- Učlanjen(a)
- 15.08.2014
- Poruka
- 946
Druže, imam na računaru kopije instaliranih verzija 14.6.7 i 14.7.7. U obe verzije imam i settings2.dat, velićine 19MB. Fajl iste veličine vidim i na telefonu u verziji 15.0.4. Sve sam podesio po tvom uputstvu i na ovoj verziji 15.0.4. Na njoj sam i simulirao "vožnju" ulicom Zmaja od Bosne, u Sarajevu.- kopirajte iz te verzije fajl - settings2.dat iz foldera - Android.
Zamolio bih te da za Beograd postaviš samo jednu sliku. Da vidim gde da "jurim" ikonicu, konkretno koje kamere ili svih prekršajnih kamera. Takođe, da vidim na mapi, u kojoj ulici da ocekujem, glasovno (ili samo zvučno) upozorenje. Da li si sve kamere "ozvučio". Zahvaljujući tvojoj slici iz Sarajeva, uspeo sam da kod sebe, na telefonu, simuliram vizuelno i glasovno upozorenje o približavanju prekršajnoj kameri...
Ukoliko misliš da može biti u pitanju baš settings2.dat verzije 14.3.4, pošto je nisam imao, da li možete, ti ili JaSamBG, uplaod-ovati negde vaš settings2.dat.
Druže, nisam siguran da je problem baš u toj međutački, u Vlasenici. Tako se manifestuje kod mene. Međutim, preforsirao sam telefon jer posle toga dobijem upozorenje...ali poslije posta kolege navigasa da navy puca iz njoj znanih razloga,ne znam da li cu,mozda prevagne zelja za istrazivanjem,a i da ako bude radilo i kod mene onda mozes to patentirati kao rjesenje za problem sa uvezenim TOI,da pomognemo ostalim clanovima.
Phone storage space is getting low
tako da ne mogu tvrditi da je problem baš u navigaciji Sygic. Možda je to samo kod mene...
Poslednja izmena: