Sygic GPS Navigacija je ubedljivo najgora
Hmmm, dragi kolega, ovde neću da se složim sa tobom.
NDS dobija inkrementalna ažuriranja već neko vreme. Osim toga promenili su i GO verziju koja takođe između dosta novotarija donosi istu vrstu ažuriranja.
Dragi kolega, ja ću morati da se složim s tobom.
Nažalost, Sygic-u ni najbolje mape na svetu, koje se ažuriraju svakog dana, ne mogu pomoći. Što se grbo napravi, vreme ne ispravi. Oni stalno nešto popravljaju, to reklamiraju puni sebe, a ustvari su najobičniji diletanti...Rutiranje (rerutiranje) je OČAJNO. Ne znam što se i dalje nadam da su sposibni da bilo sta urade...
Ruta je od Ibarske magistrale, blizu Ulice Bele vode, do Doma zdravlja "Rakovica", Ulica Kraljice Jelene 22. Pogledajte na slikama u prilogu kako navigacija vodi.
Do raskrsnice sa Maričkom ulicom je sve normalno. Međutim, Sygic vodi preko NADVOŽNJAKA. Poznajem ovaj kraj i videh (zumiranjem) da navigacija vodi preko Nadvožnjaka i pravi polukružno okretanje do destinacije koja je, lepo se vidi, NA SREDINI NADVOŽNJAKA, tu nema ni zaustavljanja a do tačke B se stiže SKAKANJEM S MOSTA... Samo mi nije jasno, kada sam normalnim putem došao do zgrade (tačka B), zašto Sygic tu nije objavio "Stigli ste na odredište" već insistira na kruženje i ponovo dolaženje do mesta na mostu odakle se skače na krov objekta ispod ! Šta reći... Najbolje ništa.
Na kraju su dve slike NORMALNE navigacije sa ISTOM TomTom mapom. I poslednja slika je fotografija mesta na mostu (nadvožnjaku) sa oznakom gde je destinacija, crveni kružić.
EDIT
Možda ću sve ovo ojaviti u FB grupi. Ne nameravam da prevodim. Ja sam platio lošu navigaciju, oni neka plate prevodioca ako žele. Inače, moderator obično i za sasvim jasne situacije traži GPS lokacije tačaka A i B. To ne želim da mu šaljem. Ako ja mogu da odredim lokaciju neke tačke samo na osnovu slike i naziva ulica, trebalo bi da mogu i oni. "Pristojno" tražeći dodatna objašnjena, oni samo iritiraju ljude...