Sygic Navigacija

Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
8
Nisam rešio problem jer nisam razumeo. Skinuo sam content koji je postavio chifta na 123 stranici, zamenio u folderu maps_ nq i onda uopšte nisam mogao da pokrenem NQ mape, a i TT je pobrljavio? Onda sam morao celu instalaciju od početka. Putanja je dobra, jer onda ne bi ni TT mape radile. Jel treba nešto menjati u contentu ili treba naći odgovarajući i kako?

Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
8
Kada pokrenem download karata pomoću Sygic_PC_maps_DOWNLOADER_, na desktopu mi se pojave content.info i wget.exe koji se po završetku downloada izgube? Jel ih treba iskopirati i nalepiti u foldere od njihovih mapa? I da, onda te mape nalepiti u foldere maps_tt i nq, a iz njih sve što sam skinuo sa mprvog posta izbrisati?

Član
Učlanjen(a)
07.05.2013
Poruka
388
Sacuvaj taj "content.info". Ne moras sve da brises. Ostavi mape. Ubaci WCL foldere i content.info u foldere sa odgovarajucim mapama. Kod mene ovako stoji - folder "maps" i unuta su folderi sa mapama "ta", WCL folder, rupi folder, content.info, content.lic, maps.ch, footprint.info. Sve isto mi se nalazi i u folderu "maps_nq", samo sto su mape, naravno nq.

Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
8
Stvarno šou sa ovom navigacijom, uradio sam sve kao što si napisao, ušao prvo u TT mape, učitale se, proverio-radi. Onda izašao iz navigacije, ponovo je pokrenuo, na mestu TT crtica, a sad rade samo NQ mape?

Član
Učlanjen(a)
07.05.2013
Poruka
388
Zaista ne znam. Napisao sam tacno sta kod mene stoji u folderima. Probaj sve ispocetka. Nemam drugu ideju.

Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
8
Sve što se nalazi u jednom folderu, nalazi se i u drugom. U suštini, mape rade (trenutno NQ), tako da nije ni bitno. Pretpostavljam da su NQ bolje od TT, barem takvo iskustvo imam sa iGO. Znam da je Contrast najbolja za Srbiju. Hvala na pomoći.

Učlanjen(a)
02.09.2012
Poruka
19
Velika greska u mapama za sygic ja sam skino I instalirao ali na primer ne postoje upisani brojevi za ulica Jurija gagarina br 26 u konkretnoj mapi pocinje od broja 27 pa na dalje neznam gde su brojevi ptr btoja 27.

Primer drugi Ulica Belo Vrelo 27 takodje ne postoji nego mgu birati brojeve od 141 do 143.

Naravno znam da je najbolje de instalirati sve painstalirati ponovo inace kod mene je verzija 14.7.4 A ja sam ustvari sa ovog foruma skinuo I instalirao 14.7.2 beta a ako se ova 14.7.4 nasal kod mene nije mi jasno nego kako je najpametnije deinstalirati verziju iz telefona, napomena program je instaliran na SD kartici.

Član
Učlanjen(a)
24.01.2013
Poruka
34
Ovako imam verziju 13.1.4 i mape nq 2012.09 ,kada ubacim mape nq 2014.09 prilikom zumiranja sigyc iskoci sta moze biti ...

Natrag