Sygic Utility
Kako sam u prethodnom postu naveo da nisam " u bazi" tako sam ostao i nedorecen - nekompletan u pojasnjenju rada ove aplikacije.
Naime, foldere u kojima su mape treba imenovati ovako -
maps_nq u kojem su navteq mape i
maps_tt u kojem su ta mape.
Folder sa mapama koje trenutno koristite ne morate preimenovati jer ce ga preimenovati aplikacija SygUtility pri prvoj promjeni mapa.
Zatim u svaki od tih foldera kopirati iz prilozenih foldera - maps_nq i maps_tt fajlove - maps.ch.
I ima da radi!
Nenade ., neznam zasto kod mene ovaj Sygic Utility nece da radi ?. Na predhodnim verzijama je bilo sve ok. Instalirao sam ovu poslednju verziju 15.5.4 , imenovao goldere po uputstvu , kad pokrenem program Sygic vidi foldere ali kad pokrenem bilo koju mapu (tt ili nq) odmah ide na skidanje mapa (ne vidi karte) .Kad preimenujem jedan od foldera npr. maps_nq u maps navigacija radi normalno sto ce reci da Sygic Utility ne prebacije ..., neznam zasto ???Sygic Utility
Kako sam u prethodnom postu naveo da nisam " u bazi" tako sam ostao i nedorecen - nekompletan u pojasnjenju rada ove aplikacije.
Naime, foldere u kojima su mape treba imenovati ovako -
maps_nq u kojem su navteq mape i
maps_tt u kojem su ta mape.
Folder sa mapama koje trenutno koristite ne morate preimenovati jer ce ga preimenovati aplikacija SygUtility pri prvoj promjeni mapa.
Zatim u svaki od tih foldera kopirati iz prilozenih foldera - maps_nq i maps_tt fajlove - maps.ch.
I ima da radi!