Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
... i kada sam im ubacivao i crtao nove ulice i brojeve to su tek ubacili za jedno godinu dana sa trećom nadogradnjom mapa ...
Mislim da nema svrhe raspravljati o ažuriranju mapa. Rutiranje je veoma loše a RERUTIRANJE OČAJNO. Ovo su dva primera u realnim uslovima. Koristio sam Beta verziju 18.5.0 i mapu ta.2020.01 koja se zvanično nudi na Play Store. Mapa nije bitna za primere:Sygic GPS Navigacija je ubedljivo najgora
Nažalost, Sygic-u ni najbolje mape na svetu, koje se ažuriraju svakog dana, ne mogu pomoći. Što se grbo napravi, vreme ne ispravi. Oni stalno nešto popravljaju, to reklamiraju puni sebe, a ustvari su najobičniji diletanti...
Ja znam samo za zvaničan način - odeš u podešavanja > info > O aplikaciji, i tu ažuriraš bazu prekršajnih kamera. Ako ih i dalje nema, znači da ih Sygic nije još upisao.pozdrav svima !
zanima me dali je ikako moguće da sygic navigacija u off line načinu pokazuje novo postavljene kamere u hrvatskoj odnosno ako je moguće molio bih nekoga da mi objasni kako da to napravim