Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@nensIspravljene su neke greske na mapama - xxx.ta.2019.12.
Sa downloaderom -
ih mozete ponovo preuzeti.Sygic Navigacija
Namjestio sam i radi. Da pitam nesto drugo. Postoji li u ovoj navigaciji opcija satelitskog snimka karte kao u Here WeGo? Nema ona puno nekih opcija pa da pomislim nisam mogao naci. Normalno da ima zadaj rutu i kad navigacija krene klikni na tri točke u desnom ćošku i tu ćeš dobiti koliko...serbianforum.org
Info - Srpski TTS ce raditi od sledece verzije Sygica.
Moze li neko obnoviti link za prekrsajne kamere i radare ako moze i za regionPrekrsajne kamere za Srbiju od 13.9.2017
Raspakujte arhivu - Prekrsajne kamere SRB-13.9.2017.rar i folder - spedecams - kopirati u - com.sygic.aura\files\Maps
Sada rade sve prekrsajne kamere jer radi i tts. Dodate su sve naplatne rampe i kamere za mjerenje prosjecne brzine.
Aktivirate ovako -
Podesavanja - Obavestenja i zvukovi - Obavestenja/Prekrsajne kamere - Zvuk - Podrazumevano upozorenje.
[Hidden content]
A šta će ti to kad uvek možeš ažurirati kroz samu app?Moze li neko obnoviti link za prekrsajne kamere i radare ako moze i za region
I ja imam kupljenu licencu za navigaciju Sygic. Ovo je SAMO prvi REDOVNI ovogodišnji apdejt mape od 3 predviđena. Inače, Sygic nudi i mesečno ažuriranje koje bi me koštalo 12€. Naravno, ne želim da kupujem njihovu šarenu lažu. Mape su TA (TomTom) a one se ne ažuriraju mesečno. Ko to za Sygic ažurira mesečno. Postali su ozbiljni prevaranti. Mene lažu već 5 godina da će konačno odraditi sasvim novi algoritam rutiranja (rerutiranja). Ja ih na FB grupi, čiji sam član, povremeno podsetim i ilustrujem snimcima grešaka u rutiranju, doduše više u rerutiranju, oni "čvrsto" obećaju i ništa. Kupio sam i licencu za Traffic i, šale radi, tražiću da mi vrate novac pošto se ne drže obećanja.Imam legalno kupljenu licencu za sygic navigaciju i jutros mi se pojavila opcija za update mapa, posle skidanja mapa pojavio se
srb.ta.2020.01. Samo kao info prosledjujem.