Prvobitno napisao
AApocketz
Dragi moj gerakules misliš ako ponavljaš glupo predubeđenje i laž to jest koren te vaše Pravoslavne JERESI "Sveto Trojstvo glavna uloga cele biblije" najmanje 150 puta na dan onda to i postaje istina?
Dragi moj gerakules ti si uhvaćen u laži i pre, eto opet ćeš.
Daj mi doslovni biblijski stih gde piše
Sveto Trojstvo, Sveta Trojca, jedan Bog sa Tri lica, jedan Bog Tri ličnosti, JEDAN BOG TRI GLAVNE ULOGE, Tri Božanstva jedan Bog, Trijada Bogova.
Pokaži šta jedan Pravoslavac može i zna, veliki pozdrav.
1. Ivanova 3:13 Ne čudite se, braćo, što vas svet mrzi
Na ista pitanja hocu odgovor od tebe ,ti ih nemas i ti to znas i ja to znam
Kad ti meni pokazes da si prav i ja cu tebi.
Samo ti zuji u vetar po 150 puta na dan u nadi da će postati istina ali zabludu oko TROJIČINE SVETE TRIJADE i da daš doslovni stih gde piše:
Sveto Trojstvo, Sveta Trojca, jedan Bog sa Tri lica, jedan Bog Tri ličnosti, JEDAN BOG TRI GLAVNE ULOGE, Tri Božanstva jedan Bog, Trijada Bogova.
nećeš moći, dok ja u svako doba da je Bog jedan i da nema drugi da je kao "ON" jer kažu da ko nema Oca nema ni Sina, veliki pozdrav.
Svaki put kad mi kazes lazov, ti licno vredjas Boga!!! jer ja nikada nisam nista stavio na post a da to nepise u bibliji!!!!
Ovaj stih koji si postavio uopste se ne odnosi na vas, ako procitas celu glavu!!! (1 jov 3:13)
jer Isus to govori Hriscanima tj apostolima a ne JS.
1 Vidite kakvu nam je ljubav dao Otac, da se deca Božija nazovemo i budemo; zato svet ne poznaje nas, jer Njega ne pozna.
(jer ga vi ne poznaste u telu)
2 Ljubazni! Sad smo deca Božija, i još se ne pokaza šta ćemo biti; nego znamo da kad se pokaže, bićemo kao i On, jer ćemo Ga videti kao što jeste.
3 I svaki koji ovu nadu ima na Njega, čisti se, kao i On što je čist.
4 Svaki koji čini greh i bezakonje čini: i greh je bezakonje.
5 I znate da se On javi da grehe naše uzme; i greha u Njemu nema.
6 Koji god u Njemu stoji ne greši; koji god greši ne vide Ga niti Ga pozna.
7 Dečice! Niko da vas ne vara: koji pravdu tvori pravednik je, kao što je On pravedan;
(ovde se jasno vidi da koji ne stoji u njemu, ne pozna Gospoda i nevide ga gresnik je)
8 Koji tvori greh od đavola je, jer đavo greši od početka. Zato se javi Sin Božji da raskopa dela đavolja.
9 Koji je god rođen od Boga ne čini greha, jer Njegovo seme stoji u njemu, i ne može grešiti, jer je rođen od Boga.
10 Po tome se poznaju deca Božija i deca đavolja: koji god ne tvori pravde, nije od Boga, i koji ne ljubi brata svog.
11 Jer je ovo zapovest, koju čuste ispočetka, da ljubimo jedan drugog.
12 Ne kao što Kain beše od nečastivog i zakla brata svog. I za koji ga uzrok zakla? Jer dela njegova behu zla, a brata mu pravedna.
(a ovde se radi o bratskoj ljubavi i nenavisti, koju vi proiznosite k svim ljudima koji hoce da odu od vas, tako zvani bivsi JS.
22 I šta god zaištemo, primićemo od Njega, jer zapovesti Njegove držimo i činimo šta je Njemu ugodno.
23 I ovo je zapovest Njegova da verujemo u ime Sina Njegovog Isusa Hrista, i da ljubimo jedan drugog kao što nam je dao zapovest.
24 I koji drži zapovesti Njegove u Njemu stoji, i On u njemu. I po tom poznajemo da stoji u nama, po Duhu koga nam je dao.
(a ovde ti jasno pise da je zapovest bozja jasna, da verujemo u sina njegovog jer drugog imena pod nebom nema ko veruje sina veruje i oca) Toliko o 1-oj jovanovoj 3:1-24
Savetujem ti da malo bolje to procitas i prostudiras.