Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Možeš imati jedino problem ako nemaš PC ili laptop. Ceo postupak je manipulacija datotekama kao sa svakim File manager-om. @tomojure je lenj....neznam postupak niti potpisati apk.
Zamolio bih sve kolege, posebno @braonpas i @mirkolj da mi potvrde da li zaista kod njih Sygic app može da se USPEŠNO instalira posle prepravke i potpisivanja (post #3.589 i post #3.593). Iskreno ne verujem da samo kod mene, na dva telefona sa armeabi-v7a NE MOŽE. To su telefoni Huawei Y6II (Android 5.1) i Samsung J5 (Android 6.0.1). Nemojte mi zameriti ali mi se čini da se često objavljuje da nešto radi "odlično", "bez problema" a da nije došlo ni do instalacije, posebno ne do nekog testiranja... I da li kolege koriste My Device Info da provere koji telefon koriste, arm ili armeabi.Možeš imati jedino problem ako nemaš PC ili laptop. Ceo postupak je manipulacija datotekama kao sa svakim File manager-om. @tomojure je lenj.
Da bih potvrdio da je kolega @Qurajbar sigurno dobio loše navođenje, evo primera iz moje okoline. Sygic nudi putanju kroz nešto što nikako nije ulica, nije ni sokak, nešto što je samo puteljak za nužni prolaz automobil... Ulica je Drage Spasić u Beogradu. Naravno, isključiva krivica je na loše kategorizovanoj "ulici" u TomTom mapi. Ipak, TomTom NDS ili GO Navigation ne predlažu ovo čudo od prolaza...
Pogledajte prilog 146964
Pogledajte treću (srednju) sliku. Umesto da se nastavi pravo normalnom Ulicom Ace Joksimovića, Sygic predlaže da se skrene levo i kroz uski kameniti i žbunjem obrastao putić stigne do savremenog Supermarketa Vero... Dakle, eto i razloga što ja Sygic ne smem da koristim kao jedinu navigaciju. Čak ni kao pomoćnu. Ovo se može i u ovom trenutku proveriti, vide se nazivi ulica i lokacija objekta Vero...
Neće na S5 android 6,0,1Svi koji nisu mogli da instaliraju Sygic, probajte ovaj i javite.