Svi vernici su - ateisti :)

Član
Učlanjen(a)
27.11.2009
Poruka
381
Ako te smaram, imas punu slobodu da se otkacis sa interneta i da se ne smaras sa mnom. :)

Ti sve znas ko koji auto vozi...hahah, kako si ti pun znanja jbt. Jel znas i koji broj cipela nosim?
POP, obican POP u mestu gde ja zivim, ima dzip koji je vislji od mene, i mercedesa E klase. Zivi u trospratnoj kucerini, sa pomocnim prostorijama, i BETONSKOM 3 metra visokom ogradom, sa okovanom kapijom. Toliko o malih pet hijada dinara za njegove vradzbine, kojima baja, i naivnosti ljudi koje od DERE, misleci da ce njegove mambo dzambo gluposti uticati na stvarnost, zasto sto je neko POPU platio da zivi raskalasno. Stvarno treba biti debil i verovati u to.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Svejedno si ti 99% ateista, priznavao ti to ili ne. Ne verujes ni u jednog drugog boga, i molio bih te da se drzis teme, da ne trujes svaku temu sa jednim istim govorom. Svaka tema ima naslov, o cemu govori.

Ptb1Nw8.png

Naplata od 1500 dinara, za vradzbine i magijske obrede. Puta recimo 15000 kuca samo u batajnici, odakle je ovaj protozoid, dvajs dva ipo miliona dinara... nema crkva para... a da, plus 'primerena' nagrada... crkavica...

0G5V8Gf.jpg

MOLBA ZA CINODEJSTVA U ZABRANJENE DANE BREEEEEEEEEEEEEEEEEE

e6wfay2.jpg

Fanatsticno, cinodejstvo na zabranjene dane.:D Moram da priznam da su genijalni.
Jos imas i dve tarife za razvod crkvenog braka. Neka me isprave vernici ali zar biblija nije protiv razvoda? Zar nije ono sto bog sastavi niko ne moze da rastavi? Ili tako nesto. Sta kaze na temu razvoda Isus?

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
27.11.2009
Poruka
381
Ma sve moze, popovi imaju hot line sa bogom, malo podmazes i sve moze. Samo treba da si dovoljno glup da ne razlikujes 'obavezno' placanje, iliti taksu, i dobrovoljno davanje.

oJsyLe7.jpg

Ovo je inace skromni vozni park SPC

rPaAAfz.jpg

A ovako se vozio nekada Patrijarh Pavle:

yZfWzVA.jpg

"Država preti zatvaranjem škola, država gradi hramove. Dokle?", "Ministarstvo prosvete krši ustav. Versku nastavu u crkve, prosvetu u škole!", "Direktori škola krše ustav. Za školsku proslavu bez verskih obeležja!", piše, između ostalog, na više različitih crno-belih plakata.

"U ime boga, oni naplaćuju svoja bogosluženja, mi plaćamo njihove automobile.

Sveštenici u luskuzu, narod u bedi. Dokle?", "U ime boga, oni štite svoje pedofile, mi im poveravamo decu.

Sveštenicima zastarevaju sudski procesi. Dokle?", "U ime boga, oni ne plaćaju svoje doprinose, mi plaćamo njihove penzije. Dokle?"

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Ma sve moze, popovi imaju hot line sa bogom, malo podmazes i sve moze. Samo treba da si dovoljno glup da ne razlikujes 'obavezno' placanje, iliti taksu, i dobrovoljno davanje.

Pa ovce i sluze za sisanje. A ovi automobili i u dizel varijanti nisu mali potrosaci, treba tu kinta i za gorivo. Pa i da nisu odredjene i obavezne naplate hokus-pokus, mambo-dzmbo delatnosti lokalnih vraceva i samana, da je uslovno receno "dobrovoljno" davanje sredstava za lagodan zivot prodavaca magle, koliko je doborvoljno ako si uslovljeno rajem i paklom da prihvatis njihove delatnosti koje obilato naplacuju.

Član
Učlanjen(a)
27.11.2009
Poruka
381
Ali se narod mora zakonski zastititi od ovih vraceva, te ograniciti sta oni mogu a sta ne mogu na adekvatan nacin. Podici svest o tome sta ovi paraziti rade, i kako iskoriscavaju jadnike, dok ovi slepo veruju u svaku 'svetu' baljezgariju sto ovi šamani govore. Iskoristiti nekoga nije moralno, a ni po zakonu. Pruzena usluga je nevidljiva.

l7cjmjF.png

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Dositej je jos odavno bio u pravu. "Knjige, braćo moja, knjige, a ne zvona i praporce"

Član
Učlanjen(a)
05.11.2010
Poruka
1.246
Cvrle mnogo si se rascvrkuto. Kako misliš da te uhvatim ako tako nastaviš ?

ajde jedno dva pitanja ali sto odjednom wacko2 zavrti mi se u glavi od pitanja.

Član
Učlanjen(a)
27.11.2009
Poruka
381
Pa i ne treba da me hvatas, nisam ja ovde da me iko hvata. Ja ponudim informacije, ti ako si pametan, proveris sam.

Prva i najstarija i najbolja marketinška agencija na svetu je crkva. Holivud je najveca marketinška agencija, oni prave devedesetominutne spotove, ali i oni su ucili od crkve. Svi smo mi od crkve ucili, samo što sada imamo neka strana imena pa govorimo – ivent, hepening, marketing, promoušn i tako, ali zapravo, dve hiljade godina mi imamo jedan fenomenalan marketing, koji je sve izumeo i mi sad samo to prepisujemo. I dobili smo medije. Znaci, ovi su kao prvo imali problem s proizvodom. Oni treba da izreklamiraju proizvod koji ti ne možeš da probaš nikad, dok si živ. Kad ga probaš, oni ne primaju reklamacije, ne možeš da se vratiš kao – znate, ono što ste pricali nije tacno. Nema šanse. Pazi koliko je to teško prodati. Prodaj tako auto – treba da mi otplacuješ auto ceo život ili trideset godina, pa ceš onda da ga voziš. Nema. Može lizing, ali odmah voziš, pa placaš, može kredit, ali ti odmah voziš. Ne, ovo prvo placaš, pa ceš možda da voziš i možda ce da radi – nemamo pojma. Znaci, radeci marketing tako teškog proizvoda, oni su morali sve da provale.

Prvo, imaš logo – krst. On je fenomenalan, elegantan, jednostavan, može svako dete da ga nacrta, vidiš ga jednom i uvek ga prepoznaješ, znaci, genijalna stvar. Imaju logotip o kojem „Najk", na primer, može samo da sanja. Jadna ona devojka što je nacrtala onu Nike kao božicu, koliko je godina ili miliona dolara bilo potrebno da postane dovoljno da staviš onu kvacicu i da mi znamo koji je brend iza. Ovde napraviš krst i svi znamo koji je to brend. Dalje, kako ide promoušn te price, imaš prodajna mesta – crkve, imaš bilborde – freske i mozaike, znaci, mi smo samo to izneli, pa stavili na ulicu, imaš postere koji se zovu ikone, imaš one liflete, to ti je kalendar crkveni, koji dobijaš i sve one givavejeve takozvane, one sitnice koje ti vise po kolima, brojanice i tako. Imaš promotere, doduše takode u haljinama, ali nisu to mini haljine, oni su promoteri u dugim mantijama i to im ne smeta da ih ljudi slušaju. Pošto nisu imali medije, pa nisu mogli da prave TV spotove, imali su nedeljom misu, gde ti dodeš na direktni prenos, na emitovanje spotova, reklamnog materijala uživo. Imali su cak i ono što se zove telešop, ali pošto oni nisu imali televizor u to doba, oni su imali – aleluja, prohodao sam, znaci – evo gledajte, ovaj covek je prohodao, ovaj baca štake, ovaj je progledao.
Imali su i stalne ivente, male rituale po kucama, imali su i „dor tu dor", znaci, dode ti da ti sveti vodicu. Onda imaš te neke hepeninge, slave, preslave, crveno slovo, a imali su i velike ivente i hepeninge, kao što je ona gospa iz Medugorja. To ti je snaga marketinga, znaci, kako nešto ude u modu. Tako je nekad bilo moderno iliti društveno poželjno da si pionir i da imaš maramu i da ideš na radne akcije i ljudi su išli na radne akcije. Sada je moderno da nosiš brojanicu i krst i ljudi to nose, jer je tako receno. Znaci, to smo ispropagirali da je sada moderno.

E da, zaboravili smo da je budzet za sramno ministarstvo vera i presao MILIJARDU DINARA!!!
Da rezimiramo

Milijarda iz budzeta, cenovnik usluga, neoporezovan novac. Meni to zvuci na kriminalnu instituciju, a ne versku.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.11.2010
Poruka
1.246
Iz mog skromnog iskustva sam naučio da gde ima dima ima i vatre. Zar toliko milijardi ljudi vernika koji imaju neku predstavu o Bogu i ti sad misliš da tu nema ama baš ništa ?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
27.11.2009
Poruka
381
Vecina ljudi je pre 500 i 1000 godina mislila da je zemlja ravna, zato sto je religija tako rekla. Da li to znaci da je zemlja ravna?

E, SAD SAM SVE VIDEO:

Kod:
http://sh.wikipedia.org/wiki/Hrišćanski_ateizam

Naravno, pisano od strane teiste, kako bi kasnije mogli da koriste u argumentima, po forumima.... VRH.

Poslednja izmena:
Natrag