Mislim da sam te ja ipak korektno pitao, citirao tvoje izraze, pa bi bilo lepo da odgovoriš na moja pitanja. U suprotnom, ti istu tu izreku možeš napisati svakome kada nisi u stanju da mu odgovoriš na pitanje... Ili, napiši šta nisam korektno citirao, čime sam te uvredio danas...
Nemam nameru da dalje polemišem, ali ipak duguješ bar ostalima objašnjenje za ova tvoja dva posta.
EDIT
Za članove koji jos ne znaju očito Truck navigacije imaju auto mod
tipa Copilot (gdje se moze mjenjati po želji), iGO pa i neke TomTom verzije
Medjutacke znaci imam 10 lokacija koje hoću da posjetim i napravim veliku rutu
Sygic obični da bolje rutira od Sygic Truck??? Ispisali smo već tomove ovdje. Nema potrebe nikakve screenshots i dalje diskusije. Sve je vec davno otkriveno/dokazano/priloženo. I sami članovi mogu naći i zaključiti sta je bolje.
Margaritas ante porcos.
Kolega, da li je korektno ovo što radiš?
Zašto si editovao tek nakon mog posta a nisi označio kao EDIT, da svi vide, već ubacio po sredini posta. Ispašće da si mi odmah odgovorio a tada verovatno ne bih komentarisao.
Samo kratak komentar na tvoju dopunu (tvoj EDIT):
1) Verovatno svi članovi znaju da Sygic Truck ima i automobilski mod. U tom slučaju objasni zašto bismo više razmatrali običnu Sygic navigaciju... I zašto koristiti skuplju navigaciju za automobil!?
2) Sa GMaps, ja kada želim da obiđem 10 lokacija, krenem do najbliže, pa kada završim obilazak jedne, upišem kao destinaciju sledeću. Zar to nije normalnije korišćenje navigacije. Postavljaš cilj u "hodu". Postoji i praktičan razlog: ukoliko navigacija ne zaključi da si stigao do međutačke, iako si tu pored nje, navigacija će zabagovati, insistiraće da stigneš do tog međuodredišta i da navigacija sama to zaključi. Zar to nisi znao do sada!?
3) Navedi postove u kojima su drugi zaključili da je Sygic Truck navigacija bolja i za vožnju automobila. Možda si ti "ispisao" tomove, za druge nisam siguran... Zamoliću i da navedeš brojeve tih postova u kojima je "Sve je vec davno otkriveno/dokazano/priloženo"... Možda nismo baš svi sposobni da nađemo...
4) Nisi odgovorio na osnovno pitanje. Šta ti se to ne dopada u Sygic Truck navigaciji sa HERE mapama. Kako izgledaju ta čudna rutiranja, citiram, "Eh ja sam malo po Njemackoj primjetio čudnija rutiranje sa Here mapama"!?
5) Ipak je poželjno da svoje tvrdnje potkrepiš slikama. Ukoliko nisi do sada razumeo, navigacije pripadaju tehničkim naukama, a one obično zahtevaju i skice, slike, šeme, itd... Samo prazno filozofiranje prolazi bez argumenata, bez slika. Naš dragi kolega
@Bocky72 je na "onom drugom forumu" lepo napisao da "Jedna slika govori više nego 1.000 reči"