Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ovih dana naveliko se priča o Sygic GPS. Nakon dosta beta verzija SYGIC je konačno izašao sa "stable" verzijom. Iako na osnovu mojih testova nije 100% stabilna ponekad se ruši i rutiranje nije najbolje ipak je dosta stabilnija u odnosu na ostale.
Linkove koje ću da postavim sadrže crk verziju i base folder. Znači vaše je samo da koristeći MAP DOWNLOADER skinite mape koje želite + wcl i content.info file. Po vašoj želji naravno možete birati HERE ili TomTom. Moja preporuka su HERE mape ali ukusi se razlikuju.
Da ne bude zabune ovo je posljedna verzija iako ide unazad. posljednja beta verzija je bila 15.5.6 ali ovo je stable verzija. Prije svega fix je po pitanju stabilnosti GPS signala.
Pošto sam često kritički pisao o Sygic navigaciji, red je da ih sada pohvalim. Ne zbog toga što su mi poklonili aktivacioni kod, već zbog načina kako su to uradili.
Sygic je juče na svojoj fejs stranici pokrenuo takmičenje Quick CONTEST : How many differences can you find between the two pictures? Can you find all of them?
Prize is Sygic GPS Navigation or Sygic feature of your choice.
Većina je brzo pronašla 8 razlika. Ja sam želeo da se "izdvojim" i poredio, a moglo bi i tako, cele slike : deo telefona i skrinšot na ekranu. Iskreno, i dalje mislim da je to korektan prevod njihovog pitanja. Ako se radi o dve slike, a tako piše, te dve slike su delo telefona sa ekranom. Zato sam ja dao odgovor : 10 razlika (slika "Sygic 11"), uključivši i bočne stranice telefona na slici. Jutros su me kontaktirali, verovatno su i oni shvatili da sam donekle u pravu. I ponudili mi nagradu, s tim da se među pobednicima moje ime ne objavi na Sygic fejsbuk stranici. Jer, većina je odgovorila da vidi 8 razlika...
Bezo smo se dogovorili o nagradi. Izabrao sam aktivacioni kod za navigaciju.
11/6 10:34 am
What feature would you like to have?
navigas : I have many navigation on my android phone. If possible, I would like to get license for Sygic GPS Navigation for android on my name.
11/6 10:47am
Here is your activation code for Android version of our Sygic GPS Navigation: qqqq-wwww-yyyy-xxxx
1. Go to Google Play on your smartphone.
2. Search for “Sygic” and install the app.
3. Select maps in your application and download for free.
4. Within Sygic application go to menu item and enter the product code to activate your product in Activation field. Keep your product code in a safe place. It will be required to activate product or if you contact www.sygic.com/support
11/6 10:58 am
You can use it on 3 Android devices at the same time.
Tako ja dobih licencu (za 3 uređaja) za "Evropu, Ameriku, Jugoistoćnu Aziju i Afriku", čija je vrednost 40 evra (negde piše 50 evra). I na jednom telefonu je sada zvanična i licencirana verzija 15.4.14 sa TomTom mapama.
Međutim, pošto je, nakon instalacije, ostalo upozorenje da mi Premium ističe za 7 dana, i nije "Lifetime", obratio sam se porukom i brzo dobio objašnjenje.
11/6 7:37 pm
When you buy Sygic on Android, you will receive activation code for activating lifetime license.
It is standard procedure.
Now, the difference is, that we have send it to you without a buying process.
Just try to restart the app, activation code is active.
Smatram da je ovakav odnos Sygic-a prema korisnicima za svaku pohvalu ! Moraću ovo da prosledim support timu HERE Maps navigacije jer mi još nisu odgovorili u vezi "Error 54 km/h".
Sygic app can pull maps from Sygic directory / Maps (stored on the SD card or phone memory, still only one never in both places).
We have two kinds of maps: Nauteq (NQ) and TeleAtlas (TT).
At the very beginning we have in the directory Sygic two default directories for maps Maps_TT and Maps_NQ.
First run Sygic maps selector which offers me to choose the pathes to Maps_TT and Maps_NQ / storage / extSdCard / Sygic (via the explorer)
If you press NQ app automatically renames Maps_NQ to Maps, Maps_TT let it go and start Sygic.
If you press the TT, Maps selector" automatically renames Maps_TT to Maps, Maps_NQ let it go and start Sygic.
p.s @navigas@nenadsenn@ivica122@mirkolj@vladcepesh da li je neko od Vas pokušavao modifikovati ovaj content.info i da li to utiče na licencu. meni neke stvari ovdje nisu jasne kao npr dosta toga piše da je TRIAL ili kao JUNCTIONVIEW No ali sve radi.....Da li bi tako mogao aktivirati novije verzija 13.5.2 ili 13.5.3 ako nesto mjenjam unutar content.info ovako "manuelno". Koliko poznajem IT svijet ne bi trebalo da mogu ista da napravim ali eto ajd da pitam jer volio bi da znam značenje ovih postavki unutar content.info
Jel pricas o Truck ili GPS verziji..nove verzije GPS-a imaju problema sa GPS-om porbaj 15.4.14 SYGIC GPS-a ili novi TRUCK i radi super. Sygic GPS 15.4.14 je posljednja stable verzija imas gore stranicu nazad moj post. Kako kazu iz Sygica svjesni su greske sa GPS signalom i ako pratis njihov relase stalno izbacuju nove verzije sa fixovima. Probaj pa javi novi SYGIC GPS iako mu je rutiranje nedaj bože nikom ali eto...ja sam za Truck verziju auto mode uvijek i uvijek bira samo put višeg ranga sem ako treba da izbjegne saobraćaj (HSP) podatci...Uzdravlje
probao sam sa ovim programom za mape i nikako ne ide sve sam napravio po uputama sa njihove stranice ali neće možda zato što imam android lolipop 5.0.1