Sygic Navigacija

Član
Učlanjen(a)
24.01.2013
Poruka
34
To nije krekovana verzija na prvoj strani ,imas ovde negde pred kraj od 110 do 120 strane okaceno crack verzija i isto crack sa nekim fixom ,ja sam kod mene instalirao tu i spakovao nt mape,ne trazi nista radi normalno,samo sam imao problem sa content u maps ,ali i to sam resio
 
Učlanjen(a)
27.05.2014
Poruka
2
Hvala puno, probacu sa tom verzijom, ako nece javljam se opet...nzm da li ne pravi problem android 5...nexus 4 je u pitanju?
 
Učlanjen(a)
15.08.2014
Poruka
920
Odgovoriću ti čim budem vozio sa ovom navigacijom. Nadam se, sutra. Obratiću pažnju na "dinamicko iskakanje kamera i drugih poi".
P.S. Nego drugar, da li to spada u ovu temu ili onu drugu, sa kartama. Ne znam gde da pišem...:(
@RonTeo
Nisam primetio da ima problema sa "iskakanjem kamera i POI". Mislim da radi korektno. Iako, nisam ni imao previše kamera. Više semafora i POI. Iskaču "dinamično". Ipak, više su mi "iskakali" pešaci jer nemaju kuda da idu, trotoari neočišćeni. Pošto je ovo za onu drugu temu, MAPE, ako želiš, pogledaj tamo moj post broj 4. Ima slika, možda ćeš uočiti to što te zanima. Inače, ponovo sam zapazio problem u rerutiranju. Tamo je detaljno opisan.
Zaključak je sada DEFINITIVAN. Ovde nema slika, pa time ne remetim dogovor o novoj temi MAPE. Ovde samo tvrdim : programeri Sygica-a nisu korektno odradili izračunavanje nove putanje, prema novoj trenutnoj poziciji. TO JE PITANJE NAVIGACIJE A NE MAPA. I u novom slučaju, navigacija tvrdoglavo tera na vožnju prema prvobitno izabranoj putanji. Znam da se ovo nekome neće svideti. Ali, može me demantovati, takođe slikama i analizom. Izviniću se ako sam pogrešio.
Pozdrav !
 
Član
Učlanjen(a)
01.06.2010
Poruka
74
Kakvu mapu srbije ima sygic? koristim iGO i extra radi ali me zanima kakva je mapa u odnosu na iGO tj HERE iliti bivsi Navteq?
U pitanju je mapa 2014 Q2, cisto sumnjam da je sygic-ova detaljnija ali mozda gresim jer je nisam probao jos.
Kakva su vasa iskustva?

Hvala
 
Član
Učlanjen(a)
24.08.2010
Poruka
190
ubacio sam ver 14.7.4 simple i apk u novi folder Sigic na root SD kartice, potom san ubacio folder maps sa TT mapama 2014.06 koje sam koristio u starijoj verziji 14.3.3 i novim content.inf,zatim sam ubacio kamere sa poiplaza preko import foldera i na kraju sam ubacio .ogg files za obavestenja za kamere i ubacene poi. E, sad je problem sto se zvucno oglasava samo navodjenje, prekoracenje brzine i valjda prelaz preko pruge a za kamere postoji samo generalno setovanje dok nema nigde setovanja za obavestenje o uvezenim kamerama i poi kako bi se dinamicno pojavljivale tokom rute. Uvezene kamere i poi se vide na karti ali nema zvucnog ni vizuelnog obavestenja. Sve sam ovo probao u simulaciji, nisam u realnoj voznji mada mislim da to nema veze, bar je tako bilo u ver. 14.3.3. Sada bih zamolio nekoga experta koji bi mi ukazao u cemu je tu problem.
 
Natrag
Top