navođenje... Ipak, da se ne istrčavam...
Najavljuje se famozna verzija 21.0.xx koja treba da bude najbolja na svetu i savršena...