Sygic Navigacija

Učlanjen(a)
15.08.2014
Poruka
946
Drugari, predlažem da ipak "stanete na loptu".
Drago mi je da je marxista uspeo slikom da dokaže svoje tvrđenje.
Međutim, očigledno je da je i zx16 u pravu.
Evo, ja sam, koristeći Huawei Y300-0100, Android 4.1.1 sa Play Store dobio ovu informaciju. Kod mene je Play Store izbacio podatak da je verzija 14.7.7. Na osnovu toga, izgleda da verzija zaista zavisi od uređaja (telefona) ...
Prva slika (od spojene 3) je jasna. Na drugoj sam kliknuo na "READ MORE", skrolovao do kraja i dobio treću sliku sa oznakom verzije.

Sygic version 111.jpg

Zaključak je da niko nije govorio neistinu. I Sygic je upozorio da verzija zavisi od uređaja. E, zašto je to tako kod Sygica, potrebno je pitati njih...I još nešto. Kako Play Store kaže da moj telefon nije pogodan za verziju 15.0.3, a on ipak radi sa instaliranom verzijom 15.0.3 (četvrta slika).

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
15.08.2014
Poruka
946
Da li neko ima krekovanu verziju 9 Maps to Sygic, verzija 5 mi ne radi više?
Nažalost, ne radi ni verzija 9. Ne može da "izvuče" koordinate sa Google Maps i prebaci u Sygic. Zašto ? Ne znam !
Pogledaj moj post sa slikama #1461 na strani 147.

EDIT

Izvini. Tražio si verziju 9. Evo, možeš skinuti. Upload-ovao sam ti. Voleo bih da razrešiš ovaj problem i da i nas obavestiš.
Pozdrav.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
09.08.2012
Poruka
139
Da li neko moze da mi objasni kojom magijom je ubacio kamere u ovu REKORDNO UPDATE navigaciju????!!!!!
Kada skinem sa POIPLAZA fix,mobile i RL kamere,ubacim ih u import folder,navigacija ih uveze ALI kao npr. BiH Fix_Speedcams itd. i KAO TAKVE IH I PREPOZNAJE,pod opcijom koje TOI da prikaze ove stavke postoje i mogu se stiklirati i navigacija ih prikazuje na mapi!!Zatim kada odem u podesavanje da podesim zvuk obavjestenja TAMO POSTOJI ZVUK ALI ZA SIGURNOSNE KAMERE,a ne i za ove koje sam ja uvezao jer ih navigacija vidi kako sam gore napisao,a ne kao sigurnosne kamere i samim tim nemam opciju da podesim zvuk za njih,DAKLE NAVIGACIJA IH VIDI ALI NEMA OBAVJESTENJA ZA NJIH JER IH CITA KAO NEKE MOJE UVEZENA TOI,a ne kao ono sto zapravo jesu.Ovaj Sygic me zaista iz dana u dan nervira i razocarava i najvjerovatnije da ce out sa mog telefona na long,long time.Ako treba sreen ovog sto govorim nije problem imam spremljene,ALI ME SAD INTERESUJE KAKO vi uvezete ove kamere i kako vam ih prepozna kao SIGURNOSNE KAMERE i KAKO vam javlja zatim ove tacke jer ja vec danima ne mogu da shvatim u cemu je poenta.

Član
Učlanjen(a)
24.08.2010
Poruka
190
Ja mislim da mi jos to nismo provalili?. Sa ovim novim interfejsom upozorenja za kamere a i za druge stvari ne rade. Voleo bih da nisam u pravu ali svi pokusaji su neuspesni. Doduse na njihovom sajtu je to i navedeno jos mislim od verzije 14.7.....Verovatno nesto smisljaju da to bude poseban file koji ce se posebno prodavati.

Član
Učlanjen(a)
27.12.2010
Poruka
167
Voleo bih da mi onaj ko to radi objasni po kom kriterujumu neke poruke (moje na primer) na ovom forumu briše, a neke ne briše.

Šta ja to tako pogrešno pišem da bi poruke morale biti obrisane. Pretpostavljam da se taj neko seća koje su poruke u pitanju ako su mu već toliko smetale da je morao da ih obriše.

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.090
Mozda malo pomognem oko sigurnosnih kamera.
Podrazumjevam da imate i folder - Sounds - i u njemu izmedu ostalog fajl - Prekrsajne kamere.ogg.
Kada su vec uvezene kamere -
1. Podesavanje - glasovi i obavestenja - obavestenje - sigurnosna kamera -zvuk - i sada cekirati - Prekrsajne kamere.
2. Podesavanje - karta - Tacke od interesa - cekirati Prikazati TOI na karti i Uvezeni TOI.
3. Podesavanje - Karta - Tacke od interesa na ruti - Tacke od interesa na ruti - i ovdje cekirati Uvezeni TOI.

SygicKamere_02.png SygicKamere_01.png

Član
Učlanjen(a)
31.12.2012
Poruka
933
U pravu si ja sam to sve pokačio i kad vozim radi mi nema nikakvih problema

Natrag